Lehigh Valley Drive-In-eigenaren hopen dat de kokende vastgoedmarkt het theater in de winter in de schijnwerpers zet | Regionaal nieuws uit Lehigh Valley

OREFIELD, Pa .– Het is misschien geen drive-in-seizoen, maar het Shankweiler’s Drive-In Theatre in Orfield, de oudste drive-in van het land, hoopt dat de brandende onroerendgoedmarkt hen in de schijnwerpers zal zetten.

“Eigenlijk was de eerste film die ik hier liet zien in 1971, Two Mules for Sister Sarah”, zei Shankweiler-eigenaar Paul Geissinger. “Ik herinner het me omdat het dit weekend sneeuwde, en we hielden het vast. Het was half april.”

Meer dan 50 jaar later verschijnt nu buiten het theater een bord te koop. Eigenaren Paul en Susan Geissinger zijn sinds 2017 op de markt. Ze hebben verschillende aanbiedingen afgewezen, in de hoop dat de juiste koper tussenbeide komt en het bedrijf niet wil tegenhouden.

“Het is een vereiste, maar het is geen schending van de overeenkomst. We willen graag dat het bedrijf de oudste operationele eenheid van het land blijft”, aldus Paul.

Geopend in 1934, overleefde het de nationale en lokale achteruitgang van de plaats.

Op het hoogtepunt in de jaren vijftig waren er meer dan 4.000 drive-ins in het hele land, waaronder 13 in de Lehigh Valley. Nu zijn er ongeveer 300, waaronder drie lokaal, waaronder Becky’s Drive-In in Northampton.

In 1946 opende de familie van Chris Deppe het theater in Walnutport. Ze zullen waarschijnlijk niet zonder benzine komen te zitten, aangezien trouwe klanten de seizoensbrandstof zijn die al 75 jaar meegaat.

“Mensen zeggen op sociale media dat ze hier met hun grootouders of hun ouders zijn gekomen en nu hun kinderen meebrengen en het is echt geweldig om dat te zien,” zei Deppe.

Naast een grote Becky-fan en voormalig executive vice-president distributie bij Paramount Pictures, brengt John Hersker nu klassieke films naar het grote scherm via zijn bedrijf Flashback Cinema.

Hij zegt dat veel ondernemers die een kans zien met de stijgende populariteit van de locatie tijdens de pandemie, nieuwe bouwen, zelfs nu er oude drive-ins zijn verschenen.

“Het is echt spannend, ik denk dat drive-ins een tweede leven krijgen,” zei Hersker.

Dit omvat de Carbon County Mahoning Drive-In. Een populaire zomerinspanning zorgde ervoor dat de ruimte geen zonneveld werd.

“Voor mij gaat dit over de kracht van drive-ins voor iemand die al sinds zijn dertiende een drive-in wil runnen”, zegt Virgil Cardamone, die sinds 2014 Mahoning Drive-In County.Carbon runt.

Zijn radiopodcast is gericht op het behouden, revitaliseren en promoten van de drive-in-cultuur, een cultuur die nu op gespannen voet staat met de torenhoge vastgoedprijzen van vandaag.

“Als die van Shankweiler uitverkocht zou zijn, zou dat een enorm verlies zijn voor de drive-incultuur omdat die zo oud is,” zei Cardamone. “Het wordt in elk artikel genoemd, het is een baken voor waar we voor staan.”

Totdat ze uitverkocht zijn, zijn de Geissingers van plan om alle films te schitteren, maar er is geen garantie dat de nieuwste serie een Hollywood-einde zal zijn voor vaste klanten.

“Vroeg of laat moeten we een moeilijke beslissing nemen. Als we de juiste aanbieding krijgen, kunnen we die doorzetten, anders kunnen we de apparatuur verkopen”, aldus Paul Geissinger. “Alle dingen kunnen elders worden verkocht.”

Leave a Comment