Wat vinylplaten, graan en vastgoedsoftware gemeen hebben

Ik heb geen bewijs, maar ik ben er vrij zeker van dat mijn eerste huisbaas in New York City een gepensioneerde bridgetrol was die een gebouw in Bed Stuy kocht. Hij kon niet langer eisen dat voorbijgangers een puzzel oplossen om langs hem te komen. Hij accepteerde alleen cheques (geen directe storting of QuickPays) in een kluis die hij alleen op de eerste van de maand in de gang van het gebouw had achtergelaten. En de doos was Nooit. In. De. Zelfde. Plaats. Zijn redenering, ontdekte ik later, was dat geen dief de kluis kon stelen als hij niet wist waar hij moest kijken.

Uiteindelijk was mijn voormalige huisbaas zo paranoïde over elektronische betalingen of welke nuttige beheertechnologie dan ook waar zijn huurders last van hadden. Toegegeven, mijn voormalige eigenaar van een bridgetroll was absoluut een uitbijter, en gelukkig heeft hij nooit commerciële gebouwen beheerd. Maar ik kan me voorstellen dat ik het veel gemakkelijker had gehad als hij me een app of webportaal had aangeboden waar ik mijn huur direct (zonder speurtocht) kon betalen, zoals veel commerciële vastgoedbeheerders nu doen. Maar de meeste gebouweigenaren of vastgoedbeheerders die ze aanbieden, ontwikkelen en programmeren ze niet zelf, maar gebruiken white label software.

De vinylgrens

Er zit een interessant verhaal achter het white label-concept: in het tijdperk van disco, pre-artwork, werden promotionele exemplaren van platen in een witte hoes uitgedeeld aan de pers en radiostations om interesse in de media te wekken consumenten, zodat de fabrikant kan beter anticiperen op de juiste hoeveelheid. van dit record te doen. Deze marketingstrategie creëerde een fenomeen van exclusiviteit: alleen de beroemdste discjockeys zouden toegang hebben tot deze blanco testschijven, waardoor ze uiteindelijk meer zouden worden gepromoot dan het eindproduct met de albumhoes. En zo zijn we aan de term “white label” gekomen.

“White label” werd uiteindelijk een term voor de geautoriseerde replicatie en rebranding van een bestaand product. Net als het blanco label impliceert de naam een ​​onbeschreven blad dat kan worden gevuld met het eigen merk van de handelaar. White label-producten omvatten producten zoals merkproducten voor kruidenierswaren (zoals Wal-Mart’s “Rice Crispers”-versie van Rice Krispies of Kroger’s “Toasted Oats”-versie van Cheerios) of producten waarop het gemakkelijk is om een ​​label in te sluiten, zoals roestvrij staal bidons of draagtassen.

White label software is echter een ander verhaal. Net zoals een ontwerp op een fysiek product slaat, is white label-software software die een bedrijf koopt van een serviceprovider en die het vervolgens kan hernoemen als zijn eigen product, waardoor het zijn diensten in het digitale rijk kan personaliseren. Uw logo, kleurenschema, bedrijfsnaam, etc. Uiteindelijk zal de gebruiker niet kunnen zien dat het niet je eigen taak is. Hierdoor kan de ondernemer zich concentreren op het uitbreiden en onderhouden van zijn portfolio. Daarom zien vastgoedbeheerders white label software als een aantrekkelijke oplossing.

De meeste whitelabel-software is afkomstig van SaaS-bedrijven (Software as a Service) die de rechten op hun software leasen of een maandelijks bedrag in rekening brengen. Het white label is gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk, maar bovenal een kans voor een commercieel vastgoedontwikkelaar om zijn merk te presenteren. Commerciële vastgoedbedrijven weten dat een sterk persoonlijk merk makelaarskantoren kan helpen een constante stroom van klanten te behouden en tegelijkertijd hun professionele geloofwaardigheid te verbeteren. Daarom gebruiken ze vaak white label-software om hun beheerdiensten te stroomlijnen en voor de consument om rechtstreeks contact met hen op te nemen, en niet met de software-uitgever.

Verdienstelijke huurder

Een goede huurderservaring wordt versterkt door een herinvestering in het pand en de voorzieningen. Investeer in onderhoud om het gebouw veilig en functioneel te houden, en huurders zullen eerder geneigd zijn hun huurcontracten te verlengen. Hetzelfde geldt voor bouwapparatuur, en wat is vastgoedbeheersoftware anders dan aantrekkelijke apparatuur?

Proptech-bedrijven besteden hun tijd aan het verbinden met huurders via hun smartphones in een steeds mobielere wereld. De echte stok achter de deur voor een optimale huurderservaring is echt smartphone-toegangscontrole. Hoewel huurders misschien een mok met de “Waarom”-tag leuk vinden, willen ze gewoon een alles-in-één webportaal of app. “In het ideale geval zouden deze platforms de individualiteit van gebouwen moeten ondersteunen”, zegt Gabby McMillan, CEO en mede-oprichter van Equiem. Aangezien white label-software meestal volledig aanpasbaar is, is het logisch dat het steeds vaker voorkomt in de arena voor vastgoedbeheer.

De luxe om op één plek toegang te krijgen tot gebouwvoorzieningen, zoals het betalen van huur of het aanvragen van onderhoud, wordt nu de norm. Hetzelfde kan gezegd worden voor eigenaren van gebouwen en vastgoedbeheerders die reclame willen maken voor een beschikbare woning, de markthuur willen schatten en achtergrondcontroles willen uitvoeren op potentiële huurders, allemaal met dezelfde end-to-end-oplossing. Maar wie echt twee stappen vooruit denkt, begrijpt ook het belangrijkste kenmerk van white label software: branding.

“Vroeger was een commercieel gebouw geen mainstream merk, maar dat is tegenwoordig duidelijk niet het geval”, zegt Phil Mobley, directeur van US Occupier Insight bij Avison Young. We beginnen te begrijpen dat gebouwen niet langer passieve activa zijn, maar actieve bijdragen aan de huurderservaring. Volgens de logica van Mobley is de huurderservaring een merkervaring voor de verhuurportefeuille.

Zie ook

Branding is wat een bedrijf draagt. Met white label-software voor vastgoedbeheer kunnen vastgoedbeheerders professioneel ontwikkelde software uitbesteden die ze als hun eigen kunnen bestempelen. En net als merkloze granen komen white label-producten van dezelfde fabrikanten als bekende merken, wat betekent dat white label-producten net zo goed zijn als erkende merken. Bijna elke keer zien klanten het verschil niet.

Beste schapmarkering

Een andere reden waarom white label-software nuttig is voor eigenaren van gebouwen en vastgoedbeheerders, is dat de software schaalbaar is naarmate de portefeuille groeit naarmate verschillende gebouwen verschillende uitrustingen en andere bouwoplossingen bieden. Als je bedenkt waarom vastgoedbeheerders white label-software willen, is het om een ​​merk te creëren van een wenselijke plek om te werken of te wonen. Afhankelijk van de ontwikkelaar kan de gebouweigenaar of vastgoedbeheerder software white labelen zonder te verzanden in productontwikkeling en productieactiviteiten.

Het witte label kwam om aan te geven dat zijn merkteken de afwezigheid van een merkteken was. Een leeg vel waar een albumhoes hoort te zitten. Elke vinyl “test” plaat met een white label was vaak uniek in zijn soort, wat de hype voor één inspireerde. In het digitale landschap is de beste manier om de huurderservaring te personaliseren het gebruik van een mobiele app, maar de meeste mensen die vastgoedbeheersoftware nodig hebben, zijn niet op zoek naar hun eigen planning.

De overgrote meerderheid van de huurders wil iets gemakkelijks, ongeacht de digitale verpakking (misschien is dat de reden waarom white label granen meer in trek zijn dan merkgranen). De beste huurderservaring is er een die op maat is gemaakt voor de behoeften en verwachtingen van de huurder voor het specifieke gebouw waarin ze zich bevinden. Zoals McMillan zegt: “Elk gebouw is een sneeuwvlok”, en dat is precies de reden waarom eigenaren van gebouwen en vastgoedbeheerders vastgoedbeheersoftware willen die hun individualiteit weerspiegelt en toch het gepolijste frame behoudt.

Leave a Comment