Verdachte aangehouden bij dodelijke schietpartij op makelaar

Sara Trost en Raymond Wesley Reese (Facebook, NY Post)

De politie arresteerde een man op verdenking van het neerschieten van een makelaar buiten een woning in Coral Springs die ze naar verluidt had laten zien.

Raymond Wesley Reese is gearresteerd en beschuldigd van moord met voorbedachten rade in verband met de dood van Sara Trost, volgens WOFL-kanaal 35 in Orlando.

Trost, 40, zat in haar auto buiten het huis toen ze donderdag kort na 12.30 uur meerdere schotwonden opliep. Ondanks onmiddellijke medische behandeling overleed Trost ter plaatse.

De politie heeft donderdag rond 14.35 uur een man aangehouden, die later werd geïdentificeerd als Reese, 51, volgens WOFL-kanaal 35.

De politie doet onderzoek naar de omstandigheden die tot de schietpartij hebben geleid.

Een inwoner van Coral Springs uit de buurt waar het incident plaatsvond, suggereerde aan lokale media dat de schietpartij in verband kon worden gebracht met een lopend geschil tussen een uitgezette huurder en een verhuurder.

De “ontevreden” huurder geloofde dat de makelaar de eigenaar van het huis was, vertelde bewoner Donna Smith aan WPLG-Channel 10 in Miami. De officier werd “in een hinderlaag gelokt”, zei Smith.

The Daily Beast meldde dat Trost, oorspronkelijk uit Groot-Brittannië en woonachtig in Parkland, getrouwd was en één kind had. Volgens The Daily Beast was ze in Zuid-Florida haar eigen homeflipbedrijf begonnen.

In augustus stierf een vastgoedmanager in Detroit na een vluchtmisdrijf in Miami Beach. Kevin Baker, 38, stierf aan verwondingen opgelopen bij een vermeende hit-and-run, volgens een bericht op zijn Instagram-account ondertekend door zijn vrouw. Volgens Crain’s was hij directeur van Landmark Commercial Real Estate Services LLC.

Bij een ander dodelijk ongeval werd in oktober een officier in Virginia doodgeschoten door een oudere man die vervolgens het pistool op hem richtte. Soren Arn-Oelschlegel, die bij het in Suffolk gevestigde Long & Foster werkte, werd volgens WTKR 3 doodgeschoten door Albert Baglione, 84. Details van dit incident blijven ook onduidelijk, maar buren vertelden media dat Baglione het uitzicht op het huis had gekocht zonder gezien te worden en belde de volgende dag een agent om het huis terug te brengen.

[WOFL-Channel 35] – Lidia Dinkova

Leave a Comment