3 dagelijkse routines die elke makelaar zou moeten toepassen

Als je succesvolle mensen bestudeert, zul je merken dat de meeste van hen zeer gestructureerde dagen hebben. Ze hebben routines in hun dagen ingebouwd, zodat ze altijd weten wat ze doen. Hier zijn drie essentiële routines die je goed helpen vanaf het moment dat je alarm afgaat.

Als je studeert welvarende mensen, zul je zien dat de meesten van hen zeer gestructureerde dagen hebben. Ze weten wat ze gaan doen omdat ze routines al in hun dagelijks leven hebben opgenomen (denk aan Mark Zuckerberg van Facebook saaie kledingkast). Ze weten wat ze doen zodra ze wakker worden, en ze weten wat ze ‘s nachts doen om zich voor te bereiden op de volgende dag.

Routines erg welvarende mensen zijn geweldig om te volgen. Doe een beetje Google-onderzoek en je zult snel ontdekken hoe mensen hun dagen doorbrengen en wat je van hen kunt leren.

Hieronder staan ​​de drie meest essentiële routines die elke makelaar in zijn of haar dag zou moeten implementeren. Deze drie routines kunnen u helpen succesvol te zijn zodra uw alarm afgaat.

Avondroutine

Ik wilde met deze routine beginnen omdat we het er het minst over hebben maïs misschien wel de belangrijkste. De avondroutine is cruciaal omdat het je voorbereidt op de volgende dag. Deze routine kan veel verschillende dingen bevatten, van lezen tot bemiddelen tot stretchen. Ik raad je ten zeerste aan om je kleding voor de volgende dag uit te zoeken en je takenlijst op volgorde van belangrijkheid te zetten.

Oké, dus de takenlijst is logisch, maar mijn kleren uitkiezen? Ja, kies je kleding. Volg mij hierin. Elke ochtend word je wakker en zijn je hersenen op volle capaciteit of volle batterij, en gedurende de dag neemt het vermogen van deze batterij af zoals elke andere batterij.

Aan het eind van de dag draaien we op “batterij bijna leeg”. Dus waarom al je batterij verspillen aan zoiets repareren, zoals het uitzoeken van je kleding? In plaats van het batterijmomentum te verspillen aan het kijken naar de kleding in je kast, kies je gewoon de avond ervoor een outfit.

Dan weet je ‘s ochtends al wat je gaat dragen, wat ook nog eens een fijne tijdbesparende tip is in de ochtend.

Je avondroutine hoeft geen lange takenlijst te zijn, maar eerder een paar dingen die je klaarstomen voor de volgende dag voor succes.

Ochtend routine

De ochtendroutine is wat je doet op het moment dat je wekker gaat.

Kanttekening: als je moeite hebt om een ​​ochtendroutine te creëren, raad ik je ten zeerste aan het boek te lezen De wonderochtend voor makelaars; Ik lees het elk jaar om mezelf te herinneren aan mijn ochtend routine.

Wat doe je na? Check je je e-mail of Facebook? Als u een van beide doet, raad ik u aan te wachten tot later. Ze zijn tijd is nul die al uw volledige batterij zal verbruiken. Gebruik in plaats daarvan de tijd zodra u opstaat om uzelf voor te bereiden op het succes van de dag.

Enkele suggesties:

  • Drink onmiddellijk een glas water – we raken ‘s nachts uitgedroogd en ons lichaam moet onmiddellijk rehydrateren om goed te kunnen functioneren.
  • Oefening
  • Mediteren / visualiseren
  • Affirmaties opzeggen
  • Bekijk de doelstellingen

Dit zijn vijf dingen die ik elke dag doe als ik wakker word. Als ik hiermee klaar ben, douche ik me en maak ik me klaar voor de dag. Ik zet mijn koffie, drink meer water, lees dan mijn gepersonaliseerde Apple News-app op mijn telefoon en alle nieuwsbrieven waarvoor ik me heb aangemeld (dit is de eerste keer dat ik naar mijn e-mails kijk – ik ontvang ongeveer 30 nieuwsbrief-e-mails per dag met alle informatie over wat er in de wereld gebeurt).

Ik lees en drink mijn koffie. Dit is mijn persoonlijke moment waarop de dingen rustig zijn en ik een beetje kan ontspannen voordat mijn dag gek begint te worden.

I niet antwoord op een e-mail vóór 9.00 uur Mijn routines zijn veel te essentieel voor mijn succes en ik weiger me door iets te laten concentreren op wat ik moet doen.

“Kantoor” routine

Deze routine kan worden genoemd wat je maar wilt. Dit zijn de items die je moet doen eerste ding voor uw bedrijf. Zaken als prospectie, het opvolgen van de aanbiedingen van gisteren of het opvolgen van kopers die je gisteren hebt betrapt. Dit zijn de dingen die een directe impact hebben op uw bedrijf. Het moeten dingen zijn die je gefocust en bij het werk houden. Je zou deze dingen elke dag moeten doen, wat er ook gebeurt.

Ik heb veel dingen die ik elke dag wil bereiken, en elke dag is anders. Ik heb een kern van dingen die ik altijd doe en ik heb extra elementen, afhankelijk van de dag.

Ik schrijf bijvoorbeeld mijn blog op dinsdag en post het op social media op donderdag. Dus mijn to-do-lijst voor dinsdag maakt deel uit van mijn dagelijkse routine, en donderdag heeft een to-do-item dat ik moet posten.

Het maakt niet uit hoe je je dag indeelt; zorg ervoor dat je het plant. Hoe meer u ervoor zorgt dat u dingen gedaan krijgt die belangrijk zijn voor uw bedrijf, hoe succesvoller u zult zijn.

Bonustips

Het beste advies dat ik kan geven is: tijdsblok uw schema voor uw dagelijkse routines. Zet je routines in je agenda, zodat je er herinneringen over krijgt en ze dagelijks kunt zien.

Ik heb bijvoorbeeld om 6 uur ‘s ochtends een ‘gebeurtenis’ in mijn agenda met de tekst: Train, Meditate, Affirmations, Review Goals. Het verschijnt elke dag op mijn telefoon als herinnering voor mij, en het is een van de vele herinneringen die ik elke dag in mijn agenda heb staan.

Noteer de items op uw dagelijkse takenlijst op een plaats waar u ze gemakkelijk kunt openen en vink ze af terwijl u ze doet. Ik gebruik Evernote voor mijn “kantoorroutine”. Elke dag weet ik precies wat ik als eerste moet doen en ik zorg er altijd voor dat ik deze taken elimineer, zelfs als het later op de dag gebeurt.

Hoe meer u zich aan uw routines kunt houden, hoe beter u voorbereid bent op succes.

Mike Opyd is de makelaar-eigenaar van RE / MAX Volgende. Maak contact met hem op LinkedIn.

Leave a Comment