Deze 3 steden in Californië hebben volgens deze ranglijst het populairste onroerend goed in de VS – San Bernardino Sun

“Poll Says” onderzoekt verschillende ranglijsten en scorecards die geografische locaties beoordelen, maar merkt op dat deze beoordelingen het best kunnen worden gezien als een mix van kunst en gegevens.

Ophef: Californië heeft de top drie van steden geclaimd op een nationale scorekaart van ‘hottest’ plaatsen in onroerend goed.

Bron: Zillow rangschikte buurten in de top 100 grootstedelijke gebieden in verschillende categorieën – ik keek naar de top 10 op de lijst van alle steden, vakantiebestemmingen en universiteitssteden. Deze ranglijsten hielden rekening met metingen van de populariteit van onroerend goed (zoals het aantal zoekopdrachten op Zillow) en de vraag (huisvestingsgegevens zoals inventaris en prijsstijgingen).

Details

Beste steden in het algemeen: South Lake Tahoe, Calabasas en Malibu voeren het klassement aan. Granite Bay was # 7. De rest van de Top 10: East Grand Rapids, Michigan, Evergreen, Colorado, Jenkintown, Pennsylvania, Lavallette, Southlake, Texas en Las Vegas.

Beste vakantiebestemmingen: Californië behaalde ook de eerste plaats met South Lake Tahoe, en drie steden in de San Bernardino Mountains haalden de Top 10 voor ‘heetste’ plaatsen: Big Bear Lake had de op twee na hoogste score in deze ranglijst; Lake Arrowhead was # 4 en Crestline werd 8e.

Lavallette van de Jersey Shore was 2e beste. De rest van de Top 10 werd gecompleteerd door Florida: Holmes Beach (5), Bonita Springs (6), Saint James City (7), Siesta Key (9) en Fort Myers Beach (10).

De leukste universiteitssteden: Claremont, de thuisbasis van vijf kleine scholen, werd tweede op de universiteit, achter Tempe (Arizona State). De rest van de Top 10 was No.3 Narragansett, RI (University of Rhode Island); vervolgens Provo, Utah (Brigham Young); Cambridge, Mass. (Harvard, MIT); Kettering, Ohio (Kettering College); Willimantic, Connecticut (staat Oost-Connecticut); Edwardsville, Illinois (het zuiden van Illinois); River Falls, Wisc. (Wisconsin rivierwatervallen); en Druid Hills, Georgia (Emory).

Voorbehoud

Ik merk op dat Californië volgens censusgegevens negen grootstedelijke gebieden heeft op de lijst van de 100 meest bevolkte. Hun 33 miljoen inwoners vertegenwoordigen in totaal 15% van de totale bevolking van deze grote Amerikaanse regio’s.

Eindresultaat

Wilt u een van de belangrijkste redenen weten waarom de prijzen in Californië zo hoog zijn? Het is duidelijk dat sommige mensen overwegen om in meer dan een paar delen van de staat te kopen, of het nu gaat om een ​​aankoop binnen de staat of een verhuizing over staatsgrenzen heen.

aanhalingstekens

“Degenen die nu op afstand kunnen werken, althans af en toe, verkennen nieuwe kansen in gebieden die relatief betaalbare prijzen bieden en het hele jaar door buiten kunnen leven”, zegt Amanda Pendleton van Zillow.

Jonathan Lansner is de zakelijke columnist voor de Southern California News Group. Hij is bereikbaar via jlansner@scng.com

Leave a Comment