Lesgeven aan de nichemarkt voor onroerendgoedluchtvaart

Als vastgoedprofessional wordt Erik McCormick vaak gevraagd: “Waarom zou ik jou inhuren om onze aanbieding te beheren?” Hij wijdt al zijn inspanningen aan commercieel en residentieel luchtvaartonroerend goed, en hij zal reageren met respectievelijk zoiets als: “Beschouw deze vergelijking, zou u een apparaatreparateur inhuren om uw vliegtuig te repareren?” ”

Vervolg op “Heeft het geen zin om een ​​specialist in vliegtuigvastgoed in te huren die de meeste kans heeft om een ​​pilootkoper binnen te halen die bereid is een hoge prijs te betalen?” ”

Maar wat maakt de verkoop van specifieke luchtvaartobjecten, namelijk residentiële airpark-woningen, anders dan andere soorten onroerend goed? McCormick stelt dat er voorzieningen zijn die deze eigendommen waarmee hij werkt uniek maken en die helpen om waarde te bieden die verder gaat dan die van een standaard woonhuis:

  • De gemeenschap
  • Tracktype en nummer
  • Beschikbaarheid en type brandstof
  • Schuurgrootte en algehele structuur
  • Aanwezigheid van pilootgestuurde verlichting en andere baanverlichting

Het bepalen van de waarde van een airpark-eigendom is waarschijnlijk het moeilijkste deel van de verkoopvergelijking. Dit is voornamelijk te wijten aan twee factoren; het gebrek aan composities op de markt en de delta tussen de voorzieningen van standaardwoningen en die van airparks.

Dit is slechts een algemeen thema dat McCormick, een veteraan in luchtvaartvastgoed, helpt onder de aandacht te brengen bij agenten die deel uitmaken van het Aviation Real Estate Specialist Referral Program – certificering en aanwijzing.

Wat het is

Deze groep is in 2020 opgericht als een manier voor bestaande vastgoedprofessionals, met of zonder ervaring in de sector, om experts te worden in dit soort nichevastgoed en om kansen te verzilveren. Het stelt hen ook in staat te profiteren van het grote aantal prospects van kopers, verkopers en eigenaren van airparks die McCormick de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

“Als je niet op sociale media en het World Wide Web zit… besta je niet”, zei McCormack. Hij heeft de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan deze technologische aspecten. Naast het aantrekken van leads via beurzen en mond-tot-mondreclame, zijn zijn online inspanningen cruciaal geweest.

De gemeenschap

Gewoonlijk begint het proces om potentiële kopers in de verkooptrechter te krijgen, op een van McCormick’s websites of op de Facebook-groep die hij in 2018 heeft opgericht. De Aviation Home and Hangar-groep bestaat uit nauwe kwartalen van 9.200 leden en heeft een specifieke focus op luchtvaartvastgoed van alle soorten. . De groep dient als een plek voor leden om huizen, vrijstaande commerciële schuren en ander onroerend goed te koop in het hele land en daarbuiten te tonen.

Vaak zullen partijleden spreken met McCormick, een privé meermotorige geclassificeerde piloot, over hun belangen in luchtvaartvastgoed. Of ze vinden ook zelf het kennismakingsonderzoek op maat. Hoe dan ook, de Het Ultimate Aviation Real Estate-Ultimate Buyer-onderzoek richt zich op kenmerken zoals:

  • Type vliegtuig in eigendom
  • Interesses buiten de luchtvaart
  • Type woning gewenst
  • Gewenst tracktype
  • Type brandstof in het veld, indien nodig in het veld

Het resultaat van dit 26-veldonderzoek geeft McCormick een beter inzicht in de vastgoedbehoeften van een koper en hoe deze het beste van dienst kunnen zijn. Als de sponsor iets wil in Arizona, zullen ze met hen samenwerken om een ​​woning te vinden die aan hun behoeften voldoet. Indien dit niet het geval is, zal hij zich inspannen om deze te plaatsen bij een luchtvaart vastgoedspecialist in het gewenste woongebied.

