Hot Properties – Nieuws, Sport, Weer, Verkeer en het beste van Pittsburgh

Buren in Elizabeth Township hebben hoofdpijn van postbezorgingBewoners van een wijk in Allegheny County zeiden dat de post niet langer bij hen werd bezorgd.

Avondvoorspelling KDKA-TV (29/12)Blijf op de hoogte van het lokale weer met een voorspelling van meteoroloog Kristin Emery!

Naarmate de gevallen toenemen, neemt CDC een beetje warmte opRoyce Jones van KDKA heeft dat laatste.

Dollarbank in Pleasant Hills IngebrokenDollarbank in Pleasant Hills Ingebroken

Reporter-update: man uit Washington Co. wordt geconfronteerd met 77 aanklachten wegens dierenmishandelingAmy Wadas van KDKA meldt uit Washington County waar onderzoekers 77 tellingen van dierenmishandeling hebben ingediend tegen een man uit Avella.

Reporter-update: e-mailproblemen in Elizabeth TownshipBryant Reed van KDKA meldt vanuit Elizabeth Township waar een gemeenschap worstelt met post.

12-29 Technologische vooruitgang in de toekomstHet volledige interview van Heather Abraham met Dan Ackerman van CNET over verwachte technologische doorbraken voor 2022, met name virtual reality

KDKA-TV middagvoorspelling (29/12)Blijf op de hoogte van het lokale weer met de 7-daagse weersvoorspelling van meteoroloog Mary Ours!

Westmoreland Community Action lanceert diversiteitsonderzoekWestmoreland Community Action wil van u horen over een nieuw diversiteitsonderzoek.

Pamela’s Restaurant in Squirrel Hill sluit permanentEen populaire ontbijtplek in de wijk Squirrel Hill gaat na 42 jaar sluiten.

Man aangeklaagd na SWAT-situatie in KnoxvilleMan wordt aangeklaagd na SWAT-situatie in Knoxville. Hij wordt ervan verdacht drie mensen met een mes te hebben achtervolgd.

Gepensioneerde priester beschuldigd van seksueel misbruik van kinderenEen gepensioneerde priester, nu woonachtig in Westmoreland County, die ooit toezicht hield op de veiligheid van kinderen, is beschuldigd van seksueel misbruik van een kind.

Het Leger des Heils verzamelt benodigdheden voor de slachtoffers van de Washington Co.Het Leger des Heils in Washington County assisteert slachtoffers van de brand van vorige week in Thomas Campbell Apartments.

Drie doden bij brand New Castle HouseChris Hoffman van KDKA meldt vanuit New Castle waar drie mensen ‘s nachts zijn omgekomen bij een woningbrand.

Reporter-update: 3 doden vannacht bij brand in nieuw kasteelChris Hoffman van KDKA meldt vanuit New Castle waar drie mensen ‘s nachts zijn omgekomen bij een woningbrand.

Komt naar PTL!Komt naar PTL! (29)

Something Good: Donatiedag in de Pittsburgh ZooDe Pittsburgh Zoo en het PPG Aquarium zamelen voedseldonaties in om de minderbedeelden in ons gebied te helpen.

Checklist voor onroerend goed: populaire eigenschappenMikey Hood van PTL praat met vastgoedexpert Bonnie Loya voor een rondleiding door een van de populairste eigendommen van West-Pennsylvania.

Bezoek de stad met een paspoort naar PittsburghDaisy Jade van PTL sluit zich aan bij Kim Adley, de eigenaar van Passport To Pittsburgh, voor een hapje en een praatje over alle bezienswaardigheden en het verkennen van de stad te bieden heeft.

Koken met Rania: Individuele Beef WellingtonsRania Harris, van Rania’s Catering, kookt individuele beef Wellingtons voor een avondje uit op oudejaarsavond!

Celina vindt iemand die net zoveel van merkfilms houdt als zij!Celina Pompeani van PTL deelt haar liefde voor Hallmark Channel-films met Brandon Gray, een van de drie hosts op Deck The Hallmark-podcast!

Urban Air is een indoor winterspeeltuin voor kinderenDaisy Jade van PTL stopt bij Urban Air in North Fayette. De faciliteit is de perfecte plek om te spelen tijdens de koude wintermaanden.

Pittsburgh Today Live Chat: 29 december 2021Mikey Hood en David Highfield van Pittsburgh Today Live blijven op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en geven een overzicht van wat er in de show gebeurt.

2 doden bij woningbrand in New CastleBij een woningbrand in New Castle zijn een volwassene en een kind omgekomen.

Leave a Comment