Wat verkocht: 17 onroerend goed verkopen en transacties in Newport County (20 – 24 december)

Vastgoed is, zoals elke branche, gebaseerd op vraag en aanbod. Verkopers zien hoge prijzen voor hun huizen vanwege lage rentetarieven en een nog lagere voorraad; wat een zeer concurrerende omgeving creëert vanuit het oogpunt van de koper.

Als u overweegt te verkopen, of gewoon wilt weten wat uw huis waard is in de huidige markt, bied ik iedereen die geïnteresseerd is vertrouwelijke, gratis en vrijblijvende woningwaardescans aan. Als je vragen hebt over onroerend goed, bel me dan rechtstreeks op 401-241-1851 of e-mail me op TylerB@remaxnewportri.com.

In de tussentijd, dit is wat er vorige week in Newport County is verkocht.

Nieuwpoort

20 Fair Street werd op 22 december verkocht voor $ 1.000.000. Dit huis van 1.725 vierkante meter heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers.

Leave a Comment