Brooklyn’s 10 beste makelaarskantoren per makelaarspersoneel

Van links naar rechts: Robert Reffkin, CEO van Compass; Pamela Liebman, CEO van Corcoran; Howard Lorber, uitvoerend voorzitter, Douglas Elliman (Getty Images, iStock / Foto-illustratie door Steven Dilakian voor The Real Deal)

Het volgende is een overzicht van een van de honderden datasets die beschikbaar zullen zijn op: TRD Pro – de enkele vastgoedterminal die u alle data en marktinformatie verschaft die u nodig heeft.

De eeuwige strijd om marktaandeel onder de beste beursvennootschappen van Manhattan strekt zich uit van de East River tot Brooklyn, waar een ander bedrijf bovenaan de tafel staat.

Terwijl kopers de huizenmarkt van de stad nieuw leven inblazen, dreef de vraag naar eengezinswoningen in Brooklyn de prijzen op en daalden de voorraden.

Uit een StreetEasy-onderzoek van november waarin werd gekeken naar het aantal dagen dat advertenties op de markt bleven en naar de relatie tussen verkoopprijzen en advertentieprijzen, naast andere factoren, bleek dat de gemeente negen van de 10 populairste markten in de stad bevat.

“Het is absoluut een gek jaar geweest”, zei Garrett Derderian van Serhant, nadat uit een marktrapport van september bleek dat het verkoopvolume van herenhuizen in Brooklyn met 42% toenam ten opzichte van het voorgaande jaar.

Het echte werk analyseerde de licentiegegevens van agenten van het New York State Department om te bepalen welke beursvennootschappen het grootste leger agenten hebben die profiteren van de snelgroeiende markt.

Onderstaande gegevens geven een overzicht van het bemiddelingspersoneel per 15 december:

In tegenstelling tot Manhattan is Corcoran, niet Compass, de koning van Kings County.

Het bedrijf heeft 557 agenten in de gemeente, bijna het dubbele van de 282 van Compass, en staat daarmee op de tweede plaats. Het kantoor van Corcoran in Brooklyn Heights, dat ongeveer 130 agenten telt, kreeg in juni een nieuwe leider, toen salesmanager Garret Lepaw na Douglas Elliman in juni terugkeerde naar de makelaardij.

Compass verloor in september de in Brooklyn gevestigde agent Tricia Lee, een voormalig brokerage Rookie of the Year, en twee van haar team aan het gelijknamige bedrijf van de beroemde broker Ryan Serhant.

‘Ze is het gezicht van de luxe van Brooklyn,’ zei Serhant destijds.

Trailing Compass is Douglas Elliman, die 236 agenten in de gemeente heeft. Brown Harris Stevens, Ideal Properties Group en eXp Realty ronden de top zes af met respectievelijk 168, 155 en 152 agenten.

Leave a Comment