Real Estate Crypto onthult een paar weken geleden zijn liefdadigheidsprogramma

AL, Italië, 29 december 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Omdat crypto-investeerders sceptisch blijven over de huidige marktsituatie, onthulde NerveFlux, een cryptoproject ondersteund door een geregistreerd bedrijf, zijn liefdadigheidsprogramma enkele weken voor de openbare voorverkoop. NerveFlux had de onderhandse verkoop en de succesvolle openbare verkoop (witte lijst) overtekend.

NerveFlux is ervan overtuigd dat het de kloof tussen crypto en onroerend goed kan overbruggen door crypto-houders in onroerend goed te laten investeren zonder cryptocurrency naar fiat te hoeven converteren. NerveFlux wil het mogelijk maken om naadloos met crypto te beleggen in vastgoed.

Mario Ljubicic is de CEO van NerveFlux, sprekend met de CEO van Kroatische afkomst, hij zei: “Begrijpend dat de NerveFlux-oplossing 5 jaar vooruit is in de crypto-ruimte, brengen we de noodzakelijke innovatieve oplossing voor een praktisch probleem waarmee de crypto-industrie wordt geconfronteerd Investeer en doe mee aan onze openbare voorverkoop op 14 januarie, 2022 op PinkSale LaunchPad, moet worden gezien als een kans om een ​​vroege vogel te zijn. NerveFlux is geen betalingsgateway of investeringsplatform. NerveFlux Marketplace zal het technologische mechanisme bieden dat nodig is om het snel en transparant kopen of verkopen van onroerend goed rechtstreeks met crypto te verbeteren.

Met het ontstaan ​​van Bitcoin hoopt Satoshi Nakamoto dat blockchain-technologie echte problemen zal oplossen en waarde zal creëren voor de crypto-industrie. Naarmate crypto smakelijker wordt en nieuwe miljonairs over de hele wereld worden gemaakt, wordt de kloof tussen crypto en onroerend goed groter, waardoor crypto-houders overgeleverd zijn aan de genade van banken. Naarmate de cryptomarkt groeit, is de kloof zo duidelijk geworden bij de meeste kapotte investeerders. NerveFlux is hier om deze leemte op te vullen, directe investeringen in crypto-vastgoed mogelijk te maken en tegelijkertijd de regelgeving en wettelijke vereisten te beschermen door samen te werken met lokale autoriteiten op elke locatie.

In een wereld die te maken heeft met klimaatcrisissen en milieucrises, kunnen cryptoprojecten waarde toevoegen aan hun project door groen te worden. Liefdadigheid speelt een belangrijke rol in alle industrieën die om planeet Aarde geven.

Juergen Hildebrandt, in Duitsland geboren Marketing Director van NerveFlux, zei: “In tegenstelling tot Bitcoin en andere grote cryptocurrencies, is Nerve geen minbare cryptocurrency. Zenuw is een groen teken. Het Nerve Charity-programma zal zijn steentje bijdragen om de klimaatverandering te bestrijden en de uitstoot van broeikasgassen te helpen verminderen.

Juergen Hildebrandt zei verder: “Ons liefdadigheidsprogramma is een use case die waarde geeft aan de houders ervan. Voor elk portemonnee-adres dat Nerve langer dan 120 dagen vasthoudt, wordt een boom geplant met het portemonnee-adres erop. We gaan bomen planten in verschillende landen van de wereld. Iedereen kan bijdragen aan ons liefdadigheidsprogramma door een Nerve Token vast te houden. Ons doel op lange termijn is om een ​​miljoen bomen te planten.

De Nerve openbare voorverkoop staat gepland op 14 januarie, 2022. Bezoek voor meer informatie de officiële NerveFlux-website https://nerveflux.io.

Voor meer details zie onze website: – nerfflux.io

Twitter: https://twitter.com/Nerve_flux

Telegram: http://t.me/nerveflux

Officiële e-mail: cs@nerveflux.io

Voor de maatschap: partner@nerveflux.io

Neem contact op met de schrijver, Toritseju-oedeem:

t.edema@nerveflux.io

De informatie in dit persbericht is geen beleggingsadvies, financieel advies of zakelijk advies. Het wordt aanbevolen om de nodige zorgvuldigheid te betrachten (inclusief het raadplegen van een professionele financieel adviseur voordat u belegt of handelt in effecten en cryptocurrencies).

Leave a Comment