ONROEREND GOED | Het Shell-station aan Paradise Drive sluit op 31 december 2021 ‘s middags

27 december 2021 – West Bend, WI – Twee weken na bevestiging van de Shell West-tankstation, 3100 W. Washington Street, in West Bend, WI verkocht, werd ook bevestigd dat het 815 W. Paradise Drive Shell-station ook sluit.

Op sociale media is een briefje van eigenaar Patrick Osowski geplaatst.

Zuid-shell

De Paradise Drive-winkel maakte ook bekend dat de winkel in 2022 niet heropend zal worden. De klerk zei dat het gebouw zal worden gesloopt.

zeeschelp paradijs auto

Klik op HIER Bij ABONNEREN naar GRATIS lokaal nieuws op

Insider van Washington County op Youtube

Dit deel van het pand en zelfs het perceel in het oosten hebben in de loop der jaren enkele veranderingen ondergaan.

Het was 11 juli 2015, toen een enkele wasstraat bij het Shell-station op Paradise Drive werd goedgekeurd door de West Bend Plan Commission. De familie Osowski is eigenaar van het station. De wasstraat zal beschikken over “de nieuwste technologie”. Het zal zowel minder tactiel als zacht aanvoelen. De klant kiest het type service bij de wasstraat.

Op een historische noot: Paradise Drive was ooit de thuisbasis van Paradise Auto Wash. Eigenaar Doug Pesch had een wasstraat met vijf vakken bij 715 W. Paradise Drive. Pesch kocht het pand in 1996 met een paar andere partners en verkocht het huis en de garage op het terrein voor $ 1. Dit huis werd verplaatst naar Alpine Road en later dat jaar bouwde Pesch de wasstraat met vijf vakken. In 2013 kocht Associated Bank het pand voor $ 1,15 miljoen.

Klik op HIER Bij ABONNEREN naar GRATIS lokaal nieuws op

Insider van Washington County op Youtube

Toen Osowski het Shell-station op Highway 33 verkocht, zei hij: “Het is echt moeilijk om te concurreren met een miljardenbedrijf. “

West Bend heeft momenteel vijf Kwik-reizen; twee geopend in de stad in 2021.

Er zijn geruchten geweest over een zesde Kwik Trip-opening in West Bend, WI in de komende twee jaar. Klik op HIER voor details.

Osowski is niet het enige tankstation dat wordt verkocht.

In Kewaskum, lokaal eigendom Kohn’s Corner Mart verkocht eerder deze maand.

Extra mijl sneeuw
Amerikaans commercieel vastgoed

Leave a Comment