EXIT Realty Mizner sluit meer dan $ 100.000.000 aan onroerendgoedtransacties in 2021

EXIT Realty Mizner is een Amerikaans vastgoedbedrijf dat actief is op de vastgoedmarkt van Boca Raton, Florida. Het bedrijf overschaduwde meer dan $ 100.000.000 aan onroerendgoedtransacties in 2021 en wendde zich tot nieuwe bedrijven en wint.

EXIT Realty Mizner sloot het jaar af met meer dan $ 100.000.000 aan vastgoedtransacties, wat aantoont dat het vertrouwen dat zijn klanten en klanten in het bedrijf stellen goed is geplaatst. Als nieuw kantoor in Florida heeft het bedrijf in zo’n korte tijd ongekende resultaten en impact laten zien.

Het kantoor is gestart door Exit Realty Corp. International, een van de snelst groeiende full-service vastgoedfranchisegevers in Noord-Amerika. EXIT Realty Mizner is een echte vertegenwoordiger van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het oprichtende merk en blijft de waarden promoten waarop de oprichters zijn gebaseerd – transparantie, betrouwbaarheid en onfeilbare resultaten.

Het kantoor van EXIT Realty Mizner wordt geleid door de directeuren Nick Rotenberger en Cristian Melo Rozo. Ze delen tientallen jaren vastgoedervaring, een passie voor technologie en een toewijding aan trouwe klanten en hun zakelijke medewerkers.

Cristian Melo Rozo, teamleider en vastgoedmentor, was de eerste producent van Exit Realty Mizner in 2017 en 2018, terwijl Nick Rotenberger, de managing partner van het bedrijf, Exit Realty Mizner hielp bij het sluiten van duizenden lucratieve transacties het hele jaar door:

“Ik heb onze geavanceerde digitale marketingtechnieken kunnen gebruiken om de jaar-op-jaar inkomsten in verschillende sectoren te verhogen, met name gericht op de vastgoed-, hypotheek- en financiële dienstverleningssector. . De afgelopen acht jaar ben ik ook betrokken geweest bij verschillende commerciële vastgoedprojecten in Boca Raton, Florida. Het bestond uit projectonderzoek, meerwaardebeoordeling, revitalisering en uiteindelijk verkoop”, zei Nick.

Het bedrijf heeft duizenden tevreden klanten begeleid bij hun zoektocht naar het kopen en verkopen van onroerend goed in Boca Raton, Boynton Beach en Delray Beach, en heeft hen talloze uitzonderlijke kansen geboden tussen Everglades, Clearwater, Gainesville en Melbourne.

Naast het verbinden van de beste luxe huizen, commerciële en residentiële eigendommen van Florida met hun nieuwe kopers, zet EXIT Realty Mizner zich ook in om klanten op te leiden met nuttig koopadvies. De checklist van het bedrijf heeft het merk geholpen om in 2021 $ 100 miljoen te bereiken, en een overvloed aan klanten neemt weloverwogen beslissingen.

Het bedrijf is een Boca Raton vastgoedbedrijf dat makelaars inhuurt. Momenteel heeft het meer dan 100 gelicentieerde professionals gevestigd in een trendy kantoor in een vriendelijke, technologiegedreven omgeving.

Exit Realty Mizner is gespecialiseerd in luxe huizen, eigendommen aan het water, executietransacties, korte verkooptransacties, commercieel onroerend goed, investeringspanden, woningen, video’s voor virtuele rondleidingen, luchtfoto’s en video-opnamen, geavanceerde online marketing, in-house sluitingsdiensten en in- mogelijkheden voor woningfinanciering.

Meer informatie over Exit Realty Mizner, de catalogus van huizen en makelaars, is beschikbaar op de officiële website van het merk.

Media contact
Bedrijfsnaam: EXIT Realty Mizner
Contact: Nick Rotenberger
E-mailadres: Stuur een email
Opbellen: 561-501-1001
Adres:200 W Palmetto Park Road Suite 101
Stad: Boca Raton
Staat: FL 33432
Land: Verenigde Staten
Website: https://www.searchbocaratonproperties.com/about

Leave a Comment