Makelaars in onroerend goed doen aan zelfverdediging na moord

PALM BEACH GARDENS, Fla .– Nadat een makelaar in Broward County in een hinderlaag werd gelokt en vorige week geschoten, anderen in hetzelfde loopbaanveld zijn alert.

Bij een makelaardij in Palm Beach Gardens leren makelaars hoe ze zich kunnen verdedigen tegen een potentiële aanvaller.

In zijn Echo Fine Properties-kantoor was makelaar Jamie Garber dinsdag druk bezig met het telefoneren met klanten die ze nog nooit had ontmoet, in de hoop dat het tot een verkoop zou leiden.

WPTV

Jamie Garber is een van degenen bij Echo Fine Propertie die cursussen zelfverdediging volgt.

“Als ik met een nieuwe klant werk, krijg ik ze onmiddellijk vooraf goedgekeurd om erachter te komen wie ze zijn,” zei Garber.

Als ze naar vertoningen gaat, staat veiligheid altijd in haar achterhoofd.

Het komt allemaal nadat Sara Trost, een makelaar in Broward County, werd neergeschoten in haar auto voor een huis dat ze in Coral Springs liet zien.

Sara Trost, makelaar, werd op 23 december 2021 doodgeschoten voor een huis in Coral Springs, Florida.

WSVN, CNN Newsource

Sara Trost werd op 23 december 2021 doodgeschoten buiten een huis in Coral Springs, Florida.

Jeff Lichtenstein, president van Echo Fine Properties, zei in een poging om zijn werknemers te beschermen, hij hen inschreef voor een mixed martial arts-cursus.

“Ze gaan door levensechte situaties van wat er zou kunnen gebeuren en praten erover. Veel ervan is verbaal, praten over veel verschillende situaties en leren dan vaardigheden van wat je doet, “zei Lichtenstein.

Jeff Lichtenstein, Echo Fine Properties

WPTV

Jeff Lichtenstein vertelt over het inschrijven van zijn medewerkers voor zelfverdedigingscursussen.

Hij zei dat zijn team, voordat hij nieuwe klanten ontmoette, vaak door de sociale-mediaprofielen van potentiële kopers en verkopers bladerde, meer over hen te weten kwam en nooit alleen naar tentoonstellingen zou gaan.

“Als we een koper opzetten, hebben we conciërges van klanten. We hebben intern vier mensen aan de telefoon en we verzamelen vooraf gegevens, zodat onze agenten in ieder geval vóór de geplande datum weten met wie ze afspreken”, aldus Lichtenstein.

“Ik zou zeker iedereen aanraden om een ​​vechtsportles te volgen,” zei Garber.

Een verdachte van de moord op Trost is vorige week gearresteerd in de buurt van Boca Raton.

Leave a Comment