KEYS Token maakt de weg vrij voor een vastgoedgericht metavers project met Genius Ventures Inc.

Los Angeles, Californië .– (Newsfile Corp. – 30 december 2021) – KEYS Token zorgt voor een revolutie in de vastgoedsector door de kloof tussen de digitale en fysieke wereld te overbruggen, door gebruik te maken van schaalbare Web3- en 3D-technologieën in samenwerking met zakelijke professionals. vastgoed- en industrieleiders.

FOTOCREDIT: “House of KEYS ontworpen door Veliz Arquitecto”

Ga voor een verbeterde versie van deze afbeelding naar:
https://orders.newsfilecorp.com/files/8203/108611_fdc3b9b1f4b6cabe_001full.jpg

De metaverse en digitale vastgoedsectoren groeien snel, en miljardenbedrijven gaan snel om samen te werken en vooruit te komen in de opkomende metaverse-industrie. Een nieuw partnerschap staat op het punt om de cryptocurrency-ruimte te transformeren, waarbij KEYS Token en Genius Ventures hun krachten bundelen om een ​​vastgoedgedreven metaverse te creëren.

KEYS Token, een startup die blockchain-vastgoed- en luxe-activatransacties aandrijft, is een samenwerking aangegaan met Genius Ventures Inc. om een ​​unieke metaverse te creëren. De partners en klanten van Genius Ventures zijn tientallen Fortune 500-bedrijven en veel van ‘s werelds toonaangevende merken waarmee ze hebben samengewerkt om eigen VR/AR-projecten te ontwikkelen.

Nima Ghassemi, CEO van KEYS Token, legt uit dat “The Token de sleutel is tot een revolutionair productecosysteem gericht op onroerend goed op de etherische blockchain, gebouwd rond het idee om de kloof tussen de fysieke en digitale wereld te overbruggen.” Om dit revolutionaire idee te implementeren, wordt Ghassemi vergezeld door Noah Kent (CPO), Daniel Kantor (CTO), Connor Gill (COO) en Jayden Bloom (CCO). Gezamenlijk heeft het team KEYS gepositioneerd in de voorhoede van op blockchain gebaseerd onroerend goed en metaverse projecten in de crypto-ruimte. KEYS Token werd op 18 november met groot succes gelanceerd en maakte vanaf het begin een plons en bereikte een marktkapitalisatie van iets minder dan $ 300.000.000 in minder dan 12 dagen.

KEYS ”Luxe Metaverse” richt zich op gamification van de vastgoed- en luxe-activasectoren naast aangrenzende zakelijke kansen, en biedt gebruikers de mogelijkheid om zaken op te bouwen en inkomsten te genereren door middel van een spelmodel om te winnen zonder de beperkingen van de fysieke wereld. Het uiteindelijke doel van het KEYS-team: een economie van de volgende generatie creëren waarvan de deelnemers in de digitale en fysieke wereld rechtstreeks profiteren.

Leden van de KEYS Metaverse-gemeenschap kunnen actieve en passieve inkomsten uit cryptocurrency genereren door bedrijven te bouwen, digitale activa te ontwerpen en te verkopen en diensten te verkopen binnen de Metaverse, waaronder architecturale diensten, van interieurontwerp, meubelcreatie, landschapsarchitectuur, verhuurdiensten , productplaatsingen en marketingdiensten – het ultieme creatieve canvas van de blauwe lucht.

Om ervoor te zorgen dat gebruikers niet worden beperkt in hun vermogen om toegang te krijgen tot hun metaverse, profiteren KEYS en Genius Ventures van technologieën van de volgende generatie, waaronder geavanceerd computergebruik en pixelstreaming, om de distributie van afbeeldingen van Hollywood / AAA-kwaliteit op elk apparaat te vergemakkelijken verbinding maken met mobiele of breedband internetdiensten. Deze geavanceerde technologieën maken het voor gebruikers gemakkelijker om toegang te krijgen tot een metaverse met grafische afbeeldingen van hoog niveau op hun mobiele telefoons en de meeste thuiscomputers.

Noah Kent, KEYS Product Manager, wijst erop dat “De KEYS Metaverse de tand des tijds doorstaat en is ontworpen om naadloos samen te werken met de introductie van AR / VR / Smart-brillen met behulp van schaalbare 3D-technologieën. Het zal ook de kracht hebben om automatisch sociaal deelbare inhoud te genereren, zodat de gebruikers hun prestaties en speciale momenten in realtime met vrienden en volgers kunnen delen.” Om deze geavanceerde technologieën aan te vullen, heeft KEYS samengewerkt met een leider van het web ontwikkelingsindustrie, Hallo maandag, om een ​​zeer meeslepende webervaring te creëren voor de Meta Mansions- en Metaverse-websites.

“Onze Metaverse zal rechtstreeks worden geïntegreerd met alle andere producten in het KEYS-ecosysteem, inclusief KEYCard”, zegt Kent. “Deze naadloze integratie stelt gebruikers in staat om alledaagse items te betalen met behulp van de cryptocurrencies die ze verdienen in de metaverse binnen de KEYS-activauitwisseling, die is ontworpen om het gemakkelijker te maken om goederen te kopen. fysiek onroerend goed en andere luxe activa die traditionele cryptocurrencies gebruiken in een volledig meeslepende digitale marktplaats.”

Het KEYS-ecosysteem begint met een NFT-verzameling van 8.888 digitale woningen, Meta Mansions genaamd. Elk Meta Mansion wordt geassocieerd met een overeenkomstige kavel en wordt uiteindelijk een volledig weergegeven interactieve ruimte in de KEYS Metaverse. Eigenaren kunnen het interieur van hun landhuizen personaliseren met hun persoonlijke NFT-collecties, NFT’s van andere ontwerpers presenteren voor promotie, hun ruimte inrichten met door de gemeenschap gemaakte meubels en activa, evenementen organiseren en rondhangen met vrienden. Meta Mansion-eigenaren krijgen ook gratis toegang tot evenementen zowel binnen de KEYS Metaverse als in het echte leven, toegang tot exclusieve meubelcollecties, in-game upgrades, mods.-personage en vervoerswijzen.

Het KEYS Token-team is van plan om de naam van zijn metaverse en een gedetailleerde uitsplitsing van zijn transactiestructuur in het nieuwe jaar aan te kondigen, inclusief de uitsplitsing van de kosten en tijdlijn voor elke mijlpaal. Voor degenen die hun stempel willen drukken op de Metaverse-actie, is de Meta Mansions NFT-collectie het gouden ticket.

Mediadetails:

Website-URL: AscendAgency.com
Bedrijfsnaam: Agence Ascend
E-mailadres: Contact@AscendAgency.com

Om de bronversie van dit persbericht te bekijken, gaat u naar https://www.newsfilecorp.com/release/108611

Leave a Comment