Brett Oppenheim kondigt nieuwe masterclasses aan voor makelaars en investeerders

Brett Oppenheim, eigenaar van Oppenheim Real Estate en wiens carrière te zien is in de populaire Netflix-show “Selling Sunset”, heeft zojuist twee nieuwe masterclasses aangekondigd, gericht op makelaars en investeerders.

Brett Oppenheim – Cursus onroerend goed

Brett Oppenheim – Cursus onroerend goed

Brett Oppenheim – Cursus onroerend goed

LOS ANGELES, 29 december 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Als een wereldberoemde vastgoedexpert en een van de meest succesvolle makelaars van het land, is het logisch dat Brett Oppenheim zijn expertise aanbiedt aan degenen die dat willen. vergelijkbaar succes in de branche. Dit is precies wat hij deed door twee online cursussen te publiceren.

De aankondiging van deze week kwam overeen met het plaatsen van twee masterclasses op zijn persoonlijke website, www.brettoppenheim.com, het hoogtepunt van wat Brett beschreef als “alles wat ik in de branche heb geleerd, allemaal op één plek”. De Masterclass voor Real Estate Investors leert u hoe u veilig en effectief vermogen kunt opbouwen door middel van beleggen in onroerend goed, en de Realtors Masterclass stelt zowel aspirant- als gevestigde makelaars in staat om hun carrière naar een hoger niveau te tillen.

Op de vraag waarom Brett ervoor koos om bijna twee jaar aan dit project te wijden, antwoordde hij:

“Onroerend goed heeft me in staat gesteld om uit de drukte van het bedrijfsleven te komen en financiële vrijheid voor mezelf te creëren. Mijn doel is om mensen een platform te bieden om van mijn ervaringen te leren en hetzelfde niveau van succes en geluk te bereiken als ik. Miljoenen mensen zal de komende jaren in onroerend goed investeren en miljoenen anderen zullen een carrière in onroerend goed nastreven. Ze verdienen het te weten hoe ze succesvol kunnen zijn in deze bedrijven, en volgens mijn ervaring doen velen van hen dat niet. “

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in beleggen in onroerend goed of een fulltime carrière als makelaar, heeft de vastgoedprofessional gelijk. De vaardigheden die nodig zijn voor succes worden niet onderwezen in de meeste scholen, of zelfs universiteiten. Gezien het belang van onroerend goed in het leven van mensen, zullen velen de kans waarderen om te leren van zo’n gerenommeerde en vermakelijke expert.

Deze videomentorprogramma’s zijn beschikbaar vanaf 1 januari 2022. Ga voor meer informatie naar www.brettoppenheim.com of stuur een e-mail naar info@brettoppenheim.com

Gerelateerde afbeeldingen

Afbeelding 1: Brett Oppenheim – Cursus Vastgoed

Brett Oppenheim – Cursus onroerend goed

Deze inhoud is gepost via de distributieservice voor persberichten op Newswire.com.

Bijlage

Leave a Comment