6-weekse vastgoedcursus opent deur naar lucratieve carrièreverandering

Met een ongekend aantal werknemers dat hun loopbaan opnieuw onder de loep neemt, lanceert de Scottsdale Area Association of REALTORS (SAAR) op 7 februari haar aanstaande Raise The Bar pre-licentiecursus. In slechts zes weken zullen aspirant-makelaars dankzij deze vastgoedcursus worden uitgerust met de kennis en tools voor een nieuwe carrière in een van de populairste onroerendgoedmarkten van het land.

“Of je nu van loopbaan wilt veranderen of net begint, onze pre-baccalaureaatcursussen bieden de mogelijkheid voor een nieuwe start waar je je eigen baas kunt zijn en onafhankelijk kunt werken”, zegt Annalisa Moreno, Director Professional Development bij de Scottsdale Area Association . van REALTORS®, dat voor 100% eigenaar en beheerder is van Raise The Bar. “Raise The Bar is ook de beste deal in de stad – onze coachingaanpak helpt afgestudeerden om te gedijen in flexibele en lonende vastgoedcarrières. “


LEES OOK: Woningtrends om in de gaten te houden in 2022


Voor slechts $ 479 omvat Raise The Bar Real Estate School 90 uur instructie, een bijles van een uur, een cursus contractschrijven van zes uur en 30 dagen zakelijke ondersteuning na het verkrijgen van een licentie. Voltooiing van de cursus is een vereiste om het Arizona Department of Real Estate-examen af ​​te leggen.

Inschrijven kan tot 28 januari. De plaatsen zijn beperkt en gereserveerd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wat: Verhoog de lat Real Estate School Pre-licentieklasse

Wanneer: 7 februari tot 23 maart; Maandag t/m donderdag 17.30 uur tot 21.00 uur

Of: Locatie8600 | 8600 E. Anderson Dr., Scottsdale

Kosten: $ 479

Register: Bezoek scottsdalerealtors.org/rtb-pre-licensing

Ga voor meer informatie over SAAR of Raise The Bar naar scottsdalerealtors.org.

Over Raise The Bar Real Estate School

Raise The Bar Real Estate School, opgericht in 1999, is voor 100% eigendom van en wordt beheerd door de Scottsdale Area Association of REALTORS®, een 501 (c) (6) handelsvereniging zonder winstoogmerk. Naast de cursus voorafgaand aan de licentieverlening, biedt Raise The Bar een cursus voor het verlenen van licenties aan voor makelaars. Meer informatie op https://www.scottsdalerealtors.org/rtb.

Leave a Comment