Bridge Industrial verwerft onroerend goed in Pompano Beach, Florida

Bridge Industrial (“Bridge”), een particulier, verticaal geïntegreerd vastgoed- en investeringsbeheerbedrijf, heeft vandaag de overname aangekondigd van Pompano Beach Commerce Park, een industriële campus van 336.852 vierkante meter in Pompano Beach, in Florida. .

Commercieel park Pompano Beach

Na de overname is Bridge van plan een uitgebreid programma van kapitaalverbeteringen op het terrein te lanceren, waaronder landschapsarchitectuur, parkeerverbeteringen, bewegwijzering bij monumenten en vervanging van het dak. De overname markeert Bridge’s eerste sluiting van onroerend goed als onderdeel van een nieuwe strategie met toegevoegde waarde.

“De overname van deze campus in een vooraanstaande deelmarkt markeert niet alleen de nieuwste toevoeging aan onze groeiende portfolio, maar ook de introductie van een nieuwe strategie met toegevoegde waarde die onze capaciteiten zal uitbreiden en ons in staat zal stellen bestaande gebouwen te verwerven en nog meer diensten aan onze klanten te verlenen. in de regio”, aldus Nick Siegel, Partner bij Bridge.

Jose Lobon van CBRE National Partners vertegenwoordigde de verkoper bij de transactie.

Pompano Beach Commerce Park, gelegen aan Powerline Road in de submarkt Pompano Beach in Broward County, bestaat uit drie industriële gebouwen van respectievelijk 140.094 vierkante voet, 124.894 vierkante voet en 71.864 vierkante voet. De faciliteit heeft verschillende aantrekkelijke kenmerken, waaronder een vrije hoogte van 24 en meerdere in- en uitgangen langs de 800 meter lange lineaire voorgevel langs Powerline Road. Bridge heeft eerdere ontwikkelingssuccessen gehad op Pompano Beach, met zijn Bridge Point Powerline Road-project dat meer dan 450.000 vierkante voet beslaat binnen een mijl van zijn laatste acquisitie.

De campus ligt op minder dan 3,2 km van de I-95 en op slechts 2,3 km van de Florida Turnpike, waardoor gebruikers in slechts 60 minuten rijden bijna alle 6,2 miljoen inwoners van Florida kunnen bereiken. Het pand ligt ook op slechts 24 km van Port Everglades en de internationale luchthaven Fort Lauderdale-Hollywood, en op ongeveer 65 km van de haven van Miami en de internationale luchthaven van Miami. Door de centrale ligging van de site kunnen de huurders 92% van de 6,2 miljoen inwoners van Zuid-Florida binnen 60 minuten met de auto bedienen.

“Zuid-Florida is een van de markten met de grootste aanbodbeperkingen in het land, en Bridge heeft grote successen geboekt bij het ontwikkelen en exploiteren van ultramoderne magazijnruimte. Dit kan helpen om aan de enorme vraag van industriële gebruikers in dit gebied te voldoen, “Zei Kevin Carroll, Zuidoost-partner bij Bridge.

Bridge is een van de meest actieve ontwikkelaars van industrieel vastgoed in Zuid-Florida. Het bedrijf heeft ongeveer 700 hectare verworven in 17 afzonderlijke transacties in de provincies Miami Dade en Broward en heeft ongeveer 7 miljoen vierkante meter aan industriële ruimte van klasse A geleverd aan de regio sinds het op de markt kwam in 2012. De portefeuille Het huidige gebied in Zuid-Florida van het bedrijf omvat meer dan 5 miljoen vierkante meter aan eigendommen van het bedrijf en door derden beheerd vastgoed met nog eens 2,5 miljoen vierkante meter in aanbouw.

(1 keer bezocht, vandaag 11 bezoeken)

Leave a Comment