Gastartikel: Vastgoed, opkomende marktontwikkelingen in 2022

Ik ben een commerciële makelaar in Rhode Island, Massachusetts en Connecticut. Er zijn verschillende dingen die u moet weten als we ons voorbereiden op 2022:

Ten eerste veranderen veel bedrijven hun modellen zodat werknemers thuis kunnen werken. Het heeft een grote impact op waar mensen willen wonen. Veel mensen kiezen ervoor om dichter bij hun familie te zijn. Er is veel migratie van steden naar buitenwijken, waardoor de inventaris van een- en meergezinswoningen in deze gebieden onder druk komt te staan. Dit heeft grote gevolgen voor de bedrijven die deze mensen in dienst hebben wat betreft waar ze willen opereren en de huisvesting van deze medewerkers. Dit betekent dat veel van deze kantoorgebouwen veranderingen ondergaan en worden herbestemd voor andere projecten.

Ten tweede maken landeigenaren zich zorgen over het verlies van pacht en huur. De federale overheid heeft bedrijven toegestaan ​​dergelijke betalingen niet te doen terwijl ze gesloten zijn. Nu er echter steeds meer bedrijven openen en mensen van baan veranderen of thuiswerken, kan dit leiden tot loonverlies voor de gebouw- of vastgoedeigenaar. Aangezien de federale en staatsmoratoriums op niet-betaling van deze toezeggingen onlangs zijn geëindigd, zullen de betalingen moeten beginnen binnen te stromen, anders zullen de rechtbanken worden overspoeld met rechtszaken, uitzettingsbevelen en andere rechtsmiddelen.

Ten derde wordt het vinden van opslagruimte erg belangrijk. Bewoners hebben het nodig om hun leven te verkorten, terwijl bedrijven ruimte nodig hebben voor inventaris en/of opslag van kantoorbenodigdheden en apparatuur.

Ten vierde: zodra bedrijven meer goederen en diensten gaan produceren, zullen er meer werknemers nodig zijn om aan de vraag te voldoen. Met de verstoring van de toeleveringsketen en het verkrijgen van materialen in overzeese havens die steeds duurder en moeilijker te verkrijgen zijn, moet het land alternatieven ontwikkelen om zijn productie te behouden en banen te behouden. Hoewel dit een “gouden groeikans” is, kan het ook frustrerend zijn omdat het personeelsbestand meer discriminerend is bij het bepalen van hun carrièrepad.

Ik heb zeven jaar in onroerend goed gewerkt, ben opgeleid in commercieel onroerend goed en heb vier jaar andere makelaars opgeleid, ontwikkeld en begeleid.

Bovendien zijn degenen die hun geld in bitcoin hebben geïnvesteerd en het houden, op zoek naar manieren om hun bitcoin te diversifiëren in duurzame activa. Een voor de hand liggend gebied is onroerend goed. Het goede nieuws is dat het kopen van onroerend goed met cryptocurrency vandaag gebeurt op een platform genaamd Propy. Deze bitcoin-miljonairs verhandelen liever bitcoin om een ​​huis te kopen.

Tot slot is het netwerken met andere makelaars een belangrijk dagelijks onderdeel van het zijn van een makelaar. Ik vind het leuk om gelijkgestemde mensen te vinden die bereid zijn te werken om onroerendgoedtransacties te voltooien.

Of u nu in de onderzoeksfase zit aan het begin van uw zoektocht naar onroerend goed of precies weet wat u zoekt, u heeft het voordeel van een vastgoedprofessional aan uw zijde. Ik zou het een eer vinden om mijn vastgoedervaring voor u in te zetten. U bent altijd welkom om contact met mij op te nemen met uw vragen, zorgen en gedachten over de vastgoedsector.

Paul W. Cutler is een makelaar bij eXp Realty in the North Rhode Island.

Cel: 508-725-0051

paulwcutler@gmail.com

Gebruiksvriendelijk printen, PDF en e-mail

Leave a Comment