Vastgoedprofessional Norma Mace sluit zich aan bij haar zus Andrea Mace bij Realty One Group Prestige in Cannon Beach, Oregon | Gemeenschap

Realty One Group Prestige in Cannon Beach heeft nu een eigen Sister Act waarbij Norma Mace zich bij haar zus, Andrea Mace, voegt als de nieuwe vastgoedprofessional in de staat Oregon.

Norma Mace keerde in 2018 terug naar de noordkust om haar zoon op te voeden in dezelfde kleine stadsomgeving waar ze van hield toen ze op het strand opgroeide. Momenteel woont Norma in Manzanita en werkt ze samen met haar zus, Andrea Mace, als nieuwe toevoeging aan het Realty One Group Prestige-team.

Andrea Mace kwam in de herfst van 2020 bij Realty One Group Prestige, Cannon Beach. “Het huidige kantoor is gewoon een heel mooie ruimte, het is een geweldige plek om klanten te ontmoeten”, merkte Mace op. Het kantoor bevindt zich net boven de Wine Shack op 124 N. Hemlock Street in Suite 200 en maakt nu deel uit van het bruisende centrum van Cannon Beach.

“Ik hou van het strand en ik heb het geluk gehad dat ik het grootste deel van mijn leven op het strand heb gewoond”, zegt Andrea. “Onroerend goed is een ongelooflijk carrièrepad voor mij geweest en ik ben verheugd om mijn getalenteerde zus als nieuwe collega te hebben. “

Andrea Mace heeft een uitstekend jaar achter de rug met meer dan $ 15 miljoen aan onroerendgoedverkopen, dus dit is het perfecte moment om nog een agent voor haar bedrijf in te schakelen. “Norma en ik werken momenteel aan onze eerste co-lijst en ik twijfel er niet aan dat er in 2022 snel meer spannende projecten zullen ontstaan.”

Andrea Mace, een oud inwoner van Cannon Beach, was uitvoerend directeur van de Cannon Beach Arts Association voordat ze in 2015 haar onroerendgoedvergunning behaalde.

Norma Mace volgde een danscarrière na haar afstuderen aan de Seaside High School en de universiteit. Norma blijft ook een succesvolle choreograaf wiens studenten hebben uitgeblonken in de competitieve dansarena.

“Het is echt alsof je thuiskomt aan de noordkust na zoveel jaren weg te zijn geweest. Mijn zoon is een echt strandkind en ik ben er dol op! zei Norma.

“Onroerend goed is een opwindend nieuw bedrijf en ik ben verheugd om me bij Realty One Group Prestige te hebben gevoegd, aangezien ik omringd ben door de beste producentenagenten die oprecht om hun klanten geven, inclusief mijn zus”, voegde Norma ter afsluiting toe. “Het is een fantastische manier om het nieuwe jaar te beginnen.”

Voor meer informatie over Realty One Group Prestige in Cannon Beach, of de vastgoedmarkt aan de noordkust in het algemeen, kunt u contact opnemen met Andrea Mace op 503-440-4024 (https://andreamace.myrealtyonegroup.com) of Norma Mace op 503- 960-9149 (https://normamace.myrealtyonegroup.com).

Leave a Comment