VelociCoaster Margaritaville Estate Manatee Abonneeverhalen

Dit zijn de verhalen waar we de meeste tijd aan hebben besteed: de verhalen die meer moeite, meer onderzoek en meer werk van onze kant hebben gekost om ze op onze website of voor de deur te laten verschijnen.

In 2021 zijn er dankzij onze abonnees een veelvoud aan verhalen geproduceerd. Dankjewel. Nog geen abonnee? Ontgrendel onbeperkte digitale toegang tot uw beste bron voor nieuws en informatie over de ruimtekust door floridatoday.com/subscribe te bezoeken

Dit jaar genereerden onze verhalen voor alleen abonnees honderdduizenden paginaweergaven op floridatoday.com. Dit zijn de 10 meest bekeken exclusieve abonneeverhalen van het jaar.

Nummer 10

Iconisch landgoed Hacienda del Sol op Merritt Island is verkocht voor $ 4,5 miljoen

In 2021 werd de hoogste prijs betaald voor een woonhuis in Brevard County met de $ 4,5 miljoen verkoop van de iconische Hacienda Del Sol.

Het South Merritt Island Estate is sinds 1988 eigendom van de familie Hermansen, die een belangrijke plaats inneemt in het lokale bedrijfsleven en de filantropische gemeenschap. De koper is Le Tian Wang, een zakenman uit Hong Kong.

Het landgoed van 7,5 hectare omvat in totaal 11 slaapkamers en 12 ½ badkamers, waaronder negen slaapkamers en negen badkamers in een hoofdverblijf van 17.000 vierkante meter. Er zijn ook twee gastenhutten en een lodge met zwembad, goed voor een totale woonoppervlakte van 22.000 vierkante meter.

Klik hier om het volledige verhaal van Dave Berman over de Walk te lezen.

Nummer 9

Tonnen stinkende bruine algen spoelden aan op de Space Coast. Bereid je voor op meer

In mei vertelde milieurapport Jim Waymer ons over de overvloed aan Sargassum-zeewier dat de stranden aan de Space Coast bedekt en dat wetenschappers waarschuwden dat het waarschijnlijk erger zou worden voordat het beter zou worden.

“Gevoed door rioolwater en meststoffen in en rond Brazilië zouden de algen de hele zomer moeten blijven binnenkomen. Oceanografen verwachten dat Sargassum op zijn minst in juli, maar mogelijk tot september, dikker zal worden op de oostelijke Caribische stranden aan de hele oostkust van Florida, ‘schreef Waymer.

Leave a Comment