Colombiaans onroerendgoedplatform stelt gebruikers in staat onroerend goed te verwerven met Bitcoin – Bitcoin News

Op een Colombiaans onroerendgoedplatform kunnen gebruikers nu onroerend goed kopen met Bitcoin. Het platform, genaamd La Haus, promoot bitcoin-betalingen voor een nieuw vastgoedproject in Santa Marta, genaamd Natura City. Dit is een uitbreiding van het platform, dat al een dergelijke dienst in Mexico heeft geïmplementeerd.

Het Haus staat Colombiaanse burgers toe om onroerend goed te kopen met Bitcoin

Een Colombiaans onroerendgoedplatform, La Haus, stelt bitcoin-investeerders in staat om rechtstreeks onroerend goed te kopen met de cryptocurrency. Om dit initiatief in het land te lanceren, presenteert het platform een ​​nieuw woonproject in een exclusief gebied van Santa Marta, genaamd Natura City. De locatie ligt op minder dan 200 meter van de Colombiaanse stranden en de bouw van het resort zal naar verwachting in 2025 worden voltooid.

Haus werkt voor deze taak samen met de OpenNode-betalingsprocessor en stelt gebruikers in staat om voor eigendommen te betalen via Lightning Network of on-chain, afhankelijk van de behoeften van de koper. De koper kan 100% in bitcoin betalen, of gewoon een deel van het totaal in BTC betalen en het resterende bedrag via traditionele kanalen betalen. Elk appartement heeft een waarde van ongeveer 2,19 bitcoins of 400 miljoen Colombiaanse peso’s.

Uitbreiding van Mexico

Dit is niet de eerste keer dat La Haus betrokken is bij cryptocurrency-betalingen in de branche. Eerder dit jaar, in november, begon het bedrijf bitcoin-betalingen te accepteren voor een onderverdeling in Playa del Carmen, Mexico. La Haus had destijds aangegeven van plan te zijn deze betalingsmogelijkheid uit te breiden naar alle panden die op haar platform staan ​​vermeld.

Over de evolutie van het accepteren van bitcoin-betalingen zei La Haus President en mede-oprichter Rodrigo Sanchez-Rios:

Wij geloven dat Bitcoin de reservevaluta van de toekomst zal zijn. Kortom, we zijn een technologiebedrijf. Het is voor ons vanzelfsprekend om pioniers te zijn met deze technologie.

De kwestie van bitcoin als betaalmiddel voor vastgoedbedrijven kan echter complex zijn vanwege regelgeving. In de Verenigde Staten kan bitcoin als eigendom worden beschouwd, dus elk inkomen of verlies dat voortvloeit uit de verkoop van het actief is onderworpen aan vermogenswinstbelasting. Crypto-aankopen van onroerend goed gaan echter door, zoals de aankoop van een appartement in Venezuela met een stablecoin-bijlage.

Wat vindt u van het feit dat La Haus bitcoin-betalingen accepteert voor onroerend goed in Colombia? Vertel het ons in de comments hieronder.

sergio@bitcoin.com '

Sergio Goschenko

Sergio is een in Venezuela gevestigde cryptocurrency-journalist. Hij beschrijft zichzelf als laat in het spel en betrad de cryptosfeer toen de prijsstijging plaatsvond in december 2017. Met een achtergrond in computertechniek, woonachtig in Venezuela en beïnvloed door de cryptocurrency-boom op sociaal niveau, biedt het een ander gezichtspunt . over het succes van crypto en hoe het de niet-gebankte en achtergestelde helpt.

Afbeeldingscredits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Waarschuwing: Dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden. Dit is geen direct aanbod of een uitnodiging tot het doen van een aanbod om te kopen of verkopen, noch een aanbeveling of goedkeuring van een product, dienst of bedrijf. Bitcoin.com geeft geen investerings-, belasting-, juridisch of boekhoudkundig advies. Noch het bedrijf, noch de auteur is verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt of beweerdelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud, goed of dienst genoemd in dit artikel.

Leave a Comment