De staat van onroerend goed in 2022

Ondanks alle uitdagingen van 2021 behield de vastgoedmarkt in het noorden van Idaho zijn ongekende dynamiek. De huizenprijzen bleven stijgen, wat geweldig is voor verkopers, hoewel kopers nog steeds te maken kregen met hevige concurrentie voor een beperkte voorraad.

Op dit moment hebben lokale makelaars onroerend goed uit het pandemische tijdperk onder de knie, met technologieën zoals virtuele procedures, papierloze contracten en goede ouderwetse mitigatie-inspanningen om de industrie draaiende te houden. laatste val.

Er blijft onzekerheid in de vorm van verdere variaties, maar de vastgoedprognose voor 2022 blijft positief in het noorden van Idaho, ondanks nationale zorgen over inflatie, tariefwijzigingen en meer.

Kortom: Noord-Idaho is een van de meest gevraagde regio’s in het hele land, waarbij het noordwesten van het binnenland regelmatig verschillende Top 10-lijsten maakt met nationale publicaties en organisaties. Dat zal nog wel een tijdje zo blijven.

We hebben ook een sterke gemeenschap van vastgoedprofessionals in onze regio, met succesvolle evenementen zoals Parade of Homes en uitmuntend leiderschap van organisaties zoals de Coeur d’Alene Association of Real Estate Agents. Ze waren dit jaar bijzonder behulpzaam bij het verstrekken van gegevens en trends voor de buurt van de week.

De pers vertrouwt ook op agenten en leden van de gemeenschap om primeurs te geven over nieuwe vastgoedontwikkelingen, evenals updates over gevestigde en arbeiderswijken. We willen naar alle hoeken van de markt kijken, van beginnende appartementen en woningen tot luxe appartementen aan het strand van meerdere miljoenen dollars.

Het is ook de moeite waard om voor agenten te herhalen – het kwartaal van de week is een geweldige gratis tentoonstellingsmogelijkheid.

Neem contact met ons op met verhaalideeën, rekening houdend met de volgende parameters die we voor deze ruimte hanteren:

We proberen specifieke gebieden niet te herhalen binnen een jaar na hun dekking, maar u kunt nog steeds schrijven en redenen geven om erover te schrijven.

Hoewel we doorgaans niet vaker dan een of twee keer per jaar individuele makelaars in de arm nemen, zijn er veel redelijke uitzonderingen. Als je onlangs bent geïntroduceerd, ken je misschien een collega die diepgaande kennis heeft van een nieuwe ontwikkeling of opmerkelijke buurt. Help deze collega en stel voor dat hij contact opneemt met Quartier de la Semaine.

Hoewel we proberen een reeks prijzen en soorten woningen te bieden die beschikbaar zijn in een bepaalde buurt, hebben we de neiging om (vaag) de details van specifieke beschikbare woningen te vermelden.

Als een agent in een verhaal wordt geciteerd, printen we de contactgegevens van hun voorkeur onderaan elk artikel, inclusief hun telefoonnummer, e-mailadres en website. Gratis adverteren!

We proberen geen specifieke eigendomsafbeeldingen uit te voeren, hoewel er, zoals bij alles, enkele uitzonderingen zijn. We houden er echter van om foto’s te maken die niet door mij zijn gemaakt, want zelfs na 20 jaar in het vak ben ik niet zo’n fotograaf.

Neem contact op met Tyler Wilson via twilson@cdapress.com voor verhaalideeën en ontwikkelingen die u graag zou willen zien in Buurt van de Week.

Leave a Comment