Lokale vastgoedvooruitzichten voor 2022: moeilijke markt voor huizenkopers

MET DE VOLLEDIGE CAPACITEIT VAN DE FEDERALE OVERHEID. ONZE NOORDWESTELIJKE ARKANSAS-REGIO TOT DE RIVIERVALLEI HEEFT EEN ONGEVENAARDE BEVOLKINGSGROEI … ZELFS TIJDENS DE PANDEMIE. EN DEZE GROEI HEEFT DE WONINGMARKT AANZIENLIJK BENVLOED – DE HUISPRIJZEN STIJGEN! VERKOOP OUDE WONINGEN IN OKTOBER MET ACHT PROCENT VERHOOGD. DIT IS VOLGENS DE NATIONALE VERENIGING VAN MAKELAARS. MICHELLERO BCK, EEN LOKALE ONROEREND GOED AGENT GEEFT AAN DAT DE MEESTE WONINGEN DIE ZIJN VERMELD MEERDERE AANBIEDINGEN ZULLEN KRIJGEN… IN SOMMIGE GEVALLEN TOT 15 AANBIEDINGEN VOOR EEN HUIS. VAAK IS DE DEFINITIEVE VERKOOP DUIZENDEN DOLLARS BOVEN DE VRAAGPRIJS. <> (Het is altijd een verkopersmarkt. de kopers zijn fel. we zien meerdere deals voor huizen. het is niet zo gek als wat we deze zomer hebben gezien. We zijn altijd gerangschikt als een van de beste plaatsen om te wonen in het land. Maar vergeleken met andere grote markten in het land, zijn onze betaalbare woningen

Lokale vastgoedvooruitzichten voor 2022: moeilijke markt voor huizenkopers

Tussen inflatie, problemen met de toeleveringsketen en stijgende huizenprijzen zal dit volgens lokale makelaars een moeilijke markt zijn voor huizenkopers, vooral degenen die willen verhuizen naar Northwest Arkansas en de River Valley. Makelaars hebben meerdere aanbiedingen op huizen gezien, soms meer dan een dozijn aanbiedingen voor een enkele woningadvertentie. Michelle Brock, van Collier & Associates, vertelde 40/29 News dat veel huizen voor duizenden dollars boven hun vraagprijs worden verkocht. “De kopersmarkt is fel. We zien verschillende deals voor huizen. Het is niet zo gek als wat we deze zomer hebben gezien. We zijn echter altijd gerangschikt als een van de beste plaatsen om te wonen in het land. En In vergelijking met andere grote markten in het land blijft de betaalbaarheid van onze woningen laag. Dit maakt het aantrekkelijker voor kopers’, aldus Brock. Problemen met de toeleveringsketen hebben de bouw van nieuwe huizen vertraagd en veroorzaakten verschillende vertragingen voor lokale huizenbouwers.

Tussen inflatie, problemen met de toeleveringsketen en stijgende huizenprijzen zal dit volgens lokale makelaars een moeilijke markt zijn voor huizenkopers, vooral degenen die willen verhuizen naar Northwest Arkansas en de River Valley.

Makelaars hebben meerdere aanbiedingen op huizen gezien, soms meer dan een dozijn aanbiedingen voor een enkele woningadvertentie.

Michelle Brock, van Collier & Associates, vertelde 40/29 News dat veel huizen voor duizenden dollars boven hun vraagprijs worden verkocht.

“De kopersmarkt is fel. We zien verschillende deals voor huizen. Het is niet zo gek als wat we deze zomer hebben gezien. We zijn echter altijd gerangschikt als een van de beste plaatsen om te wonen in het land. En in vergelijking met andere grote markten in het land blijft de betaalbaarheid van onze woningen laag. Dit maakt het aantrekkelijker voor kopers”, aldus Brock.

Problemen met de toeleveringsketen hebben de bouw van nieuwe huizen vertraagd en verschillende vertragingen veroorzaakt voor lokale huizenbouwers.

Leave a Comment