Fox Chapel-functionarissen houden toezicht op onroerendgoedbelasting, handhaven recyclingprogramma

Eigenaars van Fox Chapel hoeven niet meer onroerendgoedbelasting te betalen als onderdeel van de begroting van de gemeente voor 2022.

De Raad keurde onlangs zijn uitgavenplan en zijn belastingverordening goed die het kilometertarief op 2,95 miljoen euro houden.

De verwachte inkomsten worden geschat op ongeveer $ 8,908 miljoen en de kosten op $ 8,7 miljoen, voor een geschat overschot van $ 208.000.

Er is geen gemeenschapsdienst of programma bezuinigd om de begroting in evenwicht te brengen.

De geraamde inkomsten omvatten ongeveer $ 3,544 miljoen aan onroerendgoedbelasting, $ 3,229 miljoen aan inkomstenbelasting, $ 489.000 andere belastingen inclusief lokale servicebelasting (LST), $ 200.000 aan inkomsten gedeeld door de staat, $ 154.000 aan licenties en vergunningen en $ 36.500 aan openbare werkt kosten.

Geplande uitgaven omvatten $ 1.762 miljoen voor politie, $ 860.000 voor vuilnisophaaldienst, $ 677.300 voor administratie, inclusief salarissen en juridische diensten, $ 390.000 voor bibliotheek, $ 379.200 voor parken, $ 163.000 voor handhaving van codes, $ 120.700 voor brandbeveiliging, $ 105.000 voor gebouwen en terreinen, $ 57.500 voor incassobelastingen en $ 44.000 voor EMS.

Voor bestrating is zo’n 1.234 miljoen dollar begroot, sinds enkele jaren de standaardvergoeding.

“De gemeente heeft deelgenomen aan een 10-jarig programma voor de wederopbouw van wegen”, zei Koehler. “Wat we doen, zijn controles van regenwater en stroomgebieden terwijl we de wegen herbouwen. “

Inspanningen op het gebied van regenwaterbeheer helpen bij de afvoer en verminderen de ijscondities en verminderen de behoefte aan zout tijdens de wintermaanden, zei de directeur.

Koehler zei dat 2022 het laatste jaar is voor het bovengenoemde programma. De gemeente zal de komende jaren de andere wegen die moeten worden geasfalteerd, opnieuw beoordelen en identificeren.

Koehler zei dat de bemanningen van openbare werken tot nu toe het grootste deel van het werk hebben gedaan, waardoor de gemeente geld heeft bespaard.

De vuilnisophaaldienst wordt geleverd tot aan de garagedeur van de bewoner en niet alleen aan de stoeprand zoals veel gemeenten.

Het weekendrecyclingprogramma in het Borough-gebouw blijft ook intact. Bewoners kunnen op zaterdag en zondag komen. Bulkartikelen zoals glas, karton en gemengde metalen kunnen worden gerecycled.

Bestuursvoorzitter Andy Bennett prees de administratie voor haar onvermoeibare inspanningen op het gebied van budgettering en fiscale verantwoordelijkheid.

De belastingen zijn in 2019 met 0,45 miljoen verhoogd om verbeteringen aan de wegen te stimuleren.

Aankomende kapitaalprojecten in de komende maanden zijn onder meer de vangnetten en balvelden van McCahill Park die worden hersteld, evenals een nieuw wandelpad en regenwatercontroles. Het project bevindt zich nog in de ontwerpfase.

De geraamde kosten bedragen $ 300.000, waarbij sommige kosten moeten worden gecompenseerd door subsidies.

“Het wordt een spannend jaar vanwege de renovaties”, zei Koehler. “Het is een groot voordeel. “

Er wordt ook gewerkt aan een nieuwe garage voor openbare werken achter het stadsdeel langs Fox Chapel Road, naast het recyclingcentrum.

De manager zei dat de bouw begon met de bouw van muren. Het is de bedoeling om zonnepanelen te hebben om de activiteiten van de wijk van stroom te voorzien. Wanneer het project klaar is, is niet bekend.

Het budget is beschikbaar voor beoordeling op het stadskantoor en online op fox-chapel.pa.us.

Michael DiVittorio is een schrijver voor Tribune-Review. U kunt contact opnemen met Michael op 412-871-2367, mdivittorio@triblive.com of via Twitter .

Leave a Comment