Makelaars in onroerend goed gebruiken deze techniek om biedingsoorlogen te beginnen

(Getty)

Ze schrijven het boek over hoe te beginnen met biedingsoorlogen.

Le New York Times rapporte que les agents immobiliers utilisent des romans, des biographies et des guides pratiques comme munitions pour les batailles de prix entre les acheteurs pandémiques à la recherche de maisons avec des endroits calmes où l’on peut se détendre et lire une bonne Lectuur.

“Zelfs als ik een huis in scene zet, stop ik er boeken in,” vertelde Morgan Munsey, die verkoopt voor Compass in Brooklyn en Manhattan, aan de krant, erop wijzend dat hij veilingoorlogen heeft zien uitbreken in bibliotheken.

In een tijd waarin digitale overbelasting veel mensen dwingt om uren per dag naar verlichte schermen te staren, kan het gedrukte woord een kalmerend effect hebben dat ons dwingt weg te zakken in een pluche fauteuil en te decomprimeren, al was het maar voor het plezier. twee.

En met makelaars nemen architectenbureaus nota.

“De tactiele verbinding met boeken en de behoefte aan toevluchtsoorden thuis, zowel voor werk als voor persoonlijk welzijn, hebben ervoor gezorgd dat bibliotheken een hernieuwde focus hebben gekregen op het ontwerpen van woningen”, zegt Andrew Cogar, president van het bedrijf New York and Atlanta Historical Concepts. , vertelde The Times.

In het boek gepubliceerd door Oak Knoll Press, “The Private Library: The History of the Architecture and Furnishing of the Domestic Bookroom”, stelt Reid Byers dat er veel redenen zijn om grote literaire werken thuis te bewaren in plaats van in de brein van je zak-e-reader – met ontspanning en verwondering bovenaan de lijst.

“Als je onze bibliotheek binnenloopt, moet het voelen als ontspannen in een bubbelbad, ronddwalen in een magische winkel, uitstappen in de orkestbak, of een curiosakamer, club, circus binnenstappen, onze hut op een vertrekkend jacht, het huis van een oude vriend, “Hij schreef. “Het is een vertrek, en het is een terugkeer naar het centrum.”

Ik denk dat we er nu allemaal wel wat van kunnen gebruiken.

[New York Times] – Vince DiMiceli

Leave a Comment