BOMA New York Seminar – Leven met Covid

Het succesvolle eindejaarsevenement van BOMA New York, “LEVEN MET COVID”, omvatte een boeiende presentatie van twee uur door Deborah Birx, MD, voormalig coördinator van de Coronavirus Task Force van het Witte Huis, en Amy Carenza, commercieel directeur bij ActivePure – een Texas- gebaseerd bedrijf met een 21st Eeuwse remedie om ziekteverwekkers in de lucht en aan de oppervlakte in binnenruimtes te neutraliseren.

In een nieuw auditorium op 30 Hudson Yards verwelkomde de president van BOMA New York, Hani Salama, de kamer gevuld met operationele professionals op directieniveau van de belangrijkste en invloedrijkste eigenaren van New York City. Het powerduo werd geïntroduceerd door Tom Krol, Fitwel® Ambassador en Vice President van M&S Mechanical. Ze gingen onmiddellijk in op COVID-19-gegevens sinds maart 2020 en de wetenschap van virusbeperking.

Op 25 december eiste COVID-19 het leven van meer dan 800.000 Amerikanen. Ziekenhuizen in het hele land kampen opnieuw met een toename van het aantal gevallen.

Dr. Birx zei dat de recente toename grotendeels het gevolg was van de Delta-variant en Thanksgiving-bijeenkomsten van mensen en spoedig zou worden gevolgd door de Omicron-variant. “Wanneer hadden NFL-spelers de meeste positieve punten? Na Thanksgiving en sociale bijeenkomsten, niet als ze buiten op het veld of in de kleedkamer waren.

Birx merkte op dat de gegevens die in zijn presentatie werden gebruikt up-to-date waren en dat het destijds nog te vroeg was voor een nauwkeurige voorspelling voor de Omicron-variant, die 3-5 keer besmettelijker is dan de oorspronkelijke variant (Delta is 2½ keer besmettelijker dan het origineel).

Een CRE-manager in het publiek vroeg: “Is Omicron het begin van het virus dat verandert in iets dat meer op griep lijkt?” Dr. Birx herinnerde de deelnemers eraan dat hoewel veel mensen ziek worden van de griep en sommigen sterven, de griep onze ziekenhuizen nooit heeft overweldigd zoals COVID dat heeft gedaan. Ze zei: “We kunnen dit aantal ziekenhuisopnames niet hebben en de gezondheidszorg in dit land niet behouden.”

Beantwoord een andere grof geformuleerde vraag als “Dus wie doet het beter?” Birx antwoordde onmiddellijk: “Bahrein. In dat land meldde ze dat er universele antilichaamtesten zijn en dat inwoners ook vaccinatiekaarten bij zich hebben met hun antilichaamscore.

Birx vervolgde haar reactie met: “Als je niet test, vlieg je blind.” Ze vervolgde: “De Verenigde Staten zijn onvoldoende getest en hebben verder een op antilichamen gebaseerde strategie nodig om het niveau van bescherming van onze immuniteit en geïndividualiseerde boost te kennen en niet de nationale boost in de toekomst.”

Dr. Birx, een van ‘s werelds meest vooraanstaande immunologen, legde uit dat de Verenigde Staten het geluk hebben zowel een aanzienlijk aantal briljante geesten als innovatieve technologie te hebben. Een van de belangrijkste punten van zijn presentatie is dat Amerika, om vooruit te komen, een mentaliteit moet ontwikkelen die gebruik maakt van ons unieke medische talent, de particuliere sector en bestaande technologie.

Een voorbeeld is dat we al meer dan 40 jaar de mogelijkheid hebben om afzonderlijke aandoeningen van de luchtwegen te testen. Om de een of andere reden heeft onze collectieve medische gemeenschap echter besloten om niet te testen op discrete virale pathologieën en in plaats daarvan een virale luchtwegaandoening te diagnosticeren op basis van symptomen of een lichamelijk onderzoek. Er bestaan ​​tegenwoordig bijvoorbeeld unieke tests voor influenza en respiratoir syncytieel virus.

Dr. Birx zei dat als testen op elke veel voorkomende virale luchtwegaandoening routine was in de Verenigde Staten, we iets anders zouden hebben herkend toen COVID-19 onze kusten bereikte. Ze zei: “We zouden COVID hebben gezien en er eerder klaar voor zijn geweest. We hadden ook 30% minder sterfgevallen kunnen hebben als we agressief hadden verminderd en getest. Birx legde verder uit dat het net zo belangrijk is om asymptomatische mensen te testen, omdat ze de ziekte zouden kunnen verspreiden zonder het te weten.

Dr. Birx bracht het publiek terug naar de eerste uitbraak en zei dat ze onder de indruk was van de onmiddellijke en positieve reactie van de particuliere sector op de oproep van het Witte Huis om hulp. Ze zei: “Vroeger liep ik een kamer vol wetenschappers binnen. Deze keer was ik aangenaam verrast door een zaal vol CEO’s, en er was meteen vooruitgang.

Terwijl dr. Birx de particuliere sector bijna twee jaar geleden prees voor hun inspanningen, voegde ze eraan toe dat de huidige situatie de particuliere sector zal vereisen om zijn inspanningen te verdubbelen en het goede voorbeeld te geven door zich ertoe te verbinden de frequentie van testen in het hele land te verbeteren.

Dr. Birx en Carenza wezen er allebei op dat mensen veel minder snel besmet raken op de werkplek, waar mensen zich verstoppen en afzwakken. Uit gedeelde gegevens blijkt dat de meeste besmettingen plaatsvinden in huizen en binnenbijeenkomsten waar mensen in nauw contact met elkaar staan. Dientengevolge merkte dr. Birx de effectiviteit op van het dragen van maskers in openbare ruimtes en was teleurgesteld dat Amerika de toegang tot testen niet had “gestapeld”, zoals universiteiten en professionele sporten deden om de vroege verspreiding te vinden.

