Hudson Valley-verhaal van het jaar: onroerend goed

Dit jaar weerspiegelt meer dan alleen de eeuwige pandemie van 2020. Onroerend goed bleef het onderwerp van de dag in de Hudson Valley, wat leidde tot lokale gesprekken, wetgeving en sport (SNL’s hilarische pornofilm Zillow in februari raakte misschien iets te veel in de buurt van ons huis).

In 2021 is de door pandemie aangewakkerde razernij voor het kopen van huizen die in 2020 begon, alleen maar versneld. Stijgende huizenprijzen en recordhoge voorraden hebben een nog krappere markt gecreëerd, veel potentiële kopers opzij geschoven en zorgen over betaalbare woningen in de hele regio. De gemiddelde verkoopprijs van een eengezinswoning in Kingston is in één jaar tijd met bijna 100.000 dollar gestegen, van bijvoorbeeld 216.000 dollar in 2020 naar 312.000 dollar in 2021.

“Er is een wanhoop in het vinden van een huis, omdat het voor iemand op dit moment geen gemakkelijke taak is om een ​​huis te kopen”, zegt makelaar Angela Briante van de Briante Realty Group, die het hele graafschap bestrijkt uit Putnam. “Ze worden meestal geconfronteerd met meerdere aanbiedingen en veel contante aanbiedingen. “

Vastgoed was een groot deel van onze berichtgeving in 2021, en de reacties op die verhalen gaven aan dat het ook een prioriteit was onder lezers. Hier is een terugblik op de vastgoedscene en de beste verhalen in de Hudson Valley dit jaar.

Millennials bevroren uit een hete markt

Jessica Mann, 32, huurde met haar partner in Stone Ridge terwijl ze op zoek waren naar een huis om te kopen in Ulster County.

Met dank aan Jessica Mann

Het proces van het kopen van een huis is al ontmoedigend genoeg. Maar voor millennials, die op dit moment zowel de grootste generatie zijn als het hoogste percentage nieuwe huizenkopers, leek het pad naar eigenwoningbezit ongelooflijk onbereikbaar, vooral in de Hudson Valley, waar Hudson en Kingston vorig jaar metrostations werden. de grootste toestroom van verhuizingen ervaren op het platteland.

“Ik weet het aantal niet meer”, zei Elizabeth Carey over het aantal keren dat zij en haar partner Zac, 33, hebben geboden op een vraagprijs voor huizen tussen $ 175.000 en $ 200.000, maar verre van concurrerend waren. “Het moeten acht of negen aanbiedingen zijn geweest en elk werd afgewezen.”


Betaalbare woonruimte is moeilijk te vinden

Peter Finken, Heidi Washburn en Angelina Sotz Choc (L tot R) hadden allemaal moeite om betaalbare huurwoningen te vinden in de gebieden Kingston en Woodstock.

Peter Finken, Heidi Washburn en Angelina Sotz Choc (L tot R) hadden allemaal moeite om betaalbare huurwoningen te vinden in de gebieden Kingston en Woodstock.

Lisa phillips

Hier een huis kopen is moeilijk. Het vinden van betaalbare huurwoningen wordt er niet eenvoudiger op. Drie bewoners in verschillende stadia van hun leven deelden hun individuele strijd om betaalbare huurwoningen te vinden in Kingston en Woodstock (hierboven) tijdens een gespannen vastgoedmarkt.

Ondertussen hebben recordbrekende leegstandspercentages in Dutchess County de huurmarkt daar gecomprimeerd, en verschillende steden – van Hudson tot New Paltz tot Newburgh – hebben de zogenaamde Good Cause-ontruimingswetten onderzocht om de huurders te beschermen tegen onrechtvaardige ontworteling.

En senior huurders van Pine Plains hebben te horen gekregen dat ze hun huur voor $ 300.000 moeten kopen of deze winter moeten verhuizen, zodat het resort kan uitbreiden. “De dochter van een van de huurders … was gewoon buiten zichzelf omdat haar vader, die 85 was, net deze brief had ontvangen waarin stond dat hij 90 dagen de tijd had om zijn huis tegen een echt belachelijke prijs te kopen, of hij moest gaan”, zei Darrah Cloud, de supervisor van Pine Plains Town.


Steden proberen Airbnbs, kortetermijnverhuur te beperken

Moderne hut in Upstate, Red Hook, New York: zie hier de lijst.  De stad Red Hook onderzoekt een licentiesysteem waarmee huiseigenaren hun eigendommen kunnen aanbieden op sites voor kortetermijnverhuur, zoals Airbnb.

Moderne hut in de staat, Red Hook, New York: Zie hier de lijst.

De stad Red Hook onderzoekt een licentiesysteem waarmee huiseigenaren hun eigendommen kunnen aanbieden op sites voor kortetermijnverhuur, zoals Airbnb.

