Grijp deze 3 beleggingsfondsen voor onroerend goed voor een stabiel rendement

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op Zacks

Investeren in de vastgoedsector voegt stabiliteit toe aan uw portefeuille, vooral omdat de volatiliteit van vastgoedprijzen veel lager is dan die van aandelen. Beleggers die graag langetermijnposities willen aanhouden, doen er dus goed aan om beleggingsfondsen in onroerend goed te overwegen, omdat ze stabiliteit toevoegen en stabiele rendementen opleveren. Deze fondsklasse biedt ook superieure bescherming tegen inflatie.

– Zak

Hieronder delen we met u drie van de best beoordeelde beleggingsfondsen voor onroerend goed, namelijk MFS Global Real Estate Fund Class A MGLAX, TIAA-CREF Real Estate Securities Fund, Retirement Class TRRSX en Fidelity Real Estate Investment Portfolio FRESX. Elk heeft de #1 Zacks-ranglijst voor beleggingsfondsen behaald (sterke koop) en zal naar verwachting in de toekomst beter presteren dan hun concurrenten. Beleggers kunnen hier klikken om de volledige lijst met fondsen te bekijken.

MFS Global Real Estate Fund Klasse A streeft naar totaalrendement. MGLAX belegt voornamelijk in aandelen van Amerikaanse en buitenlandse vastgoedbeleggingen. Het MFS Global Class A Real Estate Fund heeft een driejaarlijks rendement op jaarbasis van 13,8%.

Eind november 2021 bezat MGLAX 64 emissies, waarvan 7,33% van het vermogen belegd was in Prologis Inc.

TIAA-CREF Pensioencategorie Vastgoedeffectenfondsen streeft naar een maximaal totaalrendement op lange termijn via kapitaalgroei en lopende inkomsten. TRRSX belegt een groot deel van zijn vermogen in bedrijven die voornamelijk betrokken zijn bij transacties met betrekking tot onroerend goed. TRRSX mag maximaal 15% van zijn vermogen beleggen in effecten die zijn uitgegeven door buitenlandse entiteiten.

TIAA-CREF Real Estate Securities Fund Retirement Class heeft driejaarlijks rendement op jaarbasis van 16%. David Copp is sinds 2005 de fondsbeheerder van TRRSX.

Fidelity Vastgoedbeleggingsportefeuille het fonds streeft naar bovengemiddelde inkomsten en vermogensgroei op lange termijn, met inachtneming van een redelijk beleggingsrisico. Het grootste deel van het vermogen van FRESX is belegd in effecten van bedrijven die voornamelijk actief zijn in de vastgoedsector en andere vastgoedgerelateerde beleggingen.

De Fidelity Real Estate Investment Portfolio heeft een driejaarlijks geannualiseerd rendement van 10,9%. FRESX heeft een kostenratio van 0,73% vergeleken met het categoriegemiddelde van 1,08%.

Om de Zacks-ranglijst en eerdere prestaties van alle vastgoedfondsen te bekijken, kunnen beleggers hier klikken om de volledige fondslijst te bekijken.

Wilt u belangrijke informatie over beleggingsfondsen rechtstreeks in uw inbox ontvangen?

De gratis nieuwsbrief van Zacks houdt u elke week op de hoogte van het beste nieuws en analyses, evenals de best presterende beleggingsfondsen. Krijg het gratis >>

Meer informatie over aandelen: hij is groter dan de iPhone!

Ze zou de moeder van alle technologische revoluties kunnen worden. Apple heeft in 10 jaar slechts één miljard iPhones verkocht, maar een nieuwe doorbraak zal naar verwachting in 2025 meer dan 77 miljard apparaten opleveren, waarmee een markt van 1,3 biljoen dollar wordt gecreëerd.

Zacks heeft zojuist een speciaal rapport gepubliceerd waarin dit snel opkomende fenomeen wordt belicht en 4 tickers om hiervan te profiteren. Als je nu niet koopt, kun je in 2022 aan de slag.

Klik hier voor de 4 beroepen >>

Wilt u de nieuwste aanbevelingen van Zacks Investment Research? Vandaag kunt u de 7 beste aandelen voor de komende 30 dagen downloaden. Klik om dit gratis rapport te krijgen

Ontvang uw gratis (FRESX): Fondsanalyserapport

Ontvang uw gratis (MGLAX): Fondsanalyserapport

Ontvang uw gratis (TRRSX): Fondsanalyserapport

Om dit artikel op Zacks.com te lezen, klik hier.

Zacks beleggingsonderzoek

Wilt u de nieuwste aanbevelingen van Zacks Investment Research? Vandaag kunt u de 7 beste aandelen voor de komende 30 dagen downloaden. Klik om dit gratis rapport te krijgen

Leave a Comment