De 10 duurste onroerendgoeddeals voor beroemdheden van 2021

Ellen DeGeneres en Portia de Rossi, $ 55 miljoen

Aan het einde van de zomer verkochten DeGeneres en de Rossi hun duurste pand voor $ 55 miljoen, een landgoed in Kaap-Hollandse stijl in Montecito dat ze een jaar eerder kochten voor $ 49 miljoen. Het landgoed van 4,3 hectare beschikt over vijf gebouwen, waaronder een hoofdgebouw van 9000 vierkante meter en een schuur ontworpen door de beroemde architect Tom Kundig.

Kanye West, $ 57,3 miljoen

Het is geen geheim dat Kanye West een fan is van extreem minimalisme, en het Malibu-huis dat hij afgelopen september voor 57,3 miljoen dollar kocht, past perfect bij hem. Ontworpen door Tadao Ando, ​​het huis van 3.665 vierkante meter, volledig gemaakt van beton en glas van binnen en van buiten, beschikt over vier slaapkamers en vier en een halve badkamer.

Braun-scooter, $ 65 miljoen

De manager van popster Scooter Braun brak in september een record in Brentwood met de aankoop van een moderne boerderij van 65 miljoen dollar, de duurste deal tot nu toe in het West End van LA. Het eenvoudige vierkante ontwerp en het natuurlijke kleurenpalet van het 19.000 vierkante meter grote huis zorgen ervoor dat de ruimte ondanks zijn uitgestrektheid rustig aanvoelt.

In het weekend $ 70 miljoen

We weten niet hoe The Weeknd van plan is hun nieuwe notitieboekje te versieren, maar hij bedacht deze strakke oranje woonkamer.

Foto: Berlyn Photography 2021 / Courtesy The Beverly Hills Estates

De aankoop door The Weeknd van een eigentijds Bel Air-herenhuis van 70 miljoen dollar is dit jaar een van de duurste deals in LA. Op het landgoed van ongeveer 33.000 vierkante meter wordt elke vierkante centimeter goed gebruikt: het heeft een fitnessruimte, een sauna, een bioscoop, twee zwembaden en talloze andere voorzieningen. Het huis onderging een ingrijpende renovatie voordat de muzikant het kocht, waardoor het volledig gemoderniseerd bleef met prachtig marmer en kamerhoge glazen dia’s voor een naadloos binnen-buitenleven. (Branden en Rayni Williams van The Beverly Hills Estates vertegenwoordigden de verkoper, terwijl Angel Salvador van The Beverly Hills Estates de koper vertegenwoordigde.)

Jeff Bezos, $ 78 miljoen

In een nogal mysterieuze off-market deal kochten Amazon-oprichter Jeff Bezos en zijn partner Lauren Sanchez in juni 14 hectare grond op het eiland Maui in Hawaï. Hoewel de officiële prijs die Bezos voor het onroerend goed heeft betaald onbekend is, schatten lokale vastgoedexperts deze op ongeveer $ 78 miljoen. De vele gebouwen op het land omvatten een hoofdgebouw van 4.500 vierkante meter en een gastenverblijf van 1.700 vierkante meter, beide in Hawaiiaanse plantagestijl.

Calvin Klein, $ 85 miljoen

Na 34 jaar met zijn huis in East Hampton, verkocht modemagnaat Calvin Klein het landgoed van 8,4 hectare in juli voor $ 85 miljoen, $ 81,4 miljoen meer dan waar hij voor had betaald. De plaats in 1987. Een echt historisch landgoed in Hamptons, het 19e-eeuwse huis is ontworpen door dezelfde architect als Gray Gardens. De verkoop omvatte niet alleen het landgoed, dat een door de Klein toegevoegd hoofdgebouw, botenhuis en zwembad omvat, maar ook een aangrenzende waardevolle strook land.

Leave a Comment