Hoe u uw geld kunt verdubbelen door te investeren in onroerend goed in 2022

Je geld verdubbelen is niet zo moeilijk als het klinkt, zeker niet in de huidige markt. Onroerend goed kan een geweldige manier zijn om uw geld te verdubbelen, aangezien er een breed scala aan investeringsopties is om aan deel te nemen, afhankelijk van hoeveel kapitaal en tijd u beschikbaar heeft.

Als u uw beleggingsportefeuille in 2022 een vliegende start wilt geven, zijn hier vijf manieren om uw geld te verdubbelen door in onroerend goed te beleggen.

1. Investeren in Real Estate Investment Trusts (REIT’s)

REIT’s zijn een van de gemakkelijkste manieren om in onroerend goed te beleggen, omdat ze gemakkelijk kunnen worden verhandeld via een effectenrekening, net als een traditioneel aandeel. Ze kunnen snel worden verkocht om contant geld terug te krijgen, goede dividendrendementen te bieden en toegang te bieden tot onroerend goed van hoge kwaliteit zonder dat u zelf onroerend goed hoeft te bezitten of actief te beheren.

Bron afbeelding: Getty Images.

Er zijn meer dan 200 verschillende beursgenoteerde REIT’s waarin kan worden geïnvesteerd in een breed scala aan activaklassen voor commercieel en residentieel vastgoed. Aangezien bedrijven kunnen handelen van minder dan $ 10 tot honderden dollars per aandeel, kunnen beleggers zo veel of zo weinig kopen als ze willen, afhankelijk van hun investeringsbudget.

Houd er rekening mee dat om uw geld te verdubbelen, het belangrijk is dat u de juiste REIT’s in groeiende industrieën onderzoekt. Hier is een blik op drie REIT’s die uw geld in 2021 zouden hebben verdubbeld.

2. Groothandel in goederen

Groothandel in onroerend goed is een actieve investeringsstrategie waarbij u verkoopt aan eigenaren buiten de markt die onderhandelen om hun onroerend goed tegen een gereduceerde prijs te kopen. Nadat u het onroerend goed hebt gecontracteerd, wijst u het contract toe aan een derde partij voor een hogere prijs of ontvangt u een commissie over het verschil.

Als belegger handelde ik in onroerendgoed- en hypotheektickets en verdiende ik tweecijferige groothandelskosten voor mijn tijd en marketinginspanningen, meer dan een verdubbeling van mijn initiële investering. Rekening houdend met uw marketingkosten voor potentiële verkopers, verwacht u een paar duizend dollar uit te geven. Maar een enkele transactie kan $ 10.000 of meer opleveren, waardoor het een super levensvatbare en winstgevende manier is om uw geld te verdubbelen.

Te huur bord voor het huis.

Bron afbeelding: Getty Images.

3. Koop een huurwoning

Verhuur van onroerend goed kan een zeer lucratieve investering in onroerend goed zijn. Ze bieden niet alleen een passief inkomen door middel van huurcashflow, maar ze brengen ook belastingvoordelen en waarderingspotentieel met zich mee. In 2021 stegen de woningen met gemiddeld 19% over een jaar. Dat is nauwelijks bijna het dubbele, maar gezien de waardering over 10, 20 of 30 jaar, is het niet ongebruikelijk dat een investering in de loop van de tijd verdubbelt.

4. Een eigendom renoveren

In onze bloeiende vastgoedmarkt hoeft u niet veel te doen om de waarde van een onroerend goed te zien stijgen. Maar als je een woning koopt die gerepareerd moet worden met korting en enkele verbeteringen aanbrengt om waarde toe te voegen, dan zie je de vastgoedwaarde echt stijgen. En als u private equity of hard-money-leningen gebruikt, kunnen deze investeringen uw geld gemakkelijk verdubbelen. Het veranderen van onroerend goed is niet zo eenvoudig als de meeste thuisnetwerkshows suggereren, maar als u weet wat u doet, kan het een geweldige manier zijn om in onroerend goed te investeren.

5. Begin met beleggen

Geld verdubbelt niet alleen – je moet het geld actief aan het werk zetten om $ 100 om te zetten in $ 200. Dus de belangrijkste stap is gewoon om te beginnen. Met voldoende tijd zullen de meeste investeringen zichzelf verdubbelen.

Zorg ervoor dat u wat geld opzij zet om te investeren, wat hopelijk zal bijdragen aan andere pensioensparen. Als u wilt, zijn er pensioenrekeningen zoals een zelfgestuurde IRA waarmee u via een pensioenplan in onroerend goed kunt investeren. Het kan u het beste van twee werelden bieden als u zich wilt uitbreiden naar onroerend goed.

Leave a Comment