Investeerders nemen appartementen in Houston over

Tachus, een lokale glasvezelinternetprovider met meer dan 10.000 klanten, heeft 24.517 vierkante meter onderverhuurd in het Kiewit-gebouw op 3831 Technology Forest Blvd. in The Woodlands. Zach Rogers en Ross Foldetta van Foldetta Commercial vertegenwoordigden de onderaannemer. Louie Crapitto van JLL vertegenwoordigde de subdonor, Kiewit.

Een fonds beheerd door een dochteronderneming van Ares Management Corp. kocht een industriële portefeuille van zes gebouwen van in totaal 1,5 miljoen vierkante voet, waaronder meer dan 600.000 vierkante voet in de omgeving van Houston, van het in Chicago gevestigde Molto Properties. Lokale eigendommen omvatten 625 Independence Parkway (414.000 vierkante voet) en 645 Independence Parkway (194.610 vierkante voet) in Deer Park. Adam Tyler, Jim Carpenter en Mike Tenteris van Cushman & Wakefield vertegenwoordigden de verkoper. De portefeuille, die panden omvatte in Louisville, Kentucky, Chicago, Nashville en Cincinnati, is voor 94% verhuurd aan negen huurders. Ares Management verwierf in juli de advies- en distributieactiviteiten voor onroerend goed van Black Creek Group in de Verenigde Staten.

Een joint venture in Houston Stonewall Associates en Nord Groep of New York heeft een appartementenportefeuille verworven van vier panden met in totaal 1.556 eenheden in de regio Houston. Joey Rippel, Chris Young, Jeffrey Skipworth, Kyle Whitney, Todd Marix en Chris Curry van Berkadia Houston brachten de portefeuille op de markt voor de verkoper, GVA Real Estate Group, gevestigd in Austin, TX. De eigendommen bestaan ​​uit Mosaic, met 504 eenheden op 4025 Burke Road in Pasadena; Huntington Glen, met 364 eenheden op 12023 Bissonnet; de Onyx, met 438 eenheden bij 10300 S. Wilcrest; en de Avenue, met 250 eenheden op 5050 Yale.

Hertz investeringsgroep, een vastgoedbeheerbedrijf gevestigd in Woodland Hills, Californië, kondigde in 2021 huurcontracten aan van in totaal 90.000 vierkante voet in zijn Brookhollow Central I en II kantoorgebouwen. De grootste was Christus Health, die een huurovereenkomst ondertekende voor 21.000 vierkante voet voor de verhuizing van het administratiekantoor van Houston naar Brookhollow Central II op 2900 N. Loop West. Andere huurovereenkomsten omvatten Bowen Miclette & Britt Insurance Agency, IntegraNet Physician Resource, The Heights Insurance Services, IPFS en McGrath & Co. De 800.000 vierkante meter grote campus onderging onlangs een renovatie van $ 14 miljoen, inclusief opnieuw ontworpen hallen, gemeenschappelijke ruimtes, toiletten en een systeemgebouw .

Aandelengroep 7C, een lokale investeringsgroep onder leiding van Rakesh Bansal en Rajib Batabyal, heeft Turtle Pointe gekocht, een appartementencomplex met 432 eenheden in 8162 Richmond. Todd Marix, Chris Curry, Jeffrey Skipworth, Joey Rippel, Chris Young en Kyle Whitney van Berkadia Houston hebben het pand namens de verkoper, WRH Realty, op de markt gebracht. Het pand is gebouwd in 1976. Berkadia Austin regelde de financiering van de koper via Ready Capital.

Geallieerde Orion Groep is geselecteerd om het Virtuo Med Center te beheren, een nieuw appartementencomplex met 326 eenheden ontwikkeld door Medistar Corp. op 7110 Ardmore St. Het pand biedt studio’s, plattegronden met één en twee slaapkamers.

Edison Equity Management Corp.. kocht 8,1 acres op 20510 Cypress Plaza Parkway in Tuckerton in de gemeenschap van Cypress Creek Lakes in Cypress. Alex Makris, Jeff Pittman, Patrick Keegan en Zach Leger van NAI Partners vertegenwoordigden de koper. De verkoper was Mischer Investments. De koper is van plan om het 55 Resort aan Cypress Creek Lakes te ontwikkelen, een actieve volwassen gemeenschap van 182 eenheden met voorzieningen, waaronder een fitnessruimte, een fitnessstudio, een bibliotheek, een zwembad in resortstijl en een restaurant.

Embryobeheerdiensten werd geselecteerd om residentiële diensten te verlenen aan Soneto On Western, een appartementencomplex met 330 eenheden gelegen op Cinco Ranch in Katy. Eigendom van de Praedium Group, het pand op 23615 Western Center Drive was voorheen bekend als Lenox Grand Crossing.

S&S Zuid-West gehuurd 2.518 vierkante voet op 811, chemin S. Mason. Shawn Baksh van Trotwood Realty vertegenwoordigde de huurder. Wil Logan vertegenwoordigde de eigenaar, Hartman Income REIT.

AT&T breidde en hernieuwde zijn huurovereenkomst van 52.225 vierkante meter aan 10775 Kempwood Drive in Claymoore Business Park III. Boone Smith en Garret Geaccone van Stream Realty Partners vertegenwoordigden de eigenaar, DRA Advisors.

katherine.feser@chron.com

twitter.com/kfeser

Leave a Comment