Live Richer Podcast, aflevering 2: Jaspreet Singh vertelt over het bouwen van vastgoedinvesteringen, het verdubbelen van uw geld en het verhogen van de rijkere manier

deze aflevering

In deze aflevering van GOBankingRates’ nieuwe podcast ‘Live Richer with Jaime Catmull’ gaan we zitten met Jaspreet Singh, een populaire YouTuber en oprichter van Minority Mindset, waar het de missie van zijn bedrijf is om “financiële educatie te revolutioneren door het leuk te maken”. ”. Hij is een serie-ondernemer, gediplomeerd advocaat en heeft meer dan een miljoen YouTube-abonnees.

In deze aflevering deelt Singh tips voor het beleggen in onroerend goed en legt hij uit hoe u uw investeringen voor u kunt laten werken. “Ik beleg mijn geld op vijf plaatsen. Ik beleg in onroerend goed, aandelen, bedrijven, cryptocurrency en grondstoffen zoals fysiek goud. Ik investeer in onroerend goed omdat het zorgt voor een consistente en voorspelbare cashflow. En het biedt ook wettelijke belastingvoordelen’, zei hij. Gebruik de speler hierboven om aflevering 2 te selecteren voor meer informatie over Singh’s advies.

Over de show

De Live Richer Podcast is een ruimte die is gecreëerd voor mensen om hun ideeën over rijkdom, cultuur en geld over de hele wereld uit te dagen en te beheren. Door de concepten van geld uit verschillende stemmen te onderzoeken, zullen luisteraars worden geïnspireerd om betere persoonlijke geldbeslissingen te nemen. Geef je het beste persoonlijk financieel advies om meer te verdienen, meer te sparen en rijker te leven.

onze gastheer

Jaime Catmull is hier om luisteraars zoals jij te helpen de rommel van persoonlijk financieel advies te doorbreken dat tegenwoordig bestaat om de juiste informatie te vinden om je financiën te verbeteren. Catmull is een pleitbezorger die iedereen in staat stelt om financiële zaken en de obstakels die ze tijdens hun leven tegenkomen, aan te pakken. Met acht jaar persoonlijke financiële ervaring bij GOBankingRates heeft Catmull een uitgebreid netwerk van influencers en financiële experts opgebouwd. Nu maakt ze gebruik van dit netwerk om de echte primeur te krijgen over hoe u uw beste financiële leven kunt leiden en uw vermogen kunt vergroten.

Waar kun je nog meer luisteren

Als je liever naar de Live Richer-podcast luistert in je favoriete podcast-app, klik dan op een van de onderstaande links om deze op je apparaat te starten.

Apple-podcasts

Spotify

Amazone

Meer van GOBankingTaux

Over de auteur

Amen kwam in januari 2019 bij het contentteam en brengt een diverse achtergrond in digitale, audiovisuele en gedrukte journalistiek mee. Voordat ze bij de GBR-familie kwam, was Amen scenarioschrijver bij Bustle.com, waar ze filmische representaties van gekleurde mensen verkende. Ze was eerder presentator van Dr. J The Counselor Show op LA’s 102.3 KJLH-show. Haar werk is ook te zien geweest in NPR’s / KCRW, Fox Entertainment News, Los Angeles Sentinel Newspaper, Blavity en PilatesStyle Magazine.

Leave a Comment