Vastgoedbedrijf uit Houston verwerft 5 gebouwen, eerste jaar buiten Texas

Foto door Katherine Feser

Welcome Group heeft een Pearland-gebouw gekocht dat wordt gehuurd door het bedrijf voor medische hulpmiddelen Cardiovascular Systems.

KRISTI NIX / The Journal

Welcome Group, een in Houston gevestigde ontwikkelaar die gespecialiseerd is in productie-, laboratorium-, magazijn- en distributiegebouwen voor één huurder, heeft vijf eigendommen verworven terwijl het bedrijf zijn portfolio in Texas en daarbuiten uitbreidt. De acquisities bestonden uit twee panden, elk in de omgeving van Houston en San Antonio en één in South Carolina.

Het bedrijf, dat dit jaar zijn eerste gebouwen buiten Texas in Georgia kocht, richt zich op bezet vastgoed in snelgroeiende markten in het zuidoosten van de Verenigde Staten, aldus president en CEO Welcome Wilson Jr.

De nieuwste aanwinst omvat een productie-/kantoorfaciliteit van 97.108 vierkante meter aan Gillingham Lane 522 in het bedrijvenpark Sugar Land. Het gebouw wordt bewoond door Cubic ITS.

In Pearland kocht Welcome Group een gebouw van 46.000 vierkante meter dat werd gehuurd door Cardiovascular Systems, fabrikant van medische hulpmiddelen, aan 14740 Kirby Drive.

VERWANT: Vastgoedtransacties: Women-Centric Coworking Company krijgt nieuwe locatie in Midtown

De eigendommen in San Antonio bestaan ​​uit een kantoor-/laboratoriumruimte van 80.431 vierkante meter gehuurd door KCI USA op 6203 Farinon Drive en een kantoor-/laboratoriumruimte van 43.860 vierkante meter op 6603 First Park Ten Blvd.

Het eerste pand van het bedrijf in South Carolina is een faciliteit van 201.500 vierkante meter in Moncks Corner, ten noorden van Charleston. Sea Fox Boat Co. neemt de ruimte in beslag.

Met de acquisities bezit Welcome Group 126 industriële panden met een oppervlakte van meer dan zes miljoen vierkante meter.

Leave a Comment