1031 Crowdfunding neemt Iris Memory Care Portfolio over

1031 Crowdfunding heeft vandaag aangekondigd dat het op 22 december 2021, via haar dochteronderneming 1031 CF Properties, de Iris Memory Care Portfolio heeft verworven, een 76 units / 88 bed memory care portfolio in de Dallas-Fort Worth en Oklahoma City MSA’s.

De portefeuille is verworven namens 1031CF Portfolio 1 DST, een private plaatsingsaanbod dat tot doel heeft $ 16,85 miljoen aan aandelen op te halen van gekwalificeerde investeerders en een minimale investering van $ 25.000 heeft.

De portefeuille wordt beheerd door Iris Senior Living. De opdrachtgevers van Iris, gevestigd in Dallas, Texas, hebben meer dan 30 jaar gecombineerde vastgoedervaring, waaronder 15 jaar specifiek in de ontwikkeling en exploitatie van 20 geheugenzorgprojecten in Texas en het zuidwesten van de Verenigde Staten.

“We zijn verheugd om samen te werken met Iris Senior Living met hun achtergrond, kennis en expertise in de regio”, zegt Edward Fernandez, CEO en oprichter van 1031 Crowdfunding. “Hun unieke huisstijlmodel leent zich voor het behoud van de gezondheid, het geluk en de bewegingsvrijheid van elke bewoner. “

De portefeuille met twee panden, voltooid in 2016 en 2018, omvat vier gebouwen op meer dan zes hectare grond. Er zijn in totaal 16 ziekenhuizen binnen een straal van 10 mijl van de faciliteiten.

1031 Crowdfunding is een toonaangevend platform voor vastgoedinvesteringen voor 1031-beurzen en alternatieve investeringsvehikels met uitgestelde belasting. Ze passen diensten aan op basis van de unieke beleggingsdoelen van hun klanten en moeten hen gedurende het hele beleggingsproces verantwoordelijk houden. Neem contact op met een ervaren vertegenwoordiger bij 1031 Crowdfunding voor meer informatie over individuele investeringsbehoeften. Ga voor meer informatie over 1031 Crowdfunding naar www.1031Crowdfunding.com of bel (844) 533-1031.

(1 keer bezocht, 23 bezoeken vandaag)

Leave a Comment