Vastgoedinvesteerders nemen One Times Square mee naar de metaverse voor oudejaarsavond – Commercial Observer

Vastgoedinvesteerders laten geen middel onbeproefd, echt of virtueel, wantGroep digitale valuta (DCG) en Jamestown op woensdag plannen aangekondigd om One Times Square te recreëren in de virtuele wereld van Decentraland voor de val van het nieuwjaarsbal, onlangs verlaagd door de stad door de verspreiding van de ommicron-variant.

DCG, investeerder in blockchain en digitale activa en een van de grootste eigenaren van virtueel onroerend goed bekend als AARDE, zei dat dit de eerste wolkenkrabber is die opnieuw wordt gemaakt in Decentraland, het gedecentraliseerde metaverse platform waar transacties worden gedaan met lokale valuta, OF.

Michael phillips, president van Jamestown, gelooft dat de inval van het bedrijf in de metaverse meer was om meer mensen over de hele wereld een meeslepende ervaring te geven waar ze anders misschien geen toegang toe zouden hebben. Maar het is ook een statement over hun toekomstige investeringsstrategie.

“De toekomst van onroerend goed ligt in de doordachte integratie van de virtuele en fysieke wereld, geoptimaliseerd voor de gebruikerservaring”, aldus Phillips. “Het opnieuw creëren van One Times Square in de metaverse van Decentraland maakt deel uit van een grotere strategie voor digitale activa om ons fysieke onroerend goed voor Web 3.0 te ontwikkelen en te verbeteren en nieuwe wegen te openen voor onze activa om in de toekomst in meerdere metaverses te bestaan. . “

Maak dus je avatar en doe mee met het feest met liveshows, virtuele VIP-lounges op het dak, CryptoArt-galerijen en meeslepende games. Op oudejaarsavond wordt zelfs een live-uitzending van de procedure op One Times Square aangeboden.De festiviteiten beginnen om 23.00 uur Eastern Standard Time.

En de beslissing om mensen een meeslepende virtuele ervaring te bieden, is misschien wat veel mensen nodig hebben, aangezien COVID-19 veel plannen om het nieuwe jaar in te luiden heeft vernietigd.

burgemeester Bill de Blasio kondigde op 23 december aan dat de vieringen op Times Square zouden worden verkleind voor sociale afstandsdoeleinden, terwijl deelnemers maskers zouden moeten dragen, een vaccinatiebewijs en een identiteitsbewijs zouden moeten overleggen. De Blasio nam de beslissing in overleg met de gekozen burgemeester Eric Adams en gezondheidsfunctionarissen naarmate het aantal positieve COVID-gevallen blijft stijgen, waarbij de staat dinsdag een infectiepercentage van 19,33% registreerde, zei Gov. Kathy hochul dat is genoteerd.

Virtual One Times Square is momenteel het hoogste gebouw in Decentraland en het evenement werd georganiseerd door metaverse ontwikkelingsbedrijven. GrowYourBase en MetaVenture Workshops.De totale oppervlakte waarop de vieringen zullen plaatsvinden, beslaat 170 percelen LAND en omvat vijf gebouwen.

Virtueel vastgoed heeft de afgelopen maanden een transactieboom gezien met de vier belangrijkste virtuele werelden zie meer dan $ 100 miljoen aan omzet voor een week in november. Decentraland haalde vorige maand ook zijn grootste LAND-contract binnen voor a $ 2,5 miljoen, The New York Times gemeld.

“De metaverse evolueert snel om de meest interessante en verleidelijke delen van onze favoriete fysieke plekken over de hele wereld samen te brengen,” Simon koster, zegt de vastgoedmanager van DCG in een verklaring. “Dit evenement laat zien hoe virtuele evenementen op samenhangende wijze kunnen worden geïntegreerd met echte evenementen met als doel een unieke ervaring te bieden aan zoveel mensen die anders nooit zouden hebben kunnen deelnemen.”

Mark Hallum is bereikbaar via: mhallum@commercialobserver.com.

Leave a Comment