Grote ontwikkelingen aan het meer, vastgoedtransacties bovenaan de meest gelezen vastgoedverhalen van 2021

De oever van het meer van West Michigan bevindt zich midden in verschillende grote herontwikkelingsprojecten, waaronder grootse plannen voor herconfiguraties aan het meer die zich uitstrekken van Manistee tot Grand Haven.

De projecten Manistee, Muskegon en Grand Haven behoren allemaal tot de 10 meest gelezen vastgoedverhalen van MiBiz vanaf 2021 op basis van webverkeer. Ondertussen trok een deal van Spectrum Health om een ​​kleine, ambachtelijke distilleerderij in Grand Rapids te kopen en vaste vastgoedadviseurs die hun eigen bedrijf wilden beginnen ook de aandacht van lezers.

Zie hieronder voor meer vastgoedverhalen vanaf 2021, en bedankt voor het lezen.

– Andy Balaskovitz, hoofdredacteur

Spectrum Health koopt eigendom van Eastern Kille-distilleerderij voor $ 3,75 miljoen in belangrijke ruil voor maker van ambachtelijke sterke drank

Het meest gelezen vastgoedverhaal van MiBiz in 2021 betreft de zomerverkoop van $ 3,75 miljoen van Oostelijke Kille-distilleerderijin de Monroe North-buurt van Grand Rapids, waar: Spectrumgezondheid is op een landverwervingsscheur geweest in de buurt van zijn toekomstige Centrum voor Transformatie en Innovatie.

Voormalige Senior Colliers-adviseurs richten makelaarskantoor voor commercieel onroerend goed op

Begin 2021 bracht een aanzienlijke uittocht van ouderlingen Kettingen Internationaal adviseurs op hoog niveau die hun eigen makelaarskantoor in commercieel onroerend goed hebben opgericht, Advantage Commercial Real Estate Services LLC.

Ontwikkelaars onthullen details van $ 250 miljoen Lake Muskegon 30-hectare grote site

Luxe appartementen, een jachthaven, restaurant, evenementenruimte en uitgebreide openbare paden maken deel uit van een visie van $ 250 miljoen om 30 hectare aan waterkant in Muskegon te transformeren. Ontwikkelaar Ryan Leestma en zijn vrouw, Emily Leestma, hebben details onthuld van hun plannen voor de… Adelaide punt project in augustus samen met hun ontwikkelingsteam, stadsambtenaren en milieuverdedigers.

Grand Haven geeft definitieve goedkeuring aan geplande ontwikkeling van Peerless Flats

Eenheid 133 Ongeëvenaarde appartementen Het condominium- en appartementenproject dat momenteel in aanbouw is in Grand Haven, heeft begin 2021 een belangrijke hindernis genomen met de unanieme goedkeuring van het definitieve locatieplan van de planningscommissie van de stad.

Eigenaar vastgoedbeleggingsonderneming vormt nieuwbouwbedrijf in Grand Rapids

Vastgoedbelegger Tim Engen maakte begin 2021 bekend een nieuw bedrijf te hebben opgericht – Constructie CarbonSix inc. – die zich zal richten op bouwprojecten in de kantoren-, medische, industriële en retailsectoren.

Grand Haven bereidt zich voor op herontwikkeling langs prominent pand aan het water

Te midden van een reeks gemengde woningen en ontwikkelingen, hebben functionarissen van Grand Haven grotere plannen in gedachten om eersteklas eigenschappen aan het water te herconfigureren en te herontwikkelen.

Ontwikkelaar stelt betaalbaar appartementenproject van 47 eenheden voor in Grand Rapids

Gevestigd in New York Magnus Capital Partners LLC in mei voorgesteld om 47 betaalbare appartementen te bouwen aan de westkant van Grand Rapids onder a HŌM appartementen ontwikkeling op 960 Bristol Ave. NW.

Opening van de nieuwe bar, Turnstiles met livemuziek aan de westkant van de GR

Het intern leveren van voedsel en het vergroten van de externe capaciteit waren slechts een paar lessen over de pandemie die Rob Schellenberg leerde toen hij zich begin 2021 voorbereidde op de opening. Tourniquets, een nieuwe bar met ruimte voor livemuziek aan de westkant van Grand Rapids.

De stukjes samenvoegen in Manistee

In januari 2021, MiBiz Hoofdredacteur Kate Carlson nam een ​​diepe duik in de verschillende ontwikkelingsvoorstellen die vorm kregen in Manistee, een stad aan het meer die lege winkelpuien nieuw leven in wil blazen en economische diversiteit wil bevorderen.

Restaurant Real Seafood Co. wordt volgend jaar geopend in het centrum van Grand Rapids

Echte Zeevruchten Co. kondigde in augustus plannen aan om zijn eerste restaurant in West Michigan te openen in het centrum van Grand Rapids. Het zal dienen als een ankerhuurder voor: CWD vastgoedinvestering‘s 111 Lyon Street, en vervangt eerdere plannen voor een Texas de Brazil op de site.

Leave a Comment