Lokale makelaars verspreiden vakantiegejuich met speelgoedrit ten voordele van de noodopvang in Newport News

NEWPORT NEWS, Va. (WAVY) – Sommige lokale makelaars proberen de kerstsfeer te verspreiden door deze feestdagen cadeaus te geven aan gezinnen in nood.

Onyx Realty Professionals-makelaars hielden een speelgoedactie en gaven woensdag geschenken aan ministeries in Menchville House in Newport News.

General Manager Sylvia Jones zegt dat het huis een plek is waar ze mensen kunnen helpen de stukken op te rapen en hoop te geven.

Klik hier om u te abonneren op dagelijkse WAVY nieuwsbrief e-mails.

“Ons motto zegt dat we ze van lijden naar hoop brengen”, zei ze. “We zullen naar hun financiën kijken om te zien wat hen ervan weerhoudt om hun eigen huisvesting te betalen. En dan gaan we zitten en begroten we met hen. En we gaan een huisvestingsplan ontwikkelen om ze weer in huis te krijgen.

Medewerkers zeggen dat ze niet alles zouden kunnen doen zonder de hulp van de gemeenschap.

Dit is waar Onyx vastgoedprofessionals binnenkomen. Byron Whitehead, een van de makelaars ter plaatse, zei dat het gaat om teruggeven aan mensen in nood.

“Tijdens de vakantieperiode kan niet iedereen thuis zijn”, zei hij. “Wat we wilden doen, is sommige mensen hier een beetje thuis weg van huis geven.”

Het team deelde kinderspeelgoed, luiers en andere benodigdheden uit aan gezinnen die in het opvangcentrum woonden.

“We willen gewoon” […] een glimlach op de gezichten van kinderen toveren, wat een deel van de stress voor ouders verlicht, ‘zei Whitehead. “Op dit moment maken gezinnen veel mee. Dus we willen gewoon zorgen [and] ons deel doen.

Het personeel zegt zeer dankbaar te zijn voor de vrijgevigheid van de gemeenschap het hele jaar door, maar vooral tijdens de feestdagen.

“Het verwarmt echt mijn hart om te weten dat we de publieke steun achter ons hebben”, zei Jones. “Ik ga niet huilen, maar ik krijg er tranen van in mijn ogen.”

Het Menchville House accepteert het hele jaar door donaties. Ontdek hoe u de missie van het toevluchtsoord kunt helpen hier.

Download de WAVY News-app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, weer en sport van WAVY-TV 10. Verkrijgbaar in Apple- en Google Play-winkels.

Leave a Comment