JAIR LYNCH REAL ESTATE PARTNERS VOLTOOIT OVERNAME VAN BARCROFT APPARTEMENTEN MET DE STEUN VAN AMAZON & ARLINGTON COUNTY

Jair Lynch heeft meer geïnvesteerd $ 900 miljoen in betaalbare huisvestingsinspanningen sinds 2019

WASHINGTON, 30 december 2021 / PRNewswire / – Jair Lynch Real Estate Partners (“Jair lynchen“), een toonaangevende eigenaar en ontwikkelaar van gemengd gebruik en bereikbare woningen in het DC-metrogebied, heeft vandaag de overname aangekondigd van Barcroft Apartments, de 1.334 verdiepingen tellende appartementencomplexen in tuinstijl langs Columbia Pike aan de Arlington, Virginia. Jair lynchen kocht het 60 hectare grote terrein, inclusief twee commerciële percelen met 34.000 vierkante meter winkelruimte van de familie DeLashmutt die het complex in 1939 bouwde en het sindsdien in bezit heeft. Jair lynchen kocht het natuurlijk voorkomende betaalbare wooncomplex, ook bekend als marktconforme betaalbare huisvesting, als onderdeel van zijn grotere initiatief om betaalbare woningen en arbeidskrachten in de hele Mid-Atlantische regio te behouden en / of te vergroten.

Met de toevoeging van deze acquisitie, Jair lynchen heeft nu meer geïnvesteerd $ 900 miljoen in zijn initiatief voor toegankelijke huisvesting dat in 2019 werd gelanceerd. Het strategische initiatief heeft tot doel betaalbare huisvesting en huisvesting voor arbeidskrachten in de hele Centraal-Atlantische regio te vergroten en / of te behouden voor werkende gezinnen en mensen die tussen 30% en 120% van het mediane inkomen van de regio verdienen (AM ).

Deze investering werd ondersteund door het Amazon Housing Equity Fund, een fonds van meer dan $ 2 miljard inzet voor het creëren en in stand houden van betaalbare woningen in gemeenschappen in de thuisstad van Amazon, en Arlington County die zich gezamenlijk inzetten voor het verstrekken van $ 310 miljoen in de financiering van onmiddellijk beschikbare acquisities om een ​​publiek-private samenwerking te creëren voor een herontworpen Barcroft-buurt. Deze nieuwe samenwerking zal helpen Jair lynchen ervoor te zorgen dat 1.334 eenheden gedurende 99 jaar betaalbaar blijven met huurprijzen tot 60% van het mediane inkomen van het gebied (MAI).

“Elf jaar geleden had ik het voorrecht om Columbia Pike te bezoeken. Destijds was het duidelijk dat Columbia Pike een mooie toekomst had, maar om die te ontsluiten, moesten we eigenschappen van omvang en schaal investeren om de transformatie van de corridor te versnellen. Toen de mogelijkheid om Barcroft Apartments te kopen zich voordeed, wisten we dat we moesten handelen, ”zei Jair K. Lynch, President en CEO van Jair Lynch Real Estate Partners. “Met onze acquisitie van Barcroft Apartments zullen al onze talenten als organisatie te zien zijn – een verbintenis om betaalbare woningen te behouden en te bouwen voor de toekomst met ruimtes voor gemengd gebruik langs de gang. We zijn dankbaar voor onze uitstekende samenwerking met Amazon en Arlington County, die de huisvestingsstabiliteit voor bestaande langdurig ingezetenen zal waarborgen.”

Bij dinsdag 14 decembere, de Arlington County De gemeente heeft zich gecommitteerd aan een lening van $ 150 miljoen ter ondersteuning van Jair lynchen de verwerving van het onroerend goed. Daarnaast zet Amazon zich in $ 160 miljoen in een lening met een lage rente van het Amazon Housing Equity Fund ter ondersteuning van het behoud van de al lang bestaande betaalbaarheid van de wijk. County en Amazon financiering zullen ook ondersteunen Jair lynchen het aanpakken van onmiddellijke reparaties, het toevoegen van apparatuur, het verbeteren van eigendommen en het ondernemen van actie om de algehele leefomgeving van bewoners te verbeteren.

“Het Amazon Housing Equity Fund is ontworpen om de betaalbaarheid van huisvesting voor onze buren in onze geboortestad te behouden. We zijn vereerd om ons bij onze partners te voegen en de families van Barcroft gerust te stellen dat hun huizen betaalbaar zullen blijven voor de komende generaties “, zei Catherine Buell, directeur van het Amazon Housing Equity Fund. “Samenwerkingen zoals deze met Arlington County en Jair Lynch Real Estate Partners zijn hoe we betere, meer inclusieve gemeenschappen bouwen waar mensen kunnen leven, werken en bloeien.”

