LAPD doodt man in Eagle Rock | Vastgoedreducties | Daily Digest ochtendeditie

Welkom bij de Daily Digest, met de nieuwste inhoud van TheEastsiderLA.com.


Na een korte kerstvakantie gaan we terug.

De laatste week van het jaar zal koud zijn, met temperaturen die naar verwachting tussen de 50 en 50 zullen pieken, en er is meer regen op komst. Maar we moeten op tijd opwarmen en afdrogen voor oudejaarsavond.

Laten we u nu op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Jesus Sanchez, redacteur

• Heb je een idee voor een verhaal of een foto om te delen? Dien het hier in

• Ondersteun gemeenschapsnieuws: draag vandaag nog bij aan The Eastsider


OOST STADIUMpalmbomen en sneeuw 600
Elysée-park: Een uniek uitzicht in Los Angeles van palmbomen en met sneeuw bedekte bergen. Met dank aan Sandra Ross voor het delen van haar foto.

Ga hierheen om je buurtfoto’s te delen of stuur ze naar hello@theeastsiderla.com. Je kunt je Instagram-foto’s ook taggen op #theeastsiderla.


Punt Punt Punt

NIEUWS


dodelijk schot

Adelaarsrots: Een man die naar verluidt in het bezit zou zijn van een mes, is zondagavond doodgeschoten door de LAPD bij een tankstation in Chevron, aldus de autoriteiten. de oostkant


Punt Punt Punt

DE LAATSTE


Vastgoed reducties

Uitgelichte prijsverlagingen deze week omvatten $ 13.000 korting op a Historisch 4-plex van de Filippijnse stad; een korting van $ 25.000 op een Montecito Heights 3 slaapkamers; en $ 30.000 van a Los Feliz Hedendaags.

Lees verder


Heeft iemand je onze nieuwsbrief gestuurd?

• Klik hier om u aan te melden voor uw gratis Daily Digest-abonnement


Punt Punt Punt

Gesponsord door Tracy Dotracy do 600

Fijne feestdagen van Tracy Do

Het team van Tracy Do wenst u een gelukkig nieuwjaar en een goed begin van het nieuwe jaar!

2022 markeert ons 20e jaar van verkoop van huizen in Eastside en we zijn onze vele klanten in Silver Lake, Los Feliz, Echo Park, Eagle Rock, Highland Park, Atwater Village en de omliggende gemeenschappen dankbaar die dit werk zo lonend maken. Dankzij jou staan ​​we op nummer 1 in de Eastside, op nummer 8 in Californië en op nummer 26 op nationaal niveau.

Er is een reden waarom je onze naam consequent overal in de Eastside ziet; voor de beste huizen wijzen alle borden naar Tracy Do.

* Gegevens uit The Real Trends / Wall Street Journal 2020, grote teams naar volume.


Punt Punt Punt

SCHRIFT


Crash-update

De persoon die werd vermoord bij een ongeval op de 5 Freeway in de buurt van Elysian Park is geïdentificeerd als Veronica Aguirre Jaimes, 67 jaar oud. Ze stierf aan traumatische verwondingen bij het ongeval op kerstavond, volgens het kantoor van de lijkschouwer. Een 29-jarige vrouw en een 11-jarig meisje werden in onbekende omstandigheden naar het ziekenhuis gebracht en vier andere gewonden bij de crash weigerden hulp.

Boksbal

Lincoln-hoogten: De pandemie heeft echt geholpen Wallice Hana Watanabe, in zekere zin, zei The New York Times. “Veel mensen hebben de tijd gehad om naar muziek te luisteren en nieuwe artiesten te vinden”, zegt de 23-jarige inwoner van Lincoln Heights, in de muziekwereld bekend als Wallice. Zijn nummer “Punching Bag” belandde in 2020 op een invloedrijke Spotify-lijst. Een recente track, “23”, was ook succesvol op Spotify, met drie miljoen streams.


Punt Punt Punt

INGEDEELD


De tekstadvertenties worden gedurende 3 opeenvolgende dagen uitgezonden in de Matin en Soir-edities van de Daily Digest, met bijna 6.000 abonnees.

$ 19,99 voor maximaal 25 woorden of $ 34,99 voor maximaal 50 woorden

Ga hierheen om uw advertentie in te dienen


Punt Punt Punt

ONDERSTEUN LOKAAL NIEUWS


De Eastsider biedt gratis toegang tot het laatste nieuws en buurtfuncties, waaronder uitgebreide COVID-19-dekking, als een gemeenschapsdienst. Om onze verhalen in deze moeilijke tijden voor iedereen toegankelijk te houden, hebben we uw steun nodig.

Ga hier om bij te dragen


Punt Punt Punt

Ondersteun gemeenschapsnieuws in 2021

Ondersteun gemeenschapsnieuws in 2021

De Eastsider heeft jouw steun nodig!

De Eastsider zet zich in om iedereen gratis nieuws en informatie te bieden als een gemeenschapsdienst. Maar het rapporteren en schrijven van buurtnieuws kost tijd en geld. Sluit je aan bij andere Eastsider-lezers wiens eenmalige bijdragen en maandelijkse verwijzingen ons helpen onze rekeningen te betalen en ons in staat stellen om je het nieuws en de informatie te bieden die je verbonden houdt met je gemeenschap. – Jesus Sanchez, redacteur

Leave a Comment