Miami makelaar Dapper gearresteerd op verdenking van seriemoordenaar

Een vermeende seriemoordenaar, die ook een knappe makelaar is, is volgens de Miami Herald beschuldigd van poging tot moord voor het niet-dodelijke neerschieten van een dakloze man in Miami.

Wat ter wereld ?!

Lees verder

De verdachte is de 25-jarige Willy Suarez Maceo. De politie denkt dat hij mogelijk de persoon is geweest die een andere dakloze heeft doodgeschoten die niets te maken heeft met de schietpartij waarvan hij wordt beschuldigd.

De Miami Herald kan het beter zeggen dan ik:

De schietpartij vond dinsdagavond plaats in de buurt van het centrum van Miami. De politie zegt dat Maceo in een niet-uitgelokte aanval de dakloze man heeft neergeschoten, die in het hoofd werd geschoten en overleefde. Hij vertelde de politie dat hij geen idee had hoe hij gewond was geraakt.

Ongeveer twee uur later zei de politiechef van Miami dat Maceo stopte in een zwarte Dodge Charger en uit de auto stapte en een andere dakloze doodde terwijl hij op het trottoir in Wynwood sliep, wat leidde tot een volledig 24-uurs onderzoek. Maceo moet nog worden aangeklaagd voor de moord op Jerome Antonio Price, 56, een schietpartij die werd vastgelegd op bewakingsvideo.

“Daklozen zijn zonder enige reden brutaal het doelwit geweest”, zei interim-politiechef van Miami, Manuel Morales, donderdagavond op een persconferentie. “Ze voelden de pijn en het onrecht van een brutaal individu.”

Het motief voor de aanslagen blijft onbekend.

Volgens de Miami Herald verscheen Maceo vorige week voor het eerst in de rechtbank van Miami-Dade en wordt hij vastgehouden zonder borgtocht.

Uit de Miami Herald:

Morales zei dat rechercheurs met scherpe ogen de twee aanvallen onmiddellijk met elkaar in verband brachten. Maceo’s kenteken was zichtbaar, wat de rechercheurs een cruciale aanwijzing gaf.

Tactische diefstalrechercheurs vonden Maceo woensdag in zijn auto in Kendall, volgens een vrijdag vrijgegeven arrestatierapport. Ze vonden zijn 9 mm Glock, volgens het rapport, en ballistische tests koppelden het wapen snel aan de twee schoten.

Ook zijn er kogelhulzen gevonden “op de persoon van de verdachte”, aldus het rapport. Uit gegevens blijkt dat het wapen in januari 2018 door Maceo is gekocht, aldus de politie.

Maceo stemde ermee in om naar het moordbureau van de Miami Police Department te komen voor ondervraging, maar het interview werd afgebroken nadat hij “juridisch advies” had ingewonnen, volgens het arrestatierapport.

Tijdens de zitting van vrijdag voor de rechtbank vertelde plaatsvervangend openbare verdediger Kendal Rinko de rechter dat er geen waarschijnlijke reden was om hem in de gevangenis te houden. Dat Maceo het pistool en de auto had, betekende niet dat hij degene was die de misdaad had gepleegd, zei Rinko.

Circuitrechter Alberto Milian oordeelde dat er voldoende bewijs was voor de aanklacht wegens poging tot moord en beval Maceo in de gevangenis te blijven voor de “executie-achtige aanvallen”, aldus de Miami Herald.

Maar wacht, helaas is er meer van de Miami Herald:

Onderzoekers geloven dat Maceo ook achter een derde aanval zou kunnen zitten – de moord op een dakloze man op 16 oktober op 27 SE 1 St. Bewakingsbeelden van de vermeende moordenaar, die eerder met het publiek werden gedeeld, tonen een man die precies op Maceo lijkt. Manuel Perez, 59, werd gedood in deze moord.

Morales riep het publiek – en andere wetshandhavingsinstanties – op om informatie te verstrekken over meer mogelijke slachtoffers.

Volgens de Miami Herald, vermeldt Century 21 dat hij in Miami, Kendall, South Miami en Palmetto Bay werkt als een erkende makelaar in onroerend goed. Hij had ook geen arrestaties tot vorige week en had een vergunning om een ​​verborgen wapen te dragen. Zijn Instagram- en Facebook-pagina’s staan ​​vol met prachtige modelwoningen die te koop staan ​​in Florida en professionele foto’s van hem lachend voor de camera.

Leave a Comment