Houston’s beste vastgoedverhalen in 2021 openen deuren naar chique paleizen

Als stad in een moeras dat is gesticht door speculanten, maakt het bijhouden van de laatste vastgoedtransacties deel uit van Houston’s maatschappelijke DNA. Na een relatief rustig 2020, was dit jaar rijk aan vuurwerk.

Of het nu het huis is van een steratleet op de markt of de nieuwste baanbrekende ontwikkeling voor gemengd gebruik, lezers konden het niet laten om in alle sappige details te duiken. In een jaar waarin de lage rente veel mensen ertoe aanzette een hypotheek af te sluiten, trok ook onze serie voor starters op de woning veel aandacht.

Elders hebben we burgertrots getoond in onze snelgroeiende buitenwijken en verwonderden we ons over een van de meest exclusieve herenhuizen van River Oaks. Laten we de plannen van Shipley Do-Nuts niet vergeten om eersteklas drive-thru naar het groeiende East End te brengen.

Zonder verder oponthoud, hier zijn de 10 meest populaire vastgoedverhalen van het jaar:

1. Piney Point-thuisraketten van het superkoppel uit Houston komen op de markt voor $ 3 miljoen. Het weelderige huis van Rocket-legende Mario Elie en tv-presentator Gina Gaston bood zes slaapkamers, chique appartementen, een eilandkeuken die uitkomt op een ontbijtruimte, een studeerkamer en een bar met gootsteen en een bureau met panelen.

2. Voormalig Houston Texans-ster gooit Memorial herenhuis op de markt voor $ 8,45 miljoen. Het huis met vijf slaapkamers heeft een totaal van 1,42 hectare en 13.000 voet leefruimte en beschikt over spectaculaire trappen, gewelfde plafonds en zichtbare balken.

3. Enorme nieuwe gemeenschap gepland door een meester baant de weg voor West Houston. Na voltooiing zal de ontwikkeling bestaan ​​uit 7.000 woningen die uiteindelijk zo’n 26.000 bewoners zullen huisvesten.

4. De buitenwijk van Houston tilt het dak op met een van de grootste vastgoedhausses van het land. Volgens gegevens van het US Census Bureau is Fort Bend County de afgelopen tien jaar met 41 procent (80.880 nieuwe woningen) gegroeid.

5. 6 betaalbare Houston-buurten voor starters op de woningmarkt in 2021. Een lokale expert deelde zijn keuzes voor betaalbare buurten die geschikt zijn voor nieuwe kopers.

6. Luxe nieuwe ontwikkeling aan het water vaart naar het warmste eiland Galveston. Verwacht 70 luxe appartementen met twee, drie en vier slaapkamers, variërend van 1.200 tot meer dan 3.000 vierkante meter, plus tal van luxe voorzieningen.

zeven. Royal River Oaks Palace gebouwd voor Saoedische prins verblindt markt van $ 18 miljoen. De makelaar beschreef het huis met drie verdiepingen en 10 slaapkamers als “een uiterst zeldzame kans in het hart van River Oaks, en iets dat echt niet kan worden gereproduceerd met deze kwaliteit van materialen.”

8. De favoriete donutwinkel van Houston zet nieuw hoofdkantoor in in vertrouwde ruimte. Het gebouw zal ook een vlaggenschip-donutwinkel huisvesten met een overdekte drive-thru die klanten een overzicht geeft van de activiteiten van de faciliteit.

9. Fort Bend zet de toon voor meer huisvesting en handel met massale nieuwbouw. In totaal beslaan de drie fasen ongeveer 180 acres en 1 miljoen vierkante voet, wat Fort Bend Town Square positioneert als een van de beste winkelbestemmingen in de stad Missouri.

tien. Spelveranderende ontwikkeling voor gemengd gebruik aan het water stroomt door het centrum van East. Volgens de cijfers zal East River 1 miljoen vierkante meter aan nieuwbouw omvatten, verspreid over 60 stadsblokken en 20 jaar meegaan.

Leave a Comment