Indrukwekkende huizen “op de markt” in 21

Het jaar 2021 heeft een indrukwekkende lijst van huizen gezien die te koop staan ​​in de regio Greater Cincinnati.

Sommige van die advertenties omvatten een huis van Frank Lloyd Wright, een droom voor waterliefhebbers in Mason en een andere met een bowlingbaan in Brunswick in Deerfield Township.

Bekijk enkele van de verhalen van The Enquirer met deze huizen samen met foto’s van elk.

▶ Krijg een geweldige deal op een lidmaatschap met volledige toegang op Cincinnati.com

Estate Villa Hills met verwarmd zwembad en privémeer

Een landgoed van 10.000 vierkante meter in Villa Hills, Ky. Met een verwarmd zwembad en een privémeer tussen een lange lijst van luxe voorzieningen kwam in juli op de markt voor $ 2.950.000.

Het huis op 875 Squire Oaks Drive heeft vier slaapkamers, vier volledige en drie halve badkamers, een garage voor zeven auto’s en een schuur met twee verdiepingen.

Leer er meer over.

“Boulter House” van Frank Lloyd Wright verkocht

Het “Boulter House” in Clifton, ontworpen in 1954 door de beroemde Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright, werd in maart verkocht voor $ 519.000 aan kaderleden van een lokale durfkapitaalfirma.

De kopers, Candace Matthews Brackeen en haar man, Brian Brackeen, zeiden dat ze het huis op 1 Rawson Woods Circle zouden gebruiken als een ‘innovator-in-residence’-woning voor beginnende ondernemers.

Het huis van 2.000 vierkante meter met vijf slaapkamers werd in 2019 voor $ 695.000 vermeld door de toenmalige eigenaren Chuck Lohre en zijn vrouw, Janet Groeber, die The Enquirer vertelden dat ze meer dan een decennium aan modernisering van het huis hadden besteed.

De droom van een waterliefhebber in Mason “als wonen in een resort”

Een huis van meer dan 7.000 vierkante meter gelegen op 5493 Winding Cape Way in Mason werd in juli verkocht voor $ 1,55 miljoen.

De woning is gelegen op een hoekperceel in de exclusieve gemeenschap van Long Cove aan een kunstmatige waterweg die het mogelijk maakt om te varen, vissen en andere wateractiviteiten zonder benzine.

Het aangepaste huis is gebouwd in 2006 en beschikt over zes slaapkamers en vier badkamers met 3 meter hoge plafonds en een open plattegrond.

Aangepaste woning met Brunswick bowlingbaan in Deerfield Township

Je zou kunnen worden weggeblazen door het meer dan 8.000 vierkante meter grote huis in Deerfield Township dat eerder dit jaar in de verkoop ging voor $ 2,25 miljoen voordat de aanbieding in april werd verwijderd.

Het op maat gemaakte huis met zes slaapkamers en zes badkamers op 8659 Coveview Court is ontworpen voor entertainment.

Lees er hier meer over.

Dit Bellevue-huis was van de Flaming Lips-bassist

Het 4000 vierkante meter grote huis met vier slaapkamers en vier badkamers aan Fairfield Avenue in Bellevue werd in 2021 op de markt gebracht voor $ 399.900 en was eigendom van Flaming Lips-bassist Michael Ivins.

Volgens de lijst is het huis in Tudor-stijl “geladen met ouderwetse charme en karakter”, met ingewikkeld houtwerk, cassetteplafonds, hardhouten vloeren en vier open haarden met originele tegels en mantels.

Lees er hier meer over.

Landgoed Hyde Park met zeldzame Rookwood-fontein

Een volledig gerenoveerd huis van 1,5 hectare in Hyde Park werd in het voorjaar aangeboden voor ongeveer $ 2 miljoen.

Het huis heeft veel van de originele kenmerken behouden, waaronder verschillende rookwood-open haarden en een zeldzame rookwood-fontein in het solarium.

Het huis van meer dan 7.000 vierkante meter beschikt over zes slaapkamers, vijf volledige badkamers en twee halve badkamers, evenals een ronde oprit aan de voorzijde, een garage voor drie auto’s en een patio met een ingebouwde barbecue.

Lees er hier meer over.

Indian Hill Estate met gevulde visvijver

Een landgoed van bijna 14.000 vierkante meter op meer dan 5 hectare in Indian Hill werd in april op de markt gebracht voor $ 4,5 miljoen.

Het huis heeft zeven slaapkamers en acht badkamers, waaronder een luxe hoofdslaapkamer op de eerste verdieping met een spabad. Het heeft ook een speelkamer met een bar; wijnkelder met 4.000 flessen; een fitnessruimte met een complete badkamer; en een bibliotheek. De woning beschikt tevens over een conciërgewoning op de tweede verdieping.

Lees er hier meer over.

CaSole, een villa in Italiaanse stijl in Hyde Park met een opmerkelijke tuin

Dit enorme landgoed in Hyde Park werd in oktober verkocht voor $ 3,65 miljoen.

Het werd gebouwd om een ​​Italiaanse villa te imiteren en heeft tuinen die zijn opgenomen in de American Gardens Archives van het Smithsonian Institution.

Het meer dan 8000 vierkante meter grote huis gebouwd op bijna 3 hectare aan Grandin Lane 10 was het huis van William Horace Schmidlapp Sr. en zijn vrouw, Jean Maxwell Schmidlapp. Schmidlapp’s vader, Jacob Schmidlapp, richtte Union Savings Bank op, die in 1919 fuseerde met Fifth Third Bank.

Lees er hier meer over.

Cartridge Factory Apartments geopend langs het kleine schilderachtige fietspad van Miami

De herontwikkeling van de voormalige Peters Cartridge Factory langs de Little Miami Scenic Bike Trail is voltooid en omvat een appartementencomplex met 134 eenheden, een brouwerij en winkelruimte.

De appartementen met één, twee en drie slaapkamers zijn gehuisvest in vier historische industriële gebouwen – Riverside, Grandin, the Lofts en Hillside – die in 1985 werden toegevoegd aan het nationaal register van historische plaatsen.

Veel appartementen hebben plafonds van 13 voet, betonnen vloeren en originele ramen die bewaard zijn gebleven in gebouwen die zijn bijgewerkt met energiezuinige verwarmings- en airconditioningsystemen en andere gebouwkenmerken.

Lees er hier meer over.

Volgend:Ze hebben van een voormalige munitiefabriek een brouwerij gemaakt, en dat is te zien

Onderzoeker-verslaggever Emily DeLetter heeft bijgedragen.

Leave a Comment