Airbnb

Red Hook heeft zich dit jaar aangesloten bij andere steden in de Hudson Valley om juridische opties te onderzoeken om kortetermijnverhuur zoals Airbnbs te beperken en te reguleren, voornamelijk in een poging om de woningvoorraad betaalbaar te houden en het hele jaar door bewoond te houden. Woodstock stemde dit jaar voor een moratorium op nieuwe Airbnbs; de stad had al vergunningen nodig en beperkt het aantal beschikbare vergunningen. Het dorp Rhinebeck, de stad Milaan en anderen in de regio overwegen of hebben soortgelijke vergunningseisen en voorschriften ingevoerd.

“Ik denk niet dat kortetermijnverhuur het totale probleem is”, zei Bill McKenna, supervisor van Woodstock Town. ‘Maar ik denk dat het een probleem verergert dat we al heel lang in Woodstock hebben – het haalt betaalbare huurwoningen van de markt.


Nieuwe ontwikkelingen

Een nieuwe hoofdstraat in Brewster - hier voorgesteld in architecturale weergaven die door het dorp worden gedeeld - zou erop gericht zijn New Yorkse forensen aan te trekken.

Een nieuwe hoofdstraat in Brewster – hier voorgesteld in architecturale weergaven die door het dorp worden gedeeld – zou erop gericht zijn New Yorkse forensen aan te trekken.

Tecton Architecten

Vastgoed ging niet alleen over eengezinswoningen. Dit jaar zijn er veel grootschalige ontwikkelingen aangekondigd – voor huisvesting, horeca en industrie – en op sommige plaatsen is er verzet geboden door de lokale bevolking. Een groep inwoners van de Catskills-gemeenschap van Durham klaagt de stad aan voor een vastgoedontwikkelingsproject, terwijl sommige inwoners van de stad Dover vechten tegen een hotelontwikkelingsproject op een 250 hectare grote boerderij waarvan zij denken dat het schadelijk kan zijn voor het milieu.

De inwoners van Millbrook zijn er ondertussen in geslaagd om de inspanningen van een restauranthouder in New York City om van Migdale Castle een luxe resort te maken, te onderdrukken.

De aankondiging van de nieuwe iPark 87 in de buurt van Kingston in december is de laatste poging van ontwikkelaar National Resources om miljoenen vierkante meter aan voormalige bedrijvenparken in Hudson Valley om te vormen tot centra van de toekomst, van filmstudio’s in Fishkill tot de oprichting van een dorp in de buitenwijken van Brewster. (boven).


Hot house trends

Deze opslagschuur van 1500 vierkante meter in de Hudson Valley, ontworpen door Worrell Yeung, is een donker, eigentijds klatergoud voor de traditionele structuren van het pand en het gebied.

Deze opslagschuur van 1500 vierkante meter in de Hudson Valley, ontworpen door Worrell Yeung, is een donker, eigentijds klatergoud voor de traditionele structuren van het pand en het gebied.

Magda Biernat

Witte boerderijen waren ooit wijdverbreid in het landelijke landschap van de Hudson Valley, maar tegen 2021 zijn zwartgeverfde huizen en bedrijven de nieuwe norm geworden. “Er was iets opvallends nodig omdat het zich in een open landschap bevindt, en ik wist dat een donkere kleur er mooi uit zou zien in een open omgeving”, zegt Amanda Pays, interieurontwerper en echtgenote van acteur Corbin Bernsen, die ervoor koos om hun huis in Germantown in Benjamin Moore te schilderen. . Deep River om een ​​humeurige sfeer te creëren.

Menigten uit LA en andere inwoners van de westkust zijn dit jaar in toenemende mate naar de Hudson-vallei gekomen om te ontsnappen aan bosbranden en op zoek naar het plattelandsleven, hebben makelaars gemeld. “De 415, 310, 213” [telephone] uitwisselingen – iets meer dan de helft van mijn kopers komt nu van de westkust, “zei Dale Stewart, makelaar in onroerend goed.

En om een ​​beroep te doen op een veranderende stijl van huizenkopers in de Hudson Valley, hebben enkele nieuwe ontwikkelaars geprobeerd landhuizen hier te moderniseren om tegemoet te komen aan de in New York gevestigde huizenjagers. Vaarwel dakspanen, hallo raammuren.


Ontsnapping uit onroerend goed

Een 10-hectare groot eiland en het paar door Frank Lloyd Wright ontworpen huizen staan ​​op de lijst voor bijna $ 10 miljoen.

Een 10-hectare groot eiland en het paar door Frank Lloyd Wright ontworpen huizen staan ​​op de lijst voor bijna $ 10 miljoen.

Met dank aan Douglas Elliman Real Estate

De luxe advertenties hebben een brede belangstelling van lezers gewekt, of het nu gaat om een ​​popsterrenmotel uit de jaren 80 dat te koop staat, het landgoed Catskills van een beroemde acteur of een privé-eiland met twee huizen, geïnspireerd door de iconische Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright (hierboven).

Hier zijn nog een paar spetterende lijsten die lezers in een pandemiejaar een noodluik voor transport boden:

Leave a Comment