Nieuwe vastgoedvondsten: 29 december

Real Estate Fresh Finds is een wekelijkse selectie van nieuw aangeboden woningen in de wijk, aangeboden door Real Living At Home.

Aanbevolen eigendom van de week: 2707 Adams Mill Road NW # 207

“Dit charmante huis met één slaapkamer wordt overspoeld met licht en vol van karakter! Originele hardhouten vloeren, hoge plafonds en klassieke ingebouwde elementen zorgen voor een hartverwarmende charme. De open en bijgewerkte keuken met nieuwere roestvrijstalen apparaten, werkbladen van kwarts, betegelde backsplash en uitstekende opslag biedt modern gemak. De serene slaapkamer biedt plaats aan een kingsize bed en heeft een op maat gemaakte California Closets-kast en kastorganizer die de meeste fashionista’s tevreden moet stellen. Nieuwe metrotegels en een badkamerijdelheid voegen zich bij het originele grote gietijzeren bad en de mozaïekvloer voor de perfecte mix van vintage-modern. Het pand heeft een fraaie daktuin en extra bergruimte. Tevens fietsenberging op elke verdieping. Minuten van de metro, Rock Creek Park, 18th Street en meer. Het lage maandbedrag is inclusief onroerende voorheffing. Dieren zijn hier geliefd.

Andere opmerkelijke coole aankondigingen:

  • Het duurste huis van de week is een herenhuis van 7 BR / 2.5 BA in Columbia Heights in duidelijke demontagekwaliteit met een enkele buitenfoto is ‘R5B-bestemmingsplan voor een groot halfvrijstaand herenhuis. Mogelijke conversie in verschillende appartementen “beschreven als de kwaliteit ervan – allemaal voor iets minder dan $ 3 miljoen.
  • 3 BR / 2 BA Het Petworth 3-niveau herenhuis met in totaal meer dan 1.600 vierkante meter zal wat groot werk vergen, maar lijkt een goede omlijsting te hebben ondanks dat het wordt verkocht zoals het is en heeft parkeergelegenheid op straat.
  • “Geniet van alle aspecten van een eengezinswoning met de voordelen van een appartement in dit prachtige huis met 2,5 verdiepingen, drie slaapkamers en drie badkamers.”
  • Uw REO / Bank Property of the Week is een eigentijds 6 BR / 4.5 BA Colonial Brick Home in Crestwood, verkocht zoals het is met een recente prijsverlaging van $ 50.000.

Leave a Comment