Milieu Homes werkt samen met Side en vereenvoudigt het vastgoedproces met zijn innovatieve en vrolijke aanpak | Nieuws

LAGUNA NIGUEL, Californië, 28 december 2021 / PRNewswire-PRWeb / – Milieu Homes heeft vandaag haar samenwerking aangekondigd met Side, het enige vastgoedtechnologiebedrijf dat exclusief samenwerkt met goed presterende onafhankelijke agenten, teams en makelaars om ze om te zetten in merken en toonaangevende bedrijven in de markt. De samenwerking zorgt ervoor dat Milieu Homes, een bedrijf dat het kopen en verkopen van onroerend goed zo gemakkelijk mogelijk wil maken, wordt aangedreven door het meest geavanceerde platform in de branche.

Milieu Homes wordt beheerd door Sandra Thiel, een hoge producent Oranje land agent die over $ 100 miljoen in verkoop, het winnen van bestverkopende productieprijzen van twee van ‘s lands grootste beursvennootschappen. Thiel, geboren in de regio en agent sinds 2009, begrijpt de nuances van de lokale markt. Zijn expertise omvat luxe aanbiedingen, vastgoedbeleggingen en woonhuizen. Daarnaast heeft ze uitgebreide kennis van contracten en ontwerpen.

Milieu Homes is gericht op onroerend goed in het zuiden van Orange County en biedt haar klanten hoogwaardige diensten, waaronder coördinatie en enscenering van renovaties. Haar agenten hebben ervaring in luxe en investeringsvastgoed, evenals het bijstaan ​​van kopers en verkopers van huizen in eengezinswoningen en condo-transacties. Ze zijn gewend om hun klanten de meest voordelige voorwaarden te garanderen, zelfs in uit Orange County hyperconcurrerende markt.

De samenwerking met Side zal ervoor zorgen dat Milieu Homes in de voorhoede blijft van de evoluerende vastgoedmarkt en tegelijkertijd hoogwaardige diensten aan haar klanten blijft bieden. Side werkt achter de schermen en ondersteunt Milieu Homes met een uniek makelaarsplatform dat eigen technologie, transactiebeheer, merk- en marketingdiensten, public relations, juridische ondersteuning, het genereren van leads, leveranciersbeheer, infrastructuuroplossingen en meer. Daarnaast zal Milieu Homes toetreden tot een exclusieve groep Side-partners, gebruikmakend van een uitgebreid netwerk van kust tot kust.

“Ik vind dat de vastgoedmarkt toegankelijk moet zijn en dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te wonen waar ze vreugde vinden”, zei Thiel. “Door samen te werken met Side krijgt Milieu Homes toegang tot technologie en diensten van wereldklasse die ons helpen onze activiteiten te stroomlijnen en de ervaring van agenten te verbeteren. Dit stelt ons op zijn beurt in staat om processen voor onze klanten te vereenvoudigen en drempels voor nieuwkomers op de vastgoedmarkt te verminderen. “

Over Milieu Homes

Integriteit vormt de kern van elk vastgoedbedrijf bij Milieu Homes, een bedrijf dat zich toelegt op het vereenvoudigen van vastgoedprocessen en het helpen van klanten om te leven waar ze hun geluk vinden. Haar professionals hebben de reputatie eerlijk advies te geven en bouwen relaties op die gebaseerd zijn op samenwerking, probleemoplossing en vertrouwen. Milieu Homes-dessert Oranje land en heeft zijn hoofdkantoor in Laguna Niguel, Californië. Voor meer informatie bezoek Voor meer informatie bezoek http://www.milieuhomes.com.

over kant

Side transformeert goed presterende onafhankelijke agenten, teams en makelaars in succesvolle bedrijven en 100% boetiekmerken die eigendom zijn van agenten. Zij werkt exclusief samen met de beste agenten en biedt hen gepatenteerde technologie en een eersteklas ondersteuningsteam zodat ze productiever kunnen zijn, hun bedrijf kunnen laten groeien en zich kunnen concentreren op het bedienen van hun klanten. Side is gevestigd in San Francisco. Ga voor meer informatie naar http://www.sideinc.com.

Media contact

Côté Marketing, Côté, 415.525.4913, side.marketing@sideinc.com

BRON kant

Leave a Comment