Ex-dividendherinnering: Douglas Emmett, Apollo Commercial Real Estate Finance en Ameris Bancorp

LKijkend naar het universum van aandelen die we behandelen op Dividend Channel, op 30-12-21, Douglas Emmett Inc (Ticker: DEI), Apollo Commercial Real Estate Finance Inc. (Ticker: ARI) en Ameris Bancorp (Ticker: ABCB) ex-dividend voor hun respectieve volgende dividenden. Douglas Emmett Inc. zal zijn driemaandelijkse dividend van $ 0,28 betalen op 19/01/22, Apollo Commercial Real Estate Finance Inc. zal zijn driemaandelijkse dividend van $ 0,35 betalen op 01/15/22 en Ameris Bancorp zal zijn driemaandelijkse dividend van 0 betalen, $ 15 op 1/10/22. Als percentage van de recente DEI-aandelenkoers van 33,34 dollar ligt dit dividend rond de 0,84%, dus zoek naar aandelen van Douglas Emmett Inc die 0,84% lager worden verhandeld – als alle andere zaken gelijk zijn bovendien – wanneer de DEI-aandelen zijn open voor handel op 30/12. 21. Evenzo moeten beleggers zoeken naar een openingsprijs die 2,59% lager is dan ARI en een openingsprijs die 0,30% lager is dan ABCB, terwijl alle andere dingen gelijk blijven.

Hieronder staan ​​de dividendgeschiedenisgrafieken voor DEI, ARI en ABCB, met historische dividenden vóór de meest recente gedeclareerde.

Douglas Emmett Inc (Symbool: DEI):

DEI + Dividend + Geschiedenis + Grafiek

Apollo Commercial Real Estate Finance Inc. (Symbool: ARI):

ARI + Dividend + Geschiedenis + Grafiek

Ameris Bancorp (symbool: ABCB):

ABCB + Dividend + Geschiedenis + Grafiek

Over het algemeen zijn dividenden niet altijd voorspelbaar, omdat ze de ups en downs van de bedrijfswinsten in de loop van de tijd volgen. Daarom is een goede eerste stap in due diligence bij het vormen van een jaarlijkse prestatieverwachting in de toekomst het herzien van de bovenstaande geschiedenis, voor een gevoel van stabiliteit in de tijd. Dit kan helpen beoordelen of de meest recente dividenden van deze bedrijven waarschijnlijk zullen worden voortgezet. Indien doorgezet, zou het huidige geschatte rendement op jaarbasis 3,36% zijn voor Douglas Emmett Inc, 10,36% voor Apollo Commercial Real Estate Finance Inc. en 1,21% voor Ameris Bancorp.

Tijdens de handel van dinsdag zijn de aandelen van Douglas Emmett Inc momenteel met ongeveer 0,1% gedaald, zijn de aandelen van Apollo Commercial Real Estate Finance Inc. met ongeveer 0,4% gestegen en zijn de aandelen van Ameris Bancorp in de loop van de dag met ongeveer 0,1% gedaald.

Klik hier om te zien welke 25 VEILIGE dividendbetalende aandelen op jouw radarscherm moeten staan”

De standpunten en meningen die hierin worden uitgedrukt, zijn de meningen en meningen van de auteur en komen niet noodzakelijk overeen met die van Nasdaq, Inc.

Leave a Comment