“Door piloten in de luchtparken te houden, blijven ze gezond. “

Erik McCormack

Dit verwijzingsnetwerk bestaat uit ongeveer vijftien agenten, waaronder vijf in Florida. De leden van de groep hebben verschillende achtergronden en jarenlange ervaring in de verkoop van luchtvaartvastgoed. Maar ze hebben allemaal een liefde voor de luchtvaart en zijn geïnteresseerd in het aanhoudende succes van de industrie.

Elk van de vastgoedspecialisten besteedt elke week tijd aan het bespreken van verkoopdoelen, huidige uitdagingen, recente obstakels die zijn overwonnen, trends in de sector en onderwerpen die relevant zijn voor de niche van luchtvaartvastgoed. Praten over deze laatste onderwerpen helpt de kennisbasis van zowel ervaren specialisten als mensen met minder ervaring op elkaar af te stemmen.

Een voorbeeld uit een recente discussie ging over een probleem met een van de belangrijkste kenmerken van een airpark-huis, de hangar. Soms bevinden agenten binnen de groep zich in een situatie waarin de staart van het vliegtuig van een potentiële koper te hoog is om in de hangar te passen. McCormick merkt terecht op: “Als een schuur te klein is, is het een compromis. “

Maar hij en de anderen waren het erover eens dat er nog steeds manieren zijn om de verkoop levend te houden als de staart te groot is. Zo noemt McCormick de tijd dat wat het geval leek niet de werkelijkheid was.

“Soms werd de hangardeur geïnstalleerd waar deze niet tot de volledige beschikbare hoogte werd geheven”, zei hij. “In één geval hebben we de fabrikant gebeld. Ze hielpen bepalen hoe ver hij open kon reizen. We konden nog eens zes centimeter krijgen [of travel upward], waardoor het vliegtuig zich kon aanpassen en de deal kon redden.

De directeur besprak ook de mogelijkheid om grondondersteunende apparatuur en goede ouderwetse mankracht te gebruiken om in bepaalde scenario’s de staart te laten zakken om het vliegtuig aan te passen. Hoe dan ook, er is ondernemingszin en inspanning voor nodig om mogelijke manieren te overwegen om het vliegtuig binnen te krijgen en de verkoop levend te houden.

Een ander onderwerp dat tijdens een recente bijeenkomst werd besproken, was het waarborgen van de veiligheid van airparks voor potentiële kopers. Kopers brengen veel energie en verwachtingen met zich mee en vragen bijna altijd om zelf actieve start- en landingsbanen en taxibanen te zien. Maar aangezien er vaak draaiende propellers en andere potentiële gevaren in de buurt zijn, moet de kop altijd op een draaipunt staan ​​​​in een airpark. Vaak zijn kopers echter niet bekend met de configuratie van de community die ze bezoeken, of zijn ze te veel bezig met het moment om deze potentiële beveiligingsrisico’s te herkennen.

Zo is de vastgoedspecialist er deels om hun veiligheid op de vestiging te waarborgen, maar ook om hen te begeleiden en relevante informatie te verstrekken om het koopproces te ondersteunen. De groep onderzocht verschillende manieren om een ​​hoog beveiligingsniveau te handhaven tijdens registratieafspraken bij de aeropark-huizen die ze vertegenwoordigen. Dit omvat (voor gekwalificeerde personen) het dragen en gebruiken van een draagbare radio om indien nodig met het verkeer te communiceren. Het kan ook betekenen dat u een luchthavendiagram en indien nodig de luchthavenbeheerder meeneemt.

Afgaande op de warme dialoog over een recente oproep, is het houden van piloten in luchtparken een hot topic. Immers, zonder piloten die piloten in airparks vervangen, wordt de gemeenschap van enthousiastelingen bedreigd.

“Ons onderliggende doel is om hun huis voor de beste prijs te verkopen en aan te tonen dat we het zullen vullen met een piloot die zal investeren in de toekomst van het luchtpark”, zei McCormick. “Door piloten in de luchtparken te houden, blijven ze gezond. “

Leave a Comment