Austin’s beste vastgoedverhalen in 2021: stijgende prijzen, bloeiende buitenwijken

EditorOpmerking : Nu 2021 ten einde loopt, blikken we terug op de grootste krantenkoppen van het jaar, te beginnen met Austin.hot topics: vastgoed. Onze 10 beste vastgoedverhalen van 2021 schetsen een beeld van een steeds competitievere – en innovatievere – markt, met stijgende prijzen, kleine huizen, voorstedelijke groei en zelfs reality-tv-sterren die verschijnen. .

1. Austin is verrassend genoeg niet de favoriete stad van Texas voor nieuwe inwoners tijdens de pandemie. Een rapport van Redfin in februari zei dat niet Austin, maar Dallas de meeste nieuwkomers naar Texas trok.

2. De gemeenschap van New South Austin opent de deuren van tiny homes voor $ 1.500 per maand. Het levensonderhoud van een klein huis kost minder met deze verhuur in Zuid-Austin.

3. 6 betaalbare buurten in Austin voor nieuwe huizenkopers in 2021. In de gekke vastgoedmarkt van Austin heeft een nieuwe koper een vertrouwde gids nodig. De meeste van deze buurten liggen binnen de stadsgrenzen en combineren de begeerde levensstijl van Austin met een goed rendement op de investering.

4. Austin’s vastgoedmarkt breekt records nu de mediaanprijs $ 500.000 nadert. In maart was de mediane huizenprijs van de stad die voor het eerst de $ 500.000 naderde, groot nieuws. In juni was dat cijfer opgelopen tot 575.000 dollar.

5. Een nieuw project van $ 3 miljard in Austin’s “tweede centrum” is officieel van start gegaan. Austin’s “tweede centrum” zal veel groter worden na de recente lancering van Uptown ATX in de buurt van The Domain.

6. Het smetteloze huis aan het meer van Austin wordt verkocht voor de hoogste prijs in de geschiedenis. Agenten van Engel & Völkers zeiden dat het landgoed, voorheen genoteerd op $ 38,9 miljoen, de hoogste prijs ooit bereikte voor woningen in Austin.

7. De bloeiende buitenwijk van Austin is uitgeroepen tot een van de beste plaatsen om te verhuizen in 2021. Een ding is zeker, de buitenwijk van Austin had een tijd in 2021, en dat geldt ook voor Leander, die werd beschouwd als een van de top 10 plaatsen om te verhuizen in de Verenigde Staten

8. Luxe vastgoedbedrijf verhuist naar Austin met Bravo-sterren Miljoen dollar lijst. In april werd aangekondigd dat de drie reality-tv-sterren naar Texas zouden komen als onderdeel van de uitbreiding van Douglas Elliman Real Estate naar de Lone Star State.

9. De snelgroeiende buitenwijk Austin heeft een nieuwbouwproject met 1.600 woningen. De nieuwe geplande gemeenschap zal wortel schieten in Liberty Hill, waar de bevolking sterk groeit.

10. Ontwikkelaars leggen de eerste stenen voor een ‘stedelijk dorp’ van 138 hectare in een buitenwijk van Austin. Er zullen restaurants, winkels en nieuwe woningen zijn, maar ook hectares parken en paden voor een “gezonde levensstijl”.

Leave a Comment