Inside Real Estate krijgt een extra financiële partner, Genstar Capital – RISMedia

Inside Real Estate heeft onlangs aangekondigd dat het een strategische groei-investering heeft ontvangen van Genstar Capital (“Genstar”), een toonaangevend private equity-bedrijf dat zich richt op investeringen in specifieke segmenten van de software, industrie, financiële dienstverlening en gezondheidsdiensten.

Genstar voegt zich bij de bestaande financiële partner van Inside Real Estate, Lovell Minnick Partners (“Lovell Minnick”), waardoor een aanzienlijk gecombineerd kapitaal wordt samengebracht om de aanhoudende groei en innovatie van Inside Real Estate te ondersteunen. Door zijn vlaggenschipplatform, kvCORE, en complementaire oplossingen, zoals het onlangs aangekondigde CORE-huis, zorgt Inside Real Estate ervoor dat makelaars een moderne en technologische ervaring kunnen bieden gedurende de hele levenscyclus van het eigenwoningbezit, aldus het bedrijf.

“We zijn erg verheugd om de toevoeging van Genstar Capital als financiële partner aan te kondigen, naast onze jarenlange partner, Lovell Minnick Partners”, zegt Joe Skousen, CEO van Inside Real Estate, in een verklaring. “Het is belangrijker dan ooit voor beursvennootschappen om eersteklas technologische oplossingen te hebben die naadloos integreren, winstgevende groei genereren en hen helpen levenslange klanten op te bouwen. We nemen onze verantwoordelijkheid als technologiepartner zeer serieus en weten dat onze financiële partners deze strategie 100% ondersteunen. We zijn hier om de beste technologie in onroerend goed te creëren en de middelen samen te brengen om onze klanten te helpen gedijen.

“Deze financiële partners van wereldklasse versterken onze visie om de meest innovatieve en afgestemde technologiepartner te zijn voor makelaars, teams en agenten”, zegt Nick Macey, president van Inside Real Estate, in een verklaring. “We weten dat ons succes wordt aangedreven door het succes van onze klanten, en Genstar en Lovell Minnick zijn afgestemd op ons doel om marktleidende producten en innovaties te brengen om onze klanten te helpen concurreren en winnen terwijl het vastgoedlandschap blijft evolueren. “

“Inside Real Estate drijft enkele van de snelst groeiende vastgoedmakelaars en merken aan. Hun toewijding om meetbare resultaten voor hun klanten te leveren, blijkt uit hun voortdurende groei en succes ”, zegt Rob Clark, directeur van Genstar Capital, in een verklaring. “Het team, geleid door Joe Skousen en Nick Macey, heeft echt de waarde aangetoond van een vertrouwde technologiepartner in de residentiële vastgoedmarkt, en we zijn verheugd om de toekomstige groeiplannen van het bedrijf te ondersteunen”, zowel organisch als door acquisitie.

“Gedurende de samenwerking van Lovell Minnick met Inside Real Estate zijn we onder de indruk gebleven van de toewijding van het bedrijf om innovatieve oplossingen te bieden waarmee klanten de steeds veranderende vastgoedmarkt voor kunnen blijven. evolutie “, zegt John Cochran, partner bij Lovell Minnick . , in een rapport. “We kijken ernaar uit om onze samenwerking met Inside Real Estate voort te zetten en samen te werken met Genstar om de middelen te bieden die nodig zijn om de beste ervaring te bieden aan Inside Real Estate-klanten. “

Jefferies LLC is de exclusieve financiële adviseur van Inside Real Estate. Kirkland & Ellis LLP was juridisch adviseur van Genstar Capital, terwijl Morgan Lewis & Bockius juridisch adviseur was van Inside Real Estate.

Ga voor meer informatie naar www.insiderealestate.com.

Leave a Comment