“Mijn collega’s en ik bedanken en feliciteren iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om dit onroerend goed te verkopen aan een koper die zich inzet voor het behoud van betaalbare woningen”, zei de voorzitter van het provinciebestuur. Matt de Ferranti. “We zetten een nieuwe stap in de richting van stabiele, veilige en betaalbare huisvesting voor huidige bewoners, en we zijn verheugd om met onze partners te werken aan een visie voor Barcroft die de bewoners centraal stelt.

Een nieuw vastgoedbeheerbedrijf, Gates Hudson, zal de komende dagen beginnen met de overgang naar eigendom. Jair lynchen selecteerde Gates Hudson om Barcroft Apartments te beheren vanwege zijn uitgebreide ervaring in het beheren van eigendommen in heel Arlington County en het midden van de Atlantische Oceaan.

“Gates Hudson heeft een bewezen staat van dienst in het beheren van kwalitatief, betaalbaar vastgoed door middel van Arlington County en brengt een schat aan ervaring met zich mee in het leveren van sterke serviceprogramma’s voor bewoners, “zei” Anthony begint, directeur investeringen voor Jair Lynch Real Estate Partners. “Hun programma’s voor sociale impact zijn gericht op het verbeteren van de levensomstandigheden van alle gezinnen in hun gemeenschap, ongeacht hun inkomensniveau, en hun uitgebreide ondersteunend personeel staat klaar en bereid om het hoge niveau van ondersteuning te bieden dat deze dierbare bewoners nodig hebben en verdienen. “

Naast een nieuw vastgoedbeheerbedrijf, Jair lynchen is van plan een uitgebreid masterplanningsproces uit te voeren dat in het nieuwe jaar zal beginnen met een grondige beoordeling van de site en de huidige levensomstandigheden van de bewoners. Het doel van deze eerste beoordeling is om de onmiddellijke behoeften van de fysieke site en de huidige bewoners te identificeren om ervoor te zorgen dat de meest dringende behoeften het eerst worden aangepakt. Er zal een sterk bewonersbetrokkenheidsplan worden opgesteld om ervoor te zorgen dat de stemmen van de inwoners van Barcroft worden gehoord tijdens het planningsproces op lange termijn. Bovendien, Jair lynchen en Arlington County zal hand in hand werken om ervoor te zorgen dat alle huidige bewoners die extra huurondersteuning nodig hebben, voor hulp worden verbonden met gemeenschapsinstanties.

Genoteerd tijdens de hoorzitting van de County Administrative Board op: 14 december 2020, ongeacht het inkomen, zullen huidige bewoners niet worden verdreven. Ook in 2022 blijven de huren stabiel, waarna de huren voor huidige bewoners niet meer dan 3% per jaar stijgen tot een maximum van 60% van het AMI-huurniveau. Jair lynchen Het revitalisatieplan van het vastgoed omvat de renovatie van het merendeel van de units, terwijl een selectie van leegstaande units wordt gesloopt en herbouwd. Er zal geen vermindering zijn van het aantal betaalbare eenheden bij Barcroft. Jair lynchen is tevens van plan de leegstaande units op de site te gebruiken voor eventuele tijdelijke verplaatsingen die nodig zijn tijdens de lange termijnfase van het masterplan.

Hogan Lovells vertegenwoordigde Jair Lynch Real Estate Partners bij deze transactie.

Over Jair Lynch Real Estate Partners
Jair Lynch Real Estate Partners is een toonaangevend vastgoedinvesterings- en ontwikkelingsbedrijf in de Mid-Atlantische markt, gespecialiseerd in de doordachte transformatie van autovrije stedelijke ruimten. Opgericht in 1998, Jair lynchen heeft een portefeuille van residentiële, commerciële en buurtactiva verworven, ontwikkeld en geëxploiteerd die bijdragen aan de missie van het bedrijf om buitengewone plaatsen te creëren. Het bedrijf heeft meer dan 5,6 miljoen vierkante meter aan vastgoedprojecten ontwikkeld en heeft momenteel: $ 2,8 miljard van activa onder beheer en heeft een gecontroleerde pijplijn van 4,6 miljoen vierkante voet met een waarde van meer dan $ 1,7 miljard. Bezoek www.jairlynch.com voor meer informatie.

besluit

Bekijk originele inhoud: https://www.prnewswire.com/news-releases/jair-lynch-real-estate-partners-completes-acquisition-of-barcroft-apartments-with-backing-by-amazon–arlington- county -301451909.html

BRON Jair Lynch Real Estate Partners

Leave a Comment