Beide presentatoren prezen onderwijsinstellingen die bereid waren data uit hun ervaringen met de pandemie te delen. Dr. Birx haalde de Boston University aan, die in 2020 heropend werd. Door wekelijkse COVID-tests op te leggen, heeft de universiteit nooit meer dan 20 tot 50 gevallen per dag gezien in een studentenorganisatie van tientallen mensen. huis.

ActivePure is meer betrokken bij scholen dan bij kantoorgebouwen. Carenza zei: “Scholen zijn geweldige casestudy’s voor kantoorgebouwen”, omdat ze laten zien hoe effectief “actieve” technologieën zijn in de gebouwde omgeving.

Carenza sprak de kamer toe en zei: “We willen dat mensen met enthousiasme terugkomen naar kantoor.” Ze vervolgde: ‘Wat er nu gebeurt, is dat C-suites in heel Amerika zeggen: ‘Als we thuis blijven, zijn we voor altijd thuis. Ik denk dat er veel soul-searching is in C-suites, maar het gebeurt vanuit het oogpunt van #1, daar zullen we mee moeten leren leven, en dan van #2, als we willen leven daarmee, hoe er veilig mee om te gaan? “

Zoals de meeste infectieziekten, verspreidt het coronavirus zich op oppervlakken en in de lucht. Oppervlakken kunnen regelmatig en proactief gereinigd worden, maar hoe reinig je de lucht, zeker als je die niet kunt zien? Carenza ging verder met het herzien van enkele van de operationele strategieën die tot nu toe zijn toegepast, in combinatie met een diepe duik in actieve remedies voor alle gebouwen.

Ze legde uit dat hoewel uitwisseling van binnenlucht in verschillende mate plaatsvindt, deze systemen niet voldoende frisse lucht kunnen leveren om de effecten van mensen die om de paar seconden uitademen in gesloten ruimtes te verzachten.

Carenza merkte op dat het upgraden van bestaande filtratiesystemen, zoals het gebruik van een MERV-14-filter, slechts tot op zekere hoogte effectief is. Het upgraden van een MERV-8-filter naar een MERV-14-filter belast echter bestaande systemen en vergroot de ecologische voetafdruk van een gebouw, aangezien de apparatuur meer energie vereist. Extra materiaalkosten en verhoogde energiekosten zijn ongewenste budgetverhogingen. Ze voegde eraan toe dat sommige systemen niet zijn ontworpen om MERV-14-filters te verwerken en dat die systemen ervoor zorgen dat lucht de dikkere filtratie kan omzeilen. Ze noemde het grotere geheel “The MERV-14 Blues”.

Carenza legde uit hoe het wetenschappelijke systeem van ActivePure de te beschermen binnenruimtes evalueert voordat mechanische apparatuur wordt geïnstalleerd. Technici zullen luchtmonsters nemen met behulp van een draagbaar systeem dat de monsters op petrischaalachtige platen gooit voor laboratoriumanalyse. Op basis van deze analyses wordt een benchmark vastgesteld. De test wordt herhaald nadat de actieve systemen zijn geïnstalleerd om de effectiviteit van de remedie te meten. Het systeem werkt door hetzelfde filtratieproces na te bootsen dat plaatsvindt in de atmosfeer met zonlicht en natuurlijke lucht. Door dit proces binnenshuis na te bootsen, voegt de technologie dezelfde therapeutische moleculen toe aan de gebouwde omgeving als buitenshuis, die op hun beurt “pathogenen in de lucht vinden en ze neutraliseren”.

Carenza prees de schooldistricten die als eersten actieve technologieën adopteerden en valideerden. In één casestudy vergeleek een school de niveaus van ziekteverwekkers in de lucht onder twee scenario’s. Ze gebruikten een hogere filterefficiëntie en vergeleken dit met het gebruik van hun oude filter (MERV-8) met ActivePure. De laatste parameter verminderde bacteriën in de lucht op de middelbare school en de basisschool met respectievelijk 72,97% en 79,45%.

Bij een andere toepassing van ActivePure’s technologie, dit keer op een privéschool, is het ziekteverzuim met 53% gedaald ten opzichte van de historische benchmark van de afgelopen drie jaar. De belangrijkste boodschap van Carenza met deze casestudies is dat “passieve maatregelen niet genoeg zijn”.

Carenza zei: “We dachten dat wanneer het vaccin uitkwam, dat het einde zou zijn. We zouden allemaal gevaccineerd worden en alles zou weer normaal worden. Het ziet er niet uit. Het lijkt erop dat we daar voor de lange termijn zijn.

Tot slot maakten beide presentatoren duidelijk dat COVID een blijvertje is, net als griep, streptokokken en andere besmettelijke ziekten. Ze wezen erop dat als we de lessen die we hebben geleerd over de beperking van COVID, omarmen, we ook andere virussen binnenin kunnen beperken, wat op zijn beurt het ziekteverzuim en het ziekteverzuim op het werk zal verminderen.

Dr. Birx drong er bij eigenaren en beheerders van gebouwen op aan om “testen voor uw gebouw te krijgen”, of op zijn minst toegang tot de tests te geven. Ze zei: “Regelmatig testen is essentieel in gevechten en is de beste manier om ‘aanwezig’ te zijn in plaats van ‘bezorgd’.”

Eén ding is zeker – het is een nieuwe wereld – en we zullen collectieve deelname nodig hebben om virussen te verminderen en uiteindelijk ons ​​gemeenschappelijke doel te bereiken om mensen met enthousiasme terug naar kantoor te brengen.

(1 keer bezocht, vandaag 1 keer bezocht)

Leave a Comment