Nieuwe vastgoedaanbiedingen met trots verwelkomd op het EquityDoor crowdfundingplatform | Texas Nieuws

Austin, Texas, 29 december 2021 / PRNewswire / – EquityDoor, LLC, een vertrouwd crowdfundingplatform voor onroerend goed, gevestigd in Texas, verwelkomt nieuwe emittenten op zijn beveiligde investeringsportaal EquityDoor.com, met inbegrip van:

Alternatieve financiering via Freedom From Loans, LLC

Woningbouw via KBW MHP Holdings, LLC

Vastgoedrenovatie Via Opus Squared, LLC

Ontwikkeling van Costa Rica via TORC Investment, LLC

Ontwikkeling in Colombia via Vii Capital CBM Fund, LLC

Na het succesvol koppelen van investeerders en projectuitgevers om miljoenen aan vastgoedprojecten op te halen, breidt EquityDoor zijn aanbod uit met een reeks gediversifieerde investeringsmogelijkheden van $ 1.000. Deze nieuwe projectuitgevers zijn gespecialiseerd in luxe onroerend goed, vastgoedplanning, betaalbare huisvesting, beheerde diensten en onroerend goed in financiële moeilijkheden.

Freedom From Loans, Inc (FFL) is heel anders dan andere bedrijven. FFL vormt typisch een LLC voor elke investering in onroerend goed en betaalt, betaalt terug of neemt de bestaande hypotheek over, waardoor de voormalige eenmanszaak of nieuwe investeerder hun eigen vermogen kan behouden. Met volledige terugbetaling houdt het actieplan investeerders uit de schulden in plaats van potentiële problemen te hebben om op de hoogte te blijven van grote schulden wanneer zich onvoorziene problemen voordoen met betrekking tot werkgelegenheid, ontwikkeling, zaken, onverwachte medische kosten, enz.

Vii Capital-projecten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoefte aan betaalbare woningen, voornamelijk in Sincelejo, Colombia. Het richt zich op het bouwen van maximaal 920 woonappartementen, groene parken en multifunctionele recreatiegebieden zoals speeltuinen die de fysieke en sociale aspecten van de ontwikkeling van kinderen zouden helpen perfectioneren.

Opus Squared, LLC investeert in het renoveren van noodlijdende eigendommen met de nadruk op gastvrijheid.

Een andere deelnemer aan dit aanbod is KBW MHP Holdings, LLC, waar de eigendommen waarin het investeert in de eerste plaats zijn ontworpen om te voldoen aan de behoefte aan betaalbare woningen en voor investeerders die op zoek zijn naar zowel betaalbaarheid als betaalbaarheid in hun eigendommen.

De laatste maar meest luxueuze onder het investeringsaanbod is de TORC Investment, LLC. Deze investeringsmogelijkheid biedt driemaandelijkse distributie en kapitaalgroei door gebruik te maken van de groeiende vraag naar luxe verblijven in Caraïben landen zoals Costa Rica.

Vertrouwen in het aantrekken van kapitaal is geen probleem als CEO en oprichter van EquityDoor, Clint Anderson zei: “We hebben investeerders en projectuitgevers al geholpen om miljoenen dollars in te zamelen voor op aandelen gebaseerde vastgoedprojecten waar ze een wederzijds belang delen. Dit is de bestaansreden van EquityDoor. We zijn ook FINRA-compatibel en geloven in gereguleerde investeringen. investeerders van alle soorten, inclusief degenen die ervoor kiezen om hun zelfgestuurde IRA’s te gebruiken om in onroerend goed te investeren.

In feite, in een voortdurende inspanning om investeringsmogelijkheden uit te breiden, zelfs voor niet-geaccrediteerde investeerders, biedt EquityDoor gratis webinars en gratis consultaties aan iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in dit aanbod. Voor 8 januari vanaf 2022 staat er een Zoom-webinar gepland voor iedereen die mogelijk interesse heeft in deze dringende aanbiedingen.

Over EquityDoor: EquityDoor, LLC biedt geavanceerde veilige technologie die projecteigenaren en investeerders met elkaar verbindt. Door traditionele kosten, complexiteit en afhankelijkheid van grote banken en insiders in onroerend goed te elimineren, kunnen de Austin, Texasbedrijf is gepositioneerd om een ​​cruciale rol te spelen in deze ongelooflijke markttransitie. EquityDoor, LLC is een financieringsportal geregistreerd bij de Securities and Exchange Commission (“SEC”) en lid van de Financial Industry Regulatory Authority (“FINRA”).

Naam van de contactpersoon: Clint Anderson CEO en mede-oprichter

Naam van de organisatie: Equity Door, LLC

Telefoonnummer:1-877-963-3667

E-mailadres: 326656@email4pr.com

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: https://www.prnewswire.com/news-releases/new-real-estate-offerings-proudly-welcomed-to-the-equitydoor-crowdfunding-platform-301451489.html

BRON EquityDoor, LLC

Leave a Comment