Van Pet Nanny tot Metaverse Real Estate Agent, deze Side Hustles schreeuwen ‘2022’ Slimme verandering: persoonlijke financiën

Sarah hansen

Het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig op zoek is naar manieren om wat extra geld te verdienen. de Great Resignation vertoont geen tekenen van vertraging, wat betekent dat veel mensen nog steeds afstand nemen van hun 9 tot 5 gemakkelijke baan op zoek naar flexibelere manieren om de kost te verdienen. Anderen willen hun financiële vangnet vetmesten na de omwentelingen van de afgelopen twee jaar.

Betreed de drukte aan de zijkant. Nu een groot deel van de wereld virtueel werk omarmt, is het gemakkelijker dan ooit om je inkomen aan te vullen met parttime optredens – en de baan is lucratiever dan ooit.

Hier zijn zes van de beste nieuwe nevenactiviteiten.

Mensen lezen ook…

Op zoek naar manieren om nu geld te besparen?

Door uw hypotheek tegen een historisch laag tarief te herfinancieren, kunt u uw maandelijkse hypotheeklasten verlagen. Klik op uw staat om te beginnen en kijk hoeveel u kunt besparen!

Virtuele assistent

Amerikanen hebben het druk met lange werkdagen, het starten van kleine bedrijven en het jongleren met familie- en zorgtaken met hun fulltime baan. Deze professionals kunnen wel een extra helpende hand gebruiken om de last te verlichten, en velen zijn bereid om mensen met uitstekende organisatorische en probleemoplossende vaardigheden te betalen om precies dat te doen.

Als virtuele assistent besteedt u misschien uw tijd aan het maken van afspraken voor uw klanten, het bijhouden van hun e-mails, het organiseren van hun ontvangstbewijzen, het boeken van hun reizen, maar dit zijn niet uw enige opties. Je kunt hun freelancewerk ook promoten op sociale media of hen helpen bij het bouwen van hun website. Volgens gegevens van Indeed verdienen virtuele assistenten in de Verenigde Staten gemiddeld 19,36 dollar per uur. En het beste van alles is dat u al dit werk vanuit uw luie stoel kunt doen.

Digitale makelaar

Over virtueel werk gesproken, een hele nieuwe economie opent zich online in de metaverse – een digitaal rijk waar gebruikers games kunnen spelen, onroerend goed kunnen kopen, cryptocurrencies kunnen verhandelen en echt geld kunnen verdienen.

“Deze wereld biedt veel nieuwe kansen”, zegt Elmer Morales, de voormalige Microsoft-software-engineer achter Campus Metaverse, een binnenkort te lanceren bedrijf dat met coders werkt om nieuwe ruimtes in de Metaverse te creëren.

Morales ziet een bloeiende markt voor technisch onderlegde internetenthousiastelingen die virtueel onroerend goed kunnen vinden voor potentiële investeerders, “net zoals u zou doen met traditioneel onroerend goed.” Hij schat dat een virtuele goudzoeker tussen de $ 1.000 en $ 5.000 aan vergoedingen zou kunnen verdienen, afhankelijk van de grootte van de deal. (Als dat onzin klinkt, zijn er een hele reeks verhalen over investeerders die honderdduizenden dollars betalen voor virtueel land, waardoor u van gedachten zou moeten veranderen.)

Freelance NFT-artiest

TVN, of niet-fungible tokens, ontploffen. Deze digitale verzamelobjecten worden verkocht in groepen van unieke stukken die kunnen oplopen tot tienduizenden per collectie, wat betekent dat er een groeiende behoefte is aan grafisch ontwerpers en illustratoren die kunnen helpen bij het maken ervan.

Voor ondernemende makers die wat meer willen weten over deze nieuwe investeringsgekte, kan de uitbetaling groot zijn, vooral als uw vergoeding een vermindering van de opbrengst van de verkoop van de NFT’s die u helpt ontwerpen omvat.

“Er is veel geld te verdienen”, zegt Morales, “of het nu gaat om grote merken of zelfs om kleinere artiesten of ondernemers die nieuwe projecten lanceren. “

Een typische freelance artiest kan tussen de $ 40 en $ 60 per uur verdienen met NFT’s, zegt Morales, terwijl een toonaangevende artiest in het veld wel $ 250 per uur kan verdienen. Voeg daar nog het delen van inkomsten aan toe en je hebt een recept voor elke maand duizenden dollars aan extra inkomsten.

Bouw je professionele merk met een CV Builder.

TopResume biedt een plek om je carrièreverhalen op te nemen en je professionele merk op te bouwen, te beginnen met een geweldig cv. Klik hieronder om te beginnen.

Speler om te winnen

Op crypto gebaseerde online games worden snel erg populair.

Een van de meest bekende, Axie Infinity, stelt spelers in staat zeldzame virtuele items te verdienen (zoals digitale huisdieren, land en tokens) die ze vervolgens kunnen ruilen of verkopen voor echt geld. De game vereist dat je ongeveer $ 1.000 betaalt om te kopen en te beginnen met spelen, en de uitbetaling kan sterk variëren, afhankelijk van je succes en hoeveel tijd je bereid bent te investeren. Maar spelers die maar een paar uur per dag spelen verdienen volgens handelsnieuwssite FX Street tussen de $ 8 en $ 40, dus je kunt je initiële investering in minder dan een maand terugkrijgen.

Andere speelmogelijkheden om te winnen zijn The Sandbox en Splinterlands.

Professionele spaarder

Het kopen van tweedehands kleding is nog steeds trendy. Kleding doorverkoop-apps zoals Depop en Poshmark winnen aan populariteit met, voor een deel aan de trendy tieners die hun vondsten op TikTok plaatsen – en het enige dat nodig is om wat extra geld te verdienen, is oog voor mode en de bereidheid om wat tijd in mode te investeren. Zoek naar vondsten (en breng ze op de markt). Dit betekent foto’s van goede kwaliteit maken, de populairste merken en trefwoorden leren kennen en zo snel mogelijk kunnen reageren op berichten van potentiële kopers.

Pet Travel Nanny

Een pandemie-geïnduceerde toename van de adoptie van huisdieren heeft bijgedragen aan het creëren van een unieke niche voor dieren- en reisliefhebbers.

Wanneer dieren redden, fokkers en eigenaren hulp nodig hebben bij het vervoeren van honden en katten van een pleeggezin naar een permanent huis, of voor een grote verhuizing, schakelen ze vaak een menselijke reisgenoot in. Deze mensen vergezellen dieren in gezinsvliegtuigen of vervoeren ze in hun voertuigen, vaak volgens hun eigen schema.

CitizenShipper, een dienst die reisoppas voor huisdieren koppelt aan banen, zei “Air nannies” kunnen tot $ 12.000 per maand verdienen. Voor autoritten kunnen kindermeisjes per kilometer rekenen (meestal tussen $ 0,50 en $ 0,75, afhankelijk van FosterFurkids) of een forfaitair bedrag. Heb je een roadtrip door het land gepland? Als je een trouwe viervoeter meeneemt, kun je je zakken vullen met meer dan duizend extra dollars.

Dagelijks geld

Elke dag publiceren we het laatste nieuws, verhalen en content over de financiële onderwerpen die er toe doen. Dit is uw dagelijkse gids voor alles wat met persoonlijke financiën te maken heeft.

Meer geld :

5 crypto-buzzwoorden die iedereen in 2022 zou moeten kennen

Hoe u uw baas kunt overtuigen om u voor altijd thuis te laten werken

Een beginnershandleiding voor Dogecoin, de cryptocurrency die begon als een grap en nu miljarden waard is

© Copyright 2021 Ad Practitioners, LLC. Alle rechten voorbehouden.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Money.com en kan gelieerde links bevatten waarvoor Money een vergoeding ontvangt. De meningen in dit artikel zijn die van de auteur alleen, niet die van een derde partij, en zijn op geen enkele manier beoordeeld, onderschreven of onderschreven. Aanbiedingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Lees de volledige disclaimer van Money voor meer informatie.

Leave a Comment