Top 10 vastgoedverkopen in Delaware in 2021

Het afgelopen jaar is de verkoop van hoogwaardige commerciële eigendommen over de hele staat aanzienlijk gestegen, waarbij Barclays zijn hoofdkantoor van Christina Crescent in Wilmington’s Riverfront heeft gekocht en alle verkopen in ten minste tien jaar heeft overtroffen. Volgens gegevens verzameld door Reonomy was zelfs de helft van de top 10 verkopen van het afgelopen decennium dit jaar. De andere vier eigendommen op de lijst van het decennium waren allemaal meergezinscomplexen, waarvan zes in de top 10 van dit jaar.

Hoewel sommige verkopen van onontwikkelde kavels met geplande projecten onze top 10-lijst zouden hebben gehaald op basis van verkoopwaarde, hebben we alleen verbeterde eigenschappen overwogen voor onze ranglijst, die werden bepaald op basis van gegevens uit onderzoek van Reonomy en Delaware Business Times.

Pettinaro zorgde voor opschudding door in oktober het iconische Christina Crescent-gebouw aan de Riverfront voor een recordprijs te verkopen. | FOTO MET DANK AAN PETTINARO

1. Christina Crescent $ 83 miljoen

Koper: Barclays

Adres: 125-135 S West St., Wilmington

De multinational Barclays Bank heeft onlangs haar langetermijnverbintenis aan de stad aangegaan door de overname van haar Amerikaans operatiehoofdkwartier voor $ 83 miljoen, een van de grootste single-building deals in Delaware in vele jaren. Barclays, dat sinds juni iets minder dan 1.100 mensen in dienst had in de staat, heeft sinds de verhuizing naar Delaware in 2004 ruimte gehuurd in het Christina Crescent Building aan de Riverfront. van het 279.000 vierkante meter grote klasse A-trofeegebouw, volgens de landrecords van de provincie. Het gebouw, gelegen bij de centrale toegangspoort tot het Riverfront-gebied, heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn architectonisch ontwerp met een been in de open lucht aan de oostkant.

Spring Crossings Apartments in Glasgow werd onlangs verkocht aan een investeringsmaatschappij uit New Jersey voor $ 56 miljoen, wat de grootste meergezinstransactie van het jaar in Delaware markeert. | DBT-FOTO DOOR JACOB OWENS

2. Lente kruisingen $ 56 miljoen

Koper: Kapitaalbeheer

Adres: 41 Winterhaven Drive, Newark

Een vastgoedbeleggingsmaatschappij uit New Jersey kocht de Spring Crossings-appartementen voor $ 56 miljoen, wat de grootste meergezinsverkoop van het jaar markeert te midden van een hete onroerendgoedmarkt in New Castle County. Capital Management, een eigenaar-exploitant van meergezinscomplexen, voornamelijk in New Jersey, verwierf het complex met 362 eenheden dat voorheen bekend stond als Spring Gardens van een joint venture onder leiding van het in New Jersey gevestigde Concordia Properties op grond van een overeenkomst van 31 augustus die nog niet is officieel geregistreerd. tot 20 oktober, volgens de eigendomsrecords van de provincie.

The Edge at Greentree, een gemeenschap van 286 eenheden in Claymont, is onlangs overgenomen door een in New York gevestigde investeringsmaatschappij. | DBT-FOTO DOOR MIKE ROCHELEAU

3. De rand bij Greentree $ 51,5 miljoen

Koper: Yellowstone Real Estate Group

Adres: 1000 Cedartree Lane, Claymont

New Yorkse vastgoedbeleggingsmaatschappij overgenomen De rand bij Greentree appartementen in een deal van $ 51,5 miljoen, de grootste meergezinsverkoop dit jaar in Delaware en een van de grootste eenpersoonsbedrijfsdeals in de afgelopen jaren, volgens de landrecords van de provincie. Het appartementsgebouw met 286 eenheden aan Naamans Road in de buurt van het Interstate 95-knooppunt werd overgenomen door een naamloze vennootschap die verbonden is met de Yellowstone Property Group van Pomona, NY Onder leiding van bestuurders Hillel Markowitz en Stuart Zelmanovitz bezit Yellowstone ook een aanzienlijk aantal deelnemingen in Connecticut . zoals anderen in Massachusetts, New Hampshire, Indiana en Pennsylvania, maar dit is hun eerste investering in Delaware.

FOTO MET DANK AAN GOOGLE MAPS

4. De weiden van de adelaar $ 48M

Koper: AJH-management

Adres: 4666 Carolina Ave., Dover

AJH-management, een weinig bekende in New Jersey gevestigde meergezinsinvesteringsmaatschappij in onroerend goed, veroorzaakte dit jaar een sensatie in Delaware door stilletjes twee grote gemeenschappen over te nemen. Het begon allemaal met deze aankoop in juli van de gemeenschap van 298 eenheden in de buurt van Dover Air Force Base van de vorige eigenaar, Morgan Properties. Hij betaalde uiteindelijk meer dan $ 161.000 per eenheid.

Het complex met 204 eenheden werd verkocht voor $ 43 miljoen en ondersteunt toekomstige inspanningen van OA-bedrijven. | FOTO MET DANK AAN GOOGLE MAPS

5. Beiaardhout $ 43 miljoen

Koper: Merion Real Estate Partners

Adres: 34011 Harvard Avenue, Millsboro

Een vastgoedbeleggingsmaatschappij uit Pennsylvania kocht de Beiaardhout appartementen in een deal van $ 43 miljoen, wat dit jaar een van de grootste meergezinsverkopen van de staat markeert. Het appartementencomplex met 204 eenheden aan Indian Mission Road in de buurt van Highway 24 werd overgenomen door Merion Realty Partners uit Wynnewood, PA. Onder leiding van directeuren William Landman en Richard Aljian bezit Merion verschillende belangen in Florida, New Jersey en Connecticut. Dit is de eerste investering in de eerste staat voor de verticaal geïntegreerde belegger van meergezinsappartementen.

Het toekomstige Chestnut Run Innovation & Science Park heeft DuPont en de biofarmaceutische startup Prelude Therapeutics al als huurders getekend. | DBT-FOTO DOOR JACOB OWENS

6. Kastanjerun $ 40 miljoen

Koper: MRA-groep

Adres: 984 Center Road, Wilmington

In november rondde de in Pennsylvania gevestigde ontwikkelaar MRA Group de overname af van een groot deel van de activiteiten van DuPont Chestnut Run hoofdkantoor Campus, dat het zal omvormen tot een onderzoeks- en innovatiepark van 500 miljoen dollar. Bijna een jaar geleden kondigden DuPont en MRA, gevestigd in Horsham, Pennsylvania, aan dat ze een overeenkomst hadden getekend om ongeveer 780.000 vierkante voet te verkopen in ongeveer 13 laboratoria op de campus langs Highway 141. MRA betaalde uiteindelijk $ 40 miljoen voor het pakket, volgens naar provinciale landrecords.

DBT-FOTO DOOR JACOB OWENS

7. De villa’s $ 37,25 miljoen

Koper: AJH-management

Adres: 21 Villas Drive, Nieuw Kasteel

De tweede acquisitie van AJH vond plaats in augustus, toen het The Villas kocht, een 240-eenheidscomplex langs Route 273 in de buurt van het Route 1-knooppunt, van de voormalige eigenaar, Korman. Deze verkoop resulteerde in een prijs van meer dan $ 155.000 per eenheid.

Het in New Jersey gevestigde bedrijf Montium heeft onlangs de Iron Hill Apartments bij Newark verworven, waarmee het zijn derde investering in Delaware markeert. | FOTO MET DANK AAN TRANSWESTERN

8. Iron Hill-appartementen $ 32,1 miljoen

Koper: Bergen

Adres: 2 Burleigh Court, Newark

Een in New Jersey gevestigde vastgoedbeleggingsonderneming kocht de Iron Hill Appartementen in oktober voor 32,1 miljoen dollar, de voortzetting van een levendige meergezins onroerend goed markt in de staat. Montium, een eigenaar-exploitant van meergezinscomplexen in de Mid-Atlantische regio, verwierf het complex met 234 eenheden op 5 oktober van Rimsi Corp. gevestigd in Maryland, volgens de eigendomsgegevens van de provincie. Het resort, gelegen aan Old Baltimore Pike ten zuidoosten van Newark, heeft elk 78 eenheden met één, twee en drie slaapkamers. De verkoopprijs vertaalt zich in een eenheidsprijs van meer dan $ 137.000.

FOTO MET DANK AAN BLUEWATER DEVELOPMENT CORPORTATION

9. Bethany Beach Ocean Suites $ 32 miljoen

Koper: EOS Investors

Adres: 99 Hollywood Street, Bethany Beach

Een in New York gevestigde hotelbeleggingsonderneming heeft kocht twee Bethany Beach hotels voor een totaal van $ 44 miljoen, volgens Sussex County Land Records. EOS Investors LLC, een particulier 4-jarig bedrijf opgericht door Jonathan Wang, kocht op 19 mei zowel Bethany Beach Ocean Suites als The Holiday Inn Express Bethany Beach. Het pand werd verkocht door Bluewater Development Corporation, een vastgoedontwikkelingsbedrijf gevestigd in Ocean City, Maryland.

FOTO MET TOESTEMMING VAN DE COSTAR GROUP

10. BJ Millsboro $ 26,03 M

Koper: Vastgoed geest

Adres: 26676 Centerview Drive, Millsboro

De in New York gevestigde vastgoedbeleggingsonderneming DRA Partners heeft dit pand met een BJ-winkel op Peninsula Crossing in januari overgedragen aan Spirit Realty Capital, een in Dallas gevestigde investeringsmaatschappij. Het was de grootste winkelverkoop van het jaar in Delaware.

Leave